Tegen de racistische agressie, steun onze site “White Lives Matter”!

(Door: Jeanne Bourdillon – Vertaling: “delamontagne”)

De beweging “Black Lives Matter” maakt deel uit van de Amerikaanse samenleving en is in bepaald opzicht naar Europa overgekomen. Ze roept de zwarten op om tegen het zogenaamde racisme van de blanken in opstand te komen. Maar als we alleen al kijken naar de moorden en alle aanvallen van velerlei aard, dan zien we al snel dat zwarten de belangrijkste daders zijn en blanken de belangrijkste slachtoffers.

Daarom zijn we de site “White Lives” begonnen, die, volgens het principe van Fdesouche.com informeert over misdaden tegen blanken. Een zeer beperkte lijst natuurlijk, aangezien we de duizenden dagelijks anti-BLANKE-aanvallen niet allemaal kunnen noemen! We leveren basic, zeer korte artikelen, vaak met een video. We hebben ervoor gekozen om de Engelse taal als voertaal te gebruiken, maar de site biedt realtime vertaling in verschillende talen, waaronder natuurlijk Frans. Ons team bestaat uit Fransen en Amerikanen en wordt gehost in Rusland. Dit is om redenen betreffende de vrijheid van meningsuiting.

We gebruiken geen Facebook, Twitter of YouTube. We zouden daar meteen verbannen worden, omdat anti-blank racisme zorgvuldig verborgen moet worden gehouden! We hebben experimenteel een Telegram-kanaal geopend dat onze artikelen live op Uw smartphones uitzendt.

Onze site biedt ook een abonnementssysteem voor realtime “alerts” aan. U kunt zich hierop abonneren zonder zelfs maar een E-mailadres in te voeren. Gezien het feit dat het vandaag de dag gevaarlijk is om over anti-blank racisme te willen praten, vragen we in geen geval om een E-mailadres, voor uw eigen veiligheid. Om diezelfde reden willen we ook geen reacties op de site.

Website: https://whitelives.net
Telegram-kanaal: @whitelivesnet
E-mail: whitelives@yandex.ru

Als U foto’s en/ of video’s hebt die dit sinistere anti-blanke racisme illustreren en die U zou willen posten, kun je deze naar ons mailen! Vertrouwelijkheid verzekerd.

Bron:
ripostelaique.com
Door: Jeanne Bourdillon

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tegen de racistische agressie, steun onze site “White Lives Matter”!

 1. Pingback: Tegen de racistische agressie, steun onze site “White Lives Matter”! | eunmask

 2. D vd Pol zegt:

  Ook dit maakt weer onderscheid. ALL LIVES MATTER

  Als we discriminatie willen stoppen, stop dan met onderscheid te maken.

  Dit is wat de nwo creëert. Verdeling. Het gaat niet om ras, politiek enz. Het gaat om goed en kwaad en zo zou je dat per persoon moeten bekijken. Ik heb bv geweldige mensen als buren. Allemaal andere nationaliteiten. Ook moslims. Moet ik deze mensen nu uitsluiten, moet ik ze argwanend bekijken en allen zien als potentiële extremisten? Er is maar één ras: het menselijk ras.

  Wat vindt u?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   D vd Pol 11 november 2020 om 10:20

   ALL LIVES MATTER

   Dat moet u tegen mohammedanen zeggen, die iedereen willen afslachten die géén mohammedaan is. Je hebt mohammedaanse koppensnellers en mohammedanen die dat koppensnellen goedkeuren.

   En dan is er nog taqiyya.

   Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Nou , v.d. Pol , IK vind dat je prima vrienden kunt zijn met Spanjaarden , Italianen , Engelsen , Indonesiërs , Chinezen en dergelijke .
   Als u zo goedgelovig bent , dat u nog steeds niet door hebt dat die smerige verraderlijke moslims op de wereldheerschappij uit zijn en dat ze dat MET ALLE MOGELIJKE MIDDELEN zullen trachten , dat te verwezenlijken , dan ziet het er droevig voor u uit !
   Eén van de manieren die ze hanteren , is je voor hun karretje te spannen , zolang ze gemak van je hebben . Ze noemen u dan – achter uw rug – een nuttige idioot !
   Maar je moet ze eens zeggen , dat je het misdadig vindt dat hun soortgenoten het hele jaar door , overal ter wereld waar ze zitten , moord en doodslag prediken en dat ook letterlijk uitvoeren .
   Ineens heb je vijanden die dreigen ook jou je strot af te snijden !
   Heb het zelf ervaren , behalve het snijden dan , omdat ik twee honden bij me had !

   Ik vraag me af hoe oud u bent .
   En vervolgens hoe het komt dat u hier nog zo onnozel instaat ?

   Alleen maar één ras ?
   Is er ook maar één ras honden ?
   Maar daarbinnen heb je Labradors , die doorgaans geen vlieg kwaad doen en je hebt Pittbulls , die als ze je grijpen hun bek niet meer opendoen vóórdat je dood bent .
   Met mensen heb je precies datzelfde .
   Moslims en negers zijn de ergsten .

   Of vind u dat een eskimo sprekend op een hottentot lijkt ?
   U bent toch niet in een blindeninstituut opgevoed , hoop ik ?

   Geliked door 1 persoon

 3. Collaborateurs van 2513 AA Den Haag hebben waarschijnlijk actie ondernomen om ‘Opsporing Verzocht’ in te korten, of zelfs misschien wel van de buis te krijgen. Ik keek er zelden naar, vond het traumatisch. Ik zag alleen maar (witte) Nederlanders met een verwoest leven en gekleurd volk dat gezocht werd! Ik weet heus wel dat de Witmens ook geen lievertje is, maar ‘Opsporing Verzocht’ laat de alledaagse realiteit in NL zien!! En Juf Kaag wil dat niet weten!!

  Geliked door 5 people

 4. saddy zegt:

  Ik denk dat de insteek verkeerd is. Dit is reactief opgezet, terwijl er een enorme behoefte is aan een activistisch blank (niet: white) orgaan.

  Geliked door 2 people

 5. Lis zegt:

  Als ze video;s en artikelen plaatsen over de Plaasmoorde, dan hebben ze hier al een dagtaak aan. Wat ontzettend goed, dit initiatief. Ik wens hen veel succes toe.

  Geliked door 4 people

 6. Tistochwat zegt:

  Je moet het ruim zien.

  Geliked door 2 people

 7. Bob zegt:

  Elkeen die leeft moet worden gerespecteerd.
  UITGEZONDERT zij die dat verknoeien.
  Zij stellen zich boven de rest, dat op zich
  is discriminatie, dus verwerpelijk.

  Geliked door 1 persoon

 8. bozeoudeman zegt:

  I still think all lives matter but sadly enough I’m also convinced that totally negative persons like Obama have started a war against humanity in every possible way, for example through violent groups like the fascist Antifa and the racist BLM that it’s no longer possible to stay in denial while black, islam and anarchist terror is spreading it’s bloody and deadly tentacles over the world, so I do support the ‘white lives matter’ idea, although I rather didn’t because by doing so I also admit that demons like Obama in a way have won.

  Like

 9. Jan zegt:

  Coca Cola knetter gek, wilde blanken op cursus om ‘minder wit’ te worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s