Ongelooflijk: Na Dresden, Nice, Wenen en Parijs waarschuwt Seehofer voor “islamofobie”!

Horst Seehofer en Angela Merkel.

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

Vermoedelijk heeft Angela Merkel Horst Seehofer´s politieke draaihals tegelijk meerdere keren met 360 graden omgedraaid, totdat hij zo duizelig werd dat hij zich niet meer kon herinneren wat er gisteren werd besloten. Met een groot mediaspektakel hadden Merkel, Macron, Kurz en anderen gisteren verkondigd dat ze na de bloedige terreuraanslagen van Nice, Wenen enz. nu eindelijk van plan zouden zijn de buitengrenzen te beschermen en een onverbiddelijke strijd tegen de islamitische terroristen zouden voeren. Nauwelijks waren deze woorden weggestorven, of Seehofer verscheen en sprak vermanende woorden in de microfoons.

Seehofer´s credo: Ik geloof in een Duitse islam!

De moslims in Duitsland zouden nu eindelijk zelf de opleiding van imams in handen moeten nemen en deze zodoende van schadelijke invloeden uit het buitenland bevrijden. Of meneer de minister van Binnenlandse Zaken is vergeetachtig of hij is naïef! Want de meeste “Duitse” moslims bezoeken moskeeën van de DITIB, een religieautoriteit, rechtstreeks ondergeschikt aan de “islamistische” dictator Erdoğan, of moskeeën onder invloed van Saoedi-Arabië en zodoende van het wahabisme. Deze zijn, als dat überhaupt nog mogelijk is – meestal nog orthodoxer dan die van DITIB.

Seehofer doelt in zijn naïviteit vermoedelijk op de Liberaal-Islamitische Bond onder voorzitterschap van Lamya Kador. Daar wordt weliswaar door 99,5% van de moslims in Duitsland smalend om gelachen of de bond wordt zelfs geminacht, maar is volgens de voormalige minister-president van Beieren de partner voor de toekomst om de islam van zijn vanzelfsprekend marginale bloedige sporen schoon te wassen.

Strijd tegen “Islamofobie” is belangrijker!

Seehofer is optimistisch “dat Turkije stap voor stap het aantal naar Duitsland gestuurde imams reduceert. Wij zorgen zelf voor onze islamitische burgers.” Het wordt me onmiddellijk warm om het hart. Afgelopen met die ellendige bashing van Erdoğan. De man is in staat tot redelijkheid, net als dat deel van zijn volk dat weliswaar in Duitsland woont, maar hem alleen als autoriteit erkent!

De “moslimvijandigheid” zou een bedreiging “voor onze samenleving in totaliteit” zijn, zei Horst Seehofer verder nog. Om het de niet-moslims duidelijker te maken welk enorm barmhartigheidpotentieel zich in deze religie zou bevinden en zodoende angst voor haar ongegrond zou zijn, zou het moeten lukken een Duitse islam te creëren “die de waarden van de grondwet deelt en de levenswijze in Duitsland respecteert”. Met wie? Met Lamya Kador? Nou ja…

Met liberalisme islamitische terreur bestrijden! Geweldig idee, niet soms?

Het beste “antwoord op het ongevoelige en beestachtige ´islamistische´ terrorisme” zou de opleiding van ver van de koran verwijderde wattige imams met een verzachte theologie zijn. Vermoedelijk ziet Seehofer hier de beide voormalige grote kerken in Duitsland als voorbeeld. Die hebben zich echter voor bijna 100% vrijwillig, zowel hun clerus als de leken, in de afgelopen 50 jaar vrijwillig gelijkgeschakeld. Maar oké, wie in niets meer gelooft, vormt inderdaad ook voor de ethiek en de moraal van de staat (voor zijn politieke religie) geen gevaar meer.

Seehofer gelooft hier in ieder geval in! Ook al gelooft hij vermoedelijk nergens anders meer in. Vooral niet in datgene wat hij dagelijks vanuit een ander perspectief beschouwt in de microfoons babbelt.

Wat hem betreft vormt de koranreligie als zodanig geen bedreiging. Die is gewoon bedolven onder bijna 100.000 gevallen van terrorisme jaarlijks wereldwijd en de 200 miljoen vervolgde christenen. Om dit te noemen zou vanzelfsprekend zijn anti-“islamofobie”-strategie niet echt ten goede komen. Schokkend, dat de bereidheid van westelijke politici om in ´t gevlij trachten te komen van de islam nog steeds toeneemt of in ieder geval op hetzelfde hoge peil stagneert!

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ongelooflijk: Na Dresden, Nice, Wenen en Parijs waarschuwt Seehofer voor “islamofobie”!

 1. Ik gun die Hexe weer ’s een trilmomentje, hopelijk de allerlaatste keer!! Dat Wijf gaat het graf in als De Sloper van haar “eigen” vaderland, en de rest van West-Europa er bij! Godverdomme, wat haat ik dat Wijf, en haar Arsleckers!!

  Geliked door 2 people

 2. Willem zegt:

  Bijzonder triest deze man.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Horst Seehofer doet me eigenlijk precies denken aan Dagobert Duck die in zijn jonge jaren zo arm was en een groot fortuin in Alaska wilde opbouwen. Voorheen hield hij nog erg veel van zijn familie maar toen Dagobert schatrijk werd bleek hij geld veruit boven zijn familie te verkiezen en de weinige keren dat hij nog tot inkeer kon komen sloeg de weegschaal, aan de ene kant was de schaal gevuld met naasten- en familieliefde en de andere schaal naar geld en rijkdommen, steeds over naar de laatste schaal die zo omhoog ging!
   Maar Seehofer moet beslist ook NIET gaan denken dat hij Simon Legree uit ‘De Negerhut van Oom Tom’ is die eveneens alles ervoor over had om de hoofdpersoon geestelijk om te gaan vormen zoals Legree dat wou!
   Want ondanks alle mishandelingen en veranderingen leek in Tom de vlam van het verzet bijna te doven totdat Legree hem voor de derde maal (gelijk zoals Satan in de woestijn Jezus Christus tot drie keer probeerde te verleiden met brood, veiligheid en macht!) onder druk probeerde te zetten om hoofdopzichter te worden. Maar van binnenin werd er in Tom een ketel met een onbekende vloeistof boven het smeulende vuur van het verzet gekanteld en toen die vloeistof daarop belandde doofde het vuur hierdoor niet uit maar werd het juist aangewakkerd!
   De desbetreffende vloeistof was dus geen water geweest maar olie op het vuur geweest! En iemand als Seehofer, de blauwe jakhals, kan van mijn part ook opflikkeren met die misselijke en nietszeggende term “islamfobie” omdat hij NOOIT alle autochtone Duitsers kan misleiden of geestelijk kan gaan veranderen, gelijk aan Oom Tom!

   Like

 3. verwardeman zegt:

  Herr Seehofer !
  Sind sie , oder sind sie nicht , ein richtiger arschlog ?
  Stekken sie ihre iSSlam in ihren arsch , und lass uns in friede , schwein !

  Geliked door 5 people

 4. karton zegt:

  Deze Seehofer wisselt van mening zo vaak als een normaal mens van ondergoed.
  Een vies mannetje , past uitstekend bij Adolfina Merkel.

  Like

 5. koosv8 zegt:

  Als kasplantjes nooit buiten in de echte wereld mogen ademhalen, weten ze ook niet beter . Ze zijn geweldig binnen, maar buiten zijn ze slap en ontzettend snel verlept tot de DOOD er op volgt.

  Like

 6. Bas zegt:

  In een nieuwe boodschap van #SaitCinar vraagt hij
  @geertwilderspvv
  te stoppen met het beledigen van de profeet zo niet dan schiet hij niet meer met een clock op de foto van de politicus maar met een machine geweer.
  @Het_OM

  @PolitieLE

  Like

 7. Harry zegt:

  HITLER was heus niet de laatste gek in Duitsland !
  Jezus christus , wat een zwerm imbecielen lopen er toch nog rond !
  Of kun je het ze niet kwalijk nemen , net als iemand met een Down syndroom daar ook niet zelf aan schuldig is ?
  Maar die vent is nét zo gek !

  Like

 8. Marc zegt:

  Verraad moet bestraft worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s