Tweet van Geert!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Tweet van Geert!

 1. Julia zegt:

  Azarkan en zijn club behoort niet in de Tweede Kamer en kan beter met zijn hele club vertrekken naar Turkije. Het is belachelijk om dergelijke partijen in de Nederlandse politiek toe te laten. Zij zullen hun geloof in de Islam ten aller tijden verdedigen en houden zich niet aan onze Nederlandse wetgeving. Als politici heb je onze Wet en onze normen en waarden te respecteren zo niet dan is er geen plaats binnen onze Nederlandse samenleving en democratie. Er is toch ook geen Nederlandse Christelijke partij binnen de politiek in Turkije. Uiteraard mag binnen de politiek een partij zijn die de wensen van Moslims vertegenwoordigd maar dat dient wel een partij te zijn die o.a. vrijheid van meningsuiting toelaten met inachtneming van onze wetgeving en geen partij zijn die uitsluitend in dienst van Allah staan en dit sterk naar voren brengt en achter terrorisme staat. Geloof behoort niet binnen de politiek.

  Like

 2. Gienekehado St. zegt:

  Ik vind dat hele cartoongedoe een kinderachtiggebeuren, maar is helaas een onderdeel van de GOGDSDIENSTOORLOG waarin wij gestort zijn!! Die HEXE heeft onlangs nog weer eens gezegd; in West-Europa heerst geen godsdienstoorlog!! Hahaha, alsof die Ouwe Wereldvreemde Teef de harses heeft omdat te kunnen constateren!! SLOPER van West-Europa!!

  Like

 3. Jan zegt:

  Exit Azarkan (kon al eerder bij het vuil)

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Arzakan begrijpt het niet zegt hij. De manier waarop mensen als hij denkt begrijp ik wel. Hij denkt: jullie zijn constant tolerant geweest. Jullie laten mensen met 2 paspoorten de regering binnen komen. Jullie laten toe dat er jarenlang imams de haat tegen het Westen kunnen prediken etc etc. En nu ineens worden jullie boos, omdat wij gewoon doorgaan vanwege al die tolerantie. Jullie hebben toch democratie en daar maken wij gebruik van. Dus wat is het probleem ineens? De grens is toch allang verlegd? Dat is werkelijk de denkwijze van personen als Arzakan. Hij pist op slappe autochtonen. Als je al zo lang hebt laten zien hoe slap je bent moet je niet bij de eindstreep gaan huilen. Eigen schuld. Dat is de gedachtengang. Pas als ze daden merken en flinke daden stappen ze terug en kruipen ze weer in hun enge schulp. Eerder absoluut Niet

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Azarkan een islamitisch opportunist die op de trein gesprongen is van de Nederlandse islamisering. Ik ben niet voor het verbieden van politieke partijen. Maar bij DENK doe ik een oogje dicht of beter gezegd, kijk ik even de andere kant op.

  Like

 6. Giny zegt:

  Wat is het ook een kanjer, heb het hele debat gevolgd, geweldig!

  Like

 7. Eppo zegt:

  Wat heeft die PvdA en VVD en nog wat van die Clubs uit t Haagje er toch werkelijk een problematiek en Murkenmeuk hier heen binnen en naar toe gehaald naar dit Land.
  De godganse dag hoor , lees en ziet je niks als die problematiek van Ze.
  En nog maar hier heen binnen blijven halen .

  Like

 8. Bas zegt:

  Ondertussen groen slinks
  http://www.carelbrendel.nl/2020/11/12/vice-voorzitter-jeugdorganisatie-europese-moslimbroeders-op-verkiesbare-plaats-groenlinks/

  Vice-voorzitter jeugdorganisatie Europese Moslimbroeders op verkiesbare plaats GroenLinks

  De kandidatencommissie van GroenLinks heeft een hoge, verkiesbare plaats bij de komende Tweede-Kamerverkiezingen toegekend aan Kauthar Bouchallikht, die vice-voorzitter is van de jongeren- en studentenorganisatie van de Europese Moslimbroeders. De juichende biografie maakt geen melding van deze opvallende activiteit.

  Like

  • Julia zegt:

   Bas De algehele inhoud van de Tweede Kamer is niet meer voor de Nederlanders. Nederland bestaat niet meer en is een klein stipje geworden onder de vlag van de EU en houdt er nog een schijn democratie op na. De EU die voor de enorme invasie heeft gezorgd en dagelijkse massale toevoer niet zal tegen houden en volop faciliteert en financiert. Het gaat om pure omvolking zoals gesteld in de agenda 21/30 NWO.

   Like

 9. Jan zegt:

  Als het aan Azarkan ligt begint hij met koppensnellen in de Kamer. Hij is net zo’n geschifte als Sylvana* die alle idiotie uit Amerika overneemt

  * Sylvana Simons (BIJ1) keert zich tegen racistische tandartsen: ‘Opstappen!’
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/11/sylvana-simons-bij1-keert-zich-tegen-racistische-tandartsen-opstappen/

  Like

  • Gienekehado St. zegt:

   Syl S. heeft waarschijnlijk ooit een cocosnoot ‘Auauauauauww’ op haar hoofd gehad!! Met alle gevolgen!

   Like

  • Julia zegt:

   Jan Wat in de VS gebeurt waait over naar onze politiek en de massa ziekelijke links geïndoctrineerde. Het linkse gif wordt al jaren in een vroeg stadium op scholen ingepeperd. Vandaar de massale linkse aanhang die achter de vernietiging van eigen ras en land staan en door indoctrinatie geen realiteitszin meer hebben en bewust dom gehouden zijn en heilig blijven geloven dat het linkse gedachtegoed een weldaad voor onze samenleving is. Maar de dag komt steeds dichterbij dat de grote massa links met de neus op de feiten worden gedrukt maar dan zal de klap genadeloos aankomen en beseffen waar zij zich aan hebben overgeleverd.

   Like

 10. Gienekehado St. zegt:

  Langs deze weg wil ik hierbij mijn complimenten overbrengen over de inbreng van de heer De Roon (PVV) in het debat van vanavond! Ik kende hem nog niet, maar met hem is de PVV nog verder gestegen in mijn sympathie voor de PVV!! Ben het helemaal met hem eens dat een Aanklager bij het Internationaal Strafhof zich NIET mag laten leiden door de sharia!! Ben je helemaal van de Ayatollala’s besnuffeld!! Chapeau heer De Roon!!

  Like

 11. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado St. zegt:

   Ondanks de 100en MILJARDEN stijgt Nederiglandje in de lijsten van de ACHTELIJKHEID!! Hoe duidelijk wil je het hebben, de SLOOP van Het Land van Onze Voorouders!! Met als OPPERSLOPER Babbelkous Rutte!! Al babbelend en HONEND heeft hij ONZE vrijheid en veiligheid verpatst aan de Satan!! Nog een paar jaar en dan zijn er complete islamscholen, de leiding incluis. Meer meer meer….. Er is gewaarschuwd!!

   Like

 12. delamontagne zegt:

  De burgemeester van het Franse “Ris-Orange” is met onthoofding bedreigd na het eerbetoon aan de leraar Samuel Paty.
  Gelijke bedreigingen zijn er tegen verschillende Burgemeesters in “Ile-de-France” [ = het grote
  gebied rondom de stad Paris.
  Dit gebeurt op Facebook, maar die ziet hierin geen schending van de regels.
  LE PARISIEN
  https://www.leparisien.fr/essonne-91/essonne-le-maire-de-ris-orangis-menace-de-mort-apres-l-hommage-a-samuel-paty-11-11-2020-8407897.php

  Geliked door 1 persoon

 13. klaas zegt:

  Like

 14. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/11/13/belgie-zet-anti-islamactivisten-uit-vanwege-voorgenomen-koranverbranding/

  België zet anti-islamactivisten uit vanwege voorgenomen koranverbranding
  België is vooral bekend als land dat jarenlang wegkeek van moslimradicalisme in Molenbeek

  België heeft vijf Deense anti-islamactivisten uitgezet en de toegang tot België voor een jaar lang ontzegd. Dit vanwege hun plannen om een ​​koran te verbranden in de bekende Arabische vrijstaat Molenbeek te Brussel.

  Het Belgische ingrijpen is zeer ironisch aangezien de Belgische staat en Belgische media jarenlang stelselmatig hebben ontkend dat er problemen waren met de radicale islam in Molenbeek. Het bleek echter een broeinest waar terroristen werden gekweekt die gruwelijke aanslagen zouden plegen. Toen werd er veel en veel te laat ingegrepen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s