DUIDELIJK (94) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op DUIDELIJK (94) . . .

 1. boorzalf zegt:

  Terry bidet laat zijn ware gezicht zien. wat een kloothommel.

  Geliked door 1 persoon

  • PietSnot zegt:

   Is dat zo? Misschien stemde Terry wel tegen omdat je dan ook Christenen en Joden buitensluit, samen met het tuig. Ik vind die “duidelijk” artikelen vaak helemaal niet zo duidelijk omdat ze die belangrijke motivatie missen.

   Like

 2. Jade zegt:

  Knettergek…

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Vanavond bij Beau weer een heftige discussie over het onderwerp van de onthoofding van Samuel Paty door een godsdienstwaanzinnige. Ook bij Op1. Maar Geert Wilders waarschuwt ons al zestien jaar. Het feit dat Geert al zestien jaar beveiligd moet worden, bewijst zijn gelijk. En al zestien jaar gebeurt er geen ene flikker!
  Maar als ze op TV komen, hebben ze allemaal de mond vol over wat er gedaan moet worden en hoe verschrikkelijk onacceptabel het is. Maar ze accepteren het toch wel, want ze doen echt geen ene mallemoer. Ketelmuziek, dat is wat het is. Volgend jaar moeten we wel weer op ze gaan stemmen, hoor!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 4. vangie1206j zegt:

  Inderdaad DUIDELIJK het land moet naar de VERDOMMENIS.

  Like

 5. Jan zegt:

  Daar is zij weer, hypocriet Attje Uilsuiken, hangt weer de verontwaardigde trut uit. Maar ja, de verkiezinen zijn in aantocht en dus even stoer doen voor het publiek en straks weer inhakken op Wilders.

  “We hebben te lang weggekeken bij salafisme” – Binnenhof Report met Attje Kuiken (PvdA)

  Like

 6. Jan zegt:

  Inconsequent stemmen van FVD (traditie)

  Like

 7. Lost Johnny zegt:

  Het lijkt me dat juist vrouwen uit bijvoorbeeld Iran Waar men drie jaar de cel ingaat voor het niet dragen van een hoofddoek asiel moeten kunnen krijgen. Voor dit soort zaken is het bedoeld.of wij hier hun veiligheid kunnen waarborgen is dan weer een arrogante belofte zonder echte betekenis.
  Detail.

  Een betere motie zou zijn alle export en import naar bijvoorbeeld Iran te stoppen maar ben je consequent dan stopt de handel met driekwart van de wereld…..
  Alles bij elkaar is asiel verlenen als gunst een inhoudsloos iets geworden en we spreken nu gewoon van een omvolkings politiek, een gereguleerde genocide.

  Een motie om verraad aan het eigen volk strafbaar te stellen en deze straf ook uit te voeren zou beter zijn. Helaas voor wetten kan alles op meerdere wijze worden ingevuld en misbruikt.
  Misschien is het beter een motie in te dienen waarin als enige taal in Nederland het Turks nog mag worden gesproken, dan zijn we in elk geval van het Marrokaans gesis en gespuug af…

  Like

 8. Jan zegt:

  Wat is het Forum toch een kutpartij, kan het niet anders noemen

  Geliked door 1 persoon

 9. karton zegt:

  FvD tégen grenssluiting ????

  Like

 10. dit is dus het bewijs van het waardeloze nep- parlement

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Het zijn en blijven toch vreemde jongens die twee van FvD ??Alleen de PVV is en blijft toch de veilige haven voor hen die houden van onze cultuur en vrije samenleving.

  Geliked door 2 people

 12. aquarius4422 zegt:

  Daarom PVV op één!

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  Het kabinet wacht net zolang met het nemen van adequate maatregelen totdat het hier gierend uit de hand zal lopen wanneer alle opgejaagde jihadisten in de EU zich hebben verzameld in de Hofstad,….gezellig.
  (de kwartiermakers van de Turkse kalief hebben zich al een warm plekje in de Hollandse kamer van de volksvertegenwoordiging verworven, houden zij zich bezig met het portefeuille buitenlandse zaken, defensie en ontwikkelingssamenwerking om de vijand te voorzien van informatie en de ongehinderde instroom van islamitische combattanten …)

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Eerst binnen laten en dan weer er uit zetten (zie 92).
  De PVV is dus de enige partij met Gezond Verstand

  Geliked door 2 people

 15. M. zegt:

  Mensen die zogenaamd begaan zijn met uw gezondheid zoals al die huichelaars in de politiek en media doen voorkomen gunnen u wel een afgesneden nek.
  Mensen die in complotten geloven omdat ze dat met beide ogen zelf kunnen aanschouwen vind men een gevaar maar je land vol proppen met mensen met een moordopdracht vind men geen enkel gevaar?
  Hoe ziek zijn ze hier met zijn allen in de politiek en media ?.
  Gelukkig voor de huichelaars die geen donder om uw welzijn geven gaat het merendeel al vrijwillig op de rug liggen ter overgave en snoert zich vrijwillig de mond om even te laten zien hoe graag ze voor de duvel kruipen en graag meehelpen de mensheid van zijn vrijheid en leven te ontdoen.
  Net zoals ze voor de nepvrede kropen die nooit ergens vrede heeft gebracht en ook al velen het leven heeft gekost.

  Kortom het merendeel helpt zichzelf graag ten onder omdat men te stom is om voor de duvel te dansen ook al dansen ze er graag en vrijwillig voor.

  Like

 16. M. zegt:

  De huichelaars in de politiek en hun bijgaande corrupte mediaspreekbuis waarmee ze elke verkiezing beinvloeden zijn zogenaamd begaan met uw gezondheid maar een afgesneden nek mag u best oplopen dus hoe begaan zijn ze met uw gezondheid ?
  Dat men een groot corrupt corona circus heeft opgetuigd laat goed zien dat men helemaal nergens mee begaan is en het pappen en nathouden en recht lullen van hun binnengebrachte moordenaars laat dat ook goed zien.

  Gelukkig voor de ellende denkt de kapdrager en de ‘vrede’ verwelkomer niet verder dan de tv lang is en helpt deze graag en vrijwillig mee aan de eigen gevangenis door alvast een nutteloos nergens tegen beschermende mondkap te gaan dragen.
  Hun domheid is weerzinwekkend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s