Washington, 14 november 2020, 18.00 uur (NL-tijd!)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Washington, 14 november 2020, 18.00 uur (NL-tijd!)

 1. Bas zegt:

  Dubieus waterleidingbreuk-verhaaltje.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/breaking-exclusive-open-records-request-finds-no-invoices-work-orders-reported-election-day-water-main-break-atlanta-found/?ff_source=Twitter&ff_medium=PostBottomSharingButtons&ff_campaign=websitesharingbuttons

  BREAKING EXCLUSIVE: Open Records Request vindt GEEN FACTUREN OF WERKOPDRACHTEN op de gerapporteerde verkiezingsdag van een waterleidingbreuk in Atlanta – hier is wat we hebben gevonden …

  Wat gebeurde er echt in Georgië toen de waterleiding naar verluidt brak, waardoor het tellen van de verkiezingen in de staat vertraging opliep?
  Op de verkiezingsavond in Georgia liep president Trump weg met de presidentsverkiezingen, maar plotseling werd gemeld dat het tellen van de stemmen in Fulton County was gestopt vanwege een breuk van de waterleiding in Atlanta

  Bijna 40.000 absentee stembiljetten zullen pas op woensdag na een onderbreking vanwege de waterleidingbreuk worden meegeteld voor de staat Georgia, aldus functionarissen van Fulton County.

  Er werden na verzoek echter geen reparatieopdrachten of werkopdrachten of facturen van een loodgieter verstrekt in verband met deze “gesprongen buis”. Niets.

  Dzikowski diende ook een soortgelijk verzoek in bij de Fulton County Board of Registrations and Elections, wat resulteerde in het opsporen van records op basis van hun antwoord.

  Het bleek een “langzaam lek” dat “snel onder controle was”, en hij zei dat het geheel “zeer overdreven” was.

  Wat gebeurde er echt op de verkiezingsavond in Atlanta en wat was de echte reden waarom ze stopten met het tellen van tienduizenden afwezige stemmen tot de volgende dag?

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/breaking-exclusive-analysis-election-night-data-states-shows-millions-votes-either-switched-president-trump-biden-lost/?ff_source=Twitter&ff_medium=PostBottomSharingButtons&ff_campaign=websitesharingbuttons

  BREAKING EXCLUSIEF: analyse van verkiezingsavondgegevens uit alle staten toont aan dat MILJOENEN STEMMEN zijn overgebracht/switched van president Trump naar Biden of zomaar verloren zijn gegaan – met behulp van Dominion en andere systemen

  We hebben gerapporteerd over talloze gebeurtenissen tijdens de verkiezingen van 2020, die in de media worden aangeduid als ‘systeemstoringen’.
  Gisteravond zorgden we voor nog een ‘glitch’, dit keer in Wisconsin, dat, als het wordt teruggedraaid, Biden’s gerapporteerde stemvoorsprong in de staat zou elimineren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Like

 4. Bas zegt:

  Forensische data-analyse laat miljoenen gestolen stemmen zien!

  https://mobile.twitter.com/AntonioSabatoJr/status/1326552354146054146/photo/1

  Breaking
  3,889,947 Votes for #Trump Stolen in Forensic Data Analysis! Would Swing up to 8 States NOW!
  #Pennsylvania 1,383,014
  #Virginia 813,349
  #NewYork 659,461
  #New Jersey 160,504
  #WestVirginia 78,300
  #Georgia 68,388
  #Michigan 62,308
  #Arizona 8,984

  Vertaling:
  Breaking
  3.889.947 stemmen voor #Trump gestolen in forensische data-analyse! Zou NU tot 8 staten laten swingen!
  # Pennsylvania 1.383.014
  #Virginia 813.349
  #NewYork 659.461
  #New Jersey 160.504
  #WestVirginia 78.300
  #Georgia 68.388
  #Michigan 62.308
  #Arizona 8.984

  https://pbs.twimg.com/media/EmjcU7PU0AE1PPN?format=jpg&name=large

  Like

 5. Bas zegt:

  Stemmachine kan stembiljetten manipuleren.
  Hoe zit dat hier?

  DOMINION.

  “Deze beeldvormende evolutie stemmachine heeft de fysieke mogelijkheid om stemmen op het stembiljet te markeren na de laatste keer dat de kiezer het stembiljet heeft gezien … en dat is een RAMP.”

  Princeton comp. wetenschapsprofessional Andrew Appel vernietigt Dominion-stemsystemen. Amerika was gewaarschuwd.

  Like

 6. Jvjv zegt:

  Noon ET is 18:00 nederlandse tijd

  Like

 7. Johan zegt:

  ET betekent : Eastern Time : Dat is New York Time.
  Dat betekent (voorbeeld) : in Amsterdam is het bijvoorbeeld 18 uur, dan is het in New York 12 uur ‘smiddags, in Chicago 11uur in de ochtend en in Californië 9 uur in de ochtend.
  Amen.

  Als het dus noon ET is, dan is het dus middag in New York. Dat betekent dat het bij ons 6 uur later is, dus 18 uur , einde middag, begin avond. Dat kun je ook makkelijk onthouden, door te bedenken, dat de zon eerst bij ons schijnt, en dan pas in Amerika. Dus bij ons is zonsopgang het eerst, en pas 6 uur later in Amerika. Dus als het in Amerika 9 uur in de ochtend is, is het bij ons al 15 uur in de middag.
  Dan hebben we nog het probleem met AM en PM in de Amerikaanse tijd.
  AM betekent ante meridiem : dus voor de middag. en PM is : post meridiem : na de middag.
  Voorbeeld : 1 pm betekent : 13 uur .
  2 am betekent : 2 uur ‘snachts.
  Alleen als ze zeggen: 12 pm of 12 am, dan weet ik nooit wat ze nou eigenlijk bedoelen.
  Daaruit blijkt dat het eigenlijk geen goed systeem is, maar in de VS is dit spraakgebruik van pm en am ingeburgerd. Voor hen is het dus geen probleem, net als die yards, feet , inches, pounds en acres en wat ze nog meer allemaal verzonnen hebben.

  Ook met het woord ‘Washington’ is er mogelijk spraakverwarring. Er bestaat namelijk de staat ‘Washington’. Dat ligt ergens ten noorden van Californië. Voorts is er nog de stad ‘Washington’. Die wordt dan weer aangeduid als ‘Washington D.C.’ Dat ligt ergens ten zuiden van New York.
  Dus ik neem aan dat de tijd in Washington dezelfde is als in New York, terwijl die in de staat Washington weer drie uur verschilt daarvan.

  Conclusie : In Washington is het 9 uur vroeger dan in Amsterdam, maar in Washington D.C. is het 6 uur vroeger dan in Amsterdam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s