Aan Hugo de Jonge

(Door: Jan Dijkgraaf)

U bent de duivel. Want gisteren kwam het hoge woord er tegen een verslaggever van het AD uit: “Bepaalde coronamaatregelen zullen wellicht langer gelden voor mensen zonder vaccinatie.” Total control. We hóeven ons natuurlijk niet te laten vaccineren, maar als we het niet doen, worden ons bepaalde (grond)rechten onthouden.

Dus we kunnen als het aan u ligt (en aan het VVD/CDA/D66/ChristenUunie-kabinet, want ministers spreken altijd met één mond) straks kiezen. Óf we laten ons inenten met een vaccin waarvan de bijwerkingen op langere termijn volstrekt onbekend zijn en mogen ‘goedgekeurd door de Nederlandse Staat’ restaurants in, evenementen bezoeken en met de familie kerst vieren. Óf we zijn tweederangs burgers die weigeren zich te laten chanteren en die daarvoor door de Nederlandse Staat gestraft worden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Aan Hugo de Jonge

 1. Cathja zegt:

  We konden er op wachten. Natuurlijk zijn we ‘vrij’ in onze beslissing of we ons wel of niet laten vaccineren, maar als het aan Hugo de Jonge ligt zal ons wereldje bij weigering dan wel een stukje kleiner worden. Wat een schoftenstreek!! Ik ben er van overtuigd dat hij al lange tijd op dit plan heeft zitten broeden, en nu iedereen snakt naar verruiming van de strenge regels, kan hij verruiming aanbieden….., tenzij we een vijandige prik halen.
  We zullen nog wel eens zien, De Jonge, wat er gaat gebeuren in ons land als je deze smerige plannen doorvoert. Er zijn veel teveel mensen die vaccinatie -terecht- niet vertrouwen, en denk maar niet dat die zich allemaal door jouw vuile plannen laten drillen.

  Misschien vergaat het lachen jou t.z.t. wel…..

  Geliked door 3 people

 2. verwardeman zegt:

  Maak je geen zorgen , PVV en FvD zullen het hele land ondersteboven gooien om
  dit bekend te maken EN te voorkomen , toch ?

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  Wat een vreselijke dictatuur voert deze man. Een ieder is de baas over eigen lichaam en ons lichaam is niet van de staat zeer zeker niet m.b.t. vaccins. Allereerst weten we totaal niets over het vaccin en wat voor een nadeel dit heeft. Dreigen en onder druk zetten met de zogenoemde belofte onder een financieel voordeeltjes of eerder een kleine versoepeling. Ongekend dat dit smerig plan van deze ongekende NAZI streek binnen een democratie plaats kan vinden. En dan als de ouderen het eerste worden vergiftigd dan krijgen jongeren eerder een versoepeling. Het plan is te smerig voor woorden. Daarbij geldt een grondwet voor iedereen en dienen dezelfde wetten met of zonder gifspuit voor elke burger worden nageleefd. Wanneer maken we massaal een einde aan de plannen van deze misselijkmakende minister die denkt heel Nederland naar zijn hand te zetten. Natuurlijk verplicht hij vaccins om zijn waarschijnlijk reeds ingekochte gifvaccins waar te kunnen maken. Degenen die weldenkend is lees dat de onderliggende plannen alleen gaan om het verdienmodel namelijk miljarden of dat risico voor mensenlevens heeft maakt dit tuig niets uit. Ik zou zeggen De Jonge neemt u en uw gezin als eerste dit gif dan wachten wij wel een jaar hoe dit uitwerkt. Ik heb werkelijk voor dit communistisch NAZI regiem geen goed woord meer over en laat mij niet onderdrukken door een stel dictators in een nog altijd democratisch land. Ik ben nu echt wel klaar met de fake corona en de desastreuze maatregelen die alleen maar meer mensenlevens kapot maakt.

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  We zijn verloren.
  Zo wil ik niet leven, smerige duivelsknecht De Jong!
  Weet je dat je een potentiële moordenaar bent?
  JA, DAT BEN JE!

  Waarom?
  Omdat je mensen wanhopig en radeloos maakt, en hen aanzet tot zelfmoord.
  Waarom zouden ze willen blijven leven in de wereld die JIJ, samen met je handlangers, hebt gecreëerd? Er is toch niets meer leuk? Er is toch alleen maar dreiging en angst voor nog méér ‘corrona-maatregelen’?
  We moeten toch stikken achter die muilkorf van je, kwaadaardige GEK!

  Geliked door 4 people

 5. Dick zegt:

  Benieuwd of de mondkapjes lovers en vooral zij die vinden dat de nonkapjes dragers mbt med zorg achteraan moeten komen vooraan staan voor de spuit.

  Denk het niet.

  Dag Hugo!

  Like

 6. karton zegt:

  Rutte en prof.Hugo Bloemschoen zijn als Adolf Hitler en Hermann Göring, n.l. onafscheidelijk in het kwaad en het uitbreiden van hun dictatuur.
  Onwaarschijnlijk laag allooi !!!!!!

  Geliked door 3 people

 7. Freddy zegt:

  Het verplichte vaccinatieprogramma werd door de zogenaamde corona-ontkenners reeds in maart gesteld. Dat de ganse corona-crisis enkel een voorwendsel was om een nieuwe wereldorde in te stellen, wordt hiermee enkel bevestigd.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Tijd om al die elitaire misdadigers tegen de menselijkheid te verzamelen en op een groot plein als eerste alle vaccins toedienen om vervolgens af te wachten hoe dit gif uitpakt.

  Geliked door 3 people

 9. saddy zegt:

  Ach, Kurz zei ook dat de moskee in Wenen gesloten zou worden. dat klopt, alleen was dat voor een dag of drie, daarna was hij al weer open.

  Dus als de mensen met verstand een vaccin weigeren dan kunnen we nu ook 3 dagen (langer) afspreken.

  Like

 10. oudmarinier zegt:

  Je zou “BIJNA” willen zeggen dat deze gast , Hugo D J. naar de eeuwige jachtvelden dient te worden geholpen.

  Geliked door 1 persoon

 11. N.E. Derlander zegt:

  Misschien een tip voor de minister van een zich christelijk noemende politieke partij (CDA): lees eerst eens in de Bijbel wat er staat over het discrimineren van mensen die zich niet van overheidswege willen laten voorzien van teken:

  Bijbel (laatste boek) Openbaring 13: 17
  “En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest”

  Geliked door 3 people

 12. Bas zegt:

  Like

 13. Peter zegt:

  Hij steekt die naald maar bij zijn eigen op een plek waar de zon nooit schijnt.mag best een flinke dosis nemen .

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Vanmiddag hier iemand aan de deur. Droeg een totaal niet-passende mond-luier. Daar zei ik iets van. Uiteindelijk bleek dat hij dat smerige vod droeg omdat dat moest van zijn baas en vooral: OMDAT MENSEN HEM WOEDEND AANKIJKEN ALS HIJ AAN DE DEUR KOMT ZONDER ZO’N BELACHELIJKE LAP! Hij durft niet zonder mond-luier ergens aan te bellen, arme man!

  Kun je nagaan hoe gevaarlijk een schaapskudde is! Ik zit op de rand van wat ik nog aankan qua gekte om me heen. Gekte, die mij dwingt om als een tegennatuurlijk wezen te ‘leven’.

  Like

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Gisteren zag ik een foto van een besmette huid. Vol pukkels en puisten, na het dragen van mondkapjes. ‘Fijn’……., Hugo en Mark! Nu moeten we ook nog allemaal smeersels kopen om onze huid te ontsmetten.

   Losers…!!

   Geliked door 1 persoon

 15. M. zegt:

  Als die spuit allemaal zo geweldig goed is en bescherming biedt hoeft men ook de mensen die niet zo geloven in de ‘bescherming’ van de spuit te gaan pesten.
  Of beschermd het helemaal niet dat men de mensen die zelfstandig kunnen denken moet gaan pesten?
  Zoals de pro vaccinatie schreeuwers nooit gelooft hebben in hun zogenaamde bescherming aangezien men altijd de ongevaccineerde kinderen hebben helpen demoniseren als een gevaar.

  Er is zogenaamd geen gedwongen vaccinatie maar straks kan je geen boodschappen meer doen als je niet ‘beschermd’ bent dus is er wel degelijk gedwongen vaccinatie.
  Op een nog smerigere manier alleen, daarom doet men net alsof het niet verplicht is.

  De duvel komt altijd als lichtengeltje en verpakt de leugen altijd met mooie woorden als samen moeten we het doen terwijl men samen uw samenleving en leven in het algemeen de nek om aan het draaien is.
  Of hij komt ‘vrede’ brengen om te maskeren dat hij u de vrede afneemt.

  Als je de handlangers van het lichtengeltje zou geloven dan zou er in de landen waar niet gevaccineerd word geen mens meer overeind moeten staan.
  Maar het tegenovergestelde is waar.
  En dat allemaal zonder muilkorf en spuitjes waarvan je niet mag weten wat er in zit en waar niemand aansprakelijk voor gesteld kan worden.

  Het lichtengeltje en zijn ‘overbezorgde’ handlangers zijn zo begaan met uw gezondheid dat men u wel moet gaan pesten voor uw eigen bestwil.
  Zo werkt dat in de wereld van de leugen indien u die niet gelooft dient u gepest te worden of voor gevaar voor de volksgezondheid of enig ander verzonnen onzin uitgemaakt te worden.
  Of erger.
  Uw aller Vader heeft u nog gewaarschuwd ……no man ..rich or poor….

  Hoe kan een mens nou twijfelen aan een spuit waarvan je niet mag weten wat er in zit en waar ook nog eens niemand aansprakelijk voor gesteld kan worden als het fout gaat.
  Klinkt toch allemaal zeer betrouwbaar voor doven en blinden?

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @M. om 15:51

   Waarom denk je dat de inhoud van de vaccinatievloeistof tot STAATSGEHEIM gemaakt is? Echt niet i.v.m. eventuele concurrentie, maar omdat dan niemand de verantwoordelijkheid op zich hoeft te nemen als het helemaal fout gaat. Het is eigenlijk al verdacht dat de fabrikant niet aansprakelijk wil zijn voor eventuele gevolgen/bijwerkingen van deze rotzooi.

   Geliked door 1 persoon

 16. Bob zegt:

  IK vraag mij af uit welk kloon lab onze
  regeerders en hun volgers komen.
  Hoe ze zo zijn geprogrameerd.
  Wanneer het duidelijk wordt dat het
  klonen van de WHO zijn, dus van de
  de VN en de EU.

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Niet gevaccineerden krijgen een gele injectiespuit opgespeld op de revers van hun jas.

  Met het opschrift.

  NIET GEVACCINEERD. MIJDT OMGANG.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s