UPDATE! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op UPDATE! . . .

 1. delamontagne zegt:

  Bericht 3.58 PM Eastern Standard Time [ Oostelijke Staten ] = + 6 uren dan was het gisterenavond 21.58 Nederlandse tijd.
  Jammer staat geen tekst bij…………

  Like

 2. top of flop zegt:

  Interessante tussenstand.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ik hoop zó dat deze berichten op waarheid berusten maar tot nu toe heb ik er nog geen bevestiging van gezien, de Nederlandse media gaan vrolijk verder met het demoniseren van Trump alsof er geen vuiltje aan de lucht is.
  Het meest ergerlijke eraan is nog wel dat ik in mijn omgeving merk dat het succesvol is gebleken, mensen informeren zich slecht. Dat er nog wel degelijk mensen zijn die liever Trump hadden gezien bleek wel na een artikel van Elsevier waarin de successen van Trump benoemd werden en waarop zeer veel en zeer positief op gereageerd werd.
  Helaas zijn deze staaltjes van realistische journalistiek zeldzaam.

  Geliked door 5 people

 4. Dat ziet er anders uit dan President elect

  Like

 5. Lost Johnny zegt:

  We merken hoe zeer de Nederlandse bevolking is gehersenspoeld. De filmpjes en plaatjes waarin
  Trump belachelijk word gemakt Zijn bijna alles waar facebook mee vol zit, de mensen die ze versturen grotendeels bejaarden.
  Ik snap dat vooral oudere mensen denken dat de krant en de NOS de waarheid spreken maar om als doorgeefluik voor de elite te gaan spelen die hun pensioen verkleint, hun zorg steeds verder uitholt en uiteindelijk hun pensioengeld tot een bonkaarten systeem maakt, dat snap ik niet.

  Hoe stom kun je zijn?

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Dat het gezonde verstand, waar veel Amerikanen een chronisch gebrek aan hebben, toch zal zegevieren moge duidelijkheid scheppen in het staatsgevaarlijke streven van de LInksche Looney Brigade, de valse verstrengeling van de elite met hun verwrongen geesten en communistische motieven zullen duidelijker dan ooit aan het licht komen, de strijd die gestreden moet worden zal meedogenloos zijn om het grote socialistische gevaar weer terug de geschiedenis in te schoppen…..en de ‘Warmongers’ voor altijd uit het heden en de toekomst.

  Like

 7. duinsnip zegt:

  Tsja, wat is waarheid?

  Like

 8. Jan zegt:

  Trump kan Biden direkt achter de tralies smijten:

  BREAKING: Joe Biden spoke to South Korean President about North Korean nuclear issue in 14-minute phone call; both agreed to meet shortly after inauguration – @YonhapNews

  — Breaking911 (@Breaking911) November 12, 2020

  Dit is landverraad:
  The Logan Act is a 1799 law that calls for the fine or imprisonment of private citizens who attempt to intervene without authorization in disputes or controversies between the United States and foreign governments.
  ….
  https://www.theatlantic.com/politics/archive/2017/02/logan-act-michael-flynn-trump-russia/516774/

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  Ik hoop dat het waar is.

  Like

 10. Geronimo zegt:

  Emergency Update – Nov. 11th – SCOTUS will nullify the election, Congress will decide.

  Hier wordt mijns inziens een interessante denkpiste ontwikkeld m.b.t. de uiteindelijke afloop van deze onmiskenbaar frauduleuze Amerikaanse verkiezingen. (Zie link onderaan)

  Dat er op grote schaal gefraudeerd werd, kan geen enkel weldenkend mens nog langer ontkennen. Dat de meeste westerse politici dat nog altijd doen, daarvoor zijn het dan ook beroepsleugenaars/bedriegers.

  Alleen nog maar de vaststelling dat er op het ogenblik dat Trump een comfortabele voorsprong had verkregen, er plots, als uit het niets, ENKEL nog stemmen voor Biden bijkwamen, en helemaal niets meer voor Trump – wat een nooit geziene brutaliteit in het bedrog – volstaat eigenlijk al om daar niet omheen te kunnen fietsen.

  Maar goed, dat even terzijde, de persoonlijke denkpiste van ene Mike Adams berust kort samengevat ongeveer op de volgende vaststellingen:

  – er moet hoe dan ook uiterlijk tegen 20 januari 2021 een nieuwe president zijn.

  – de vele aanklachten wegens verkiezingsfraude door de partij van Trump zijn dermate overweldigend, dat de SCOTUS (afkorting van Supreme Court of the United States), het hoogste gerechtshof van de V.S, er niet omheen kan om deze klachten ernstig te nemen en minstens te onderzoeken.

  – hertellingen, onderzoeken, rechtszaken allerhande, beroep daartegen, laat staan nieuwe verkiezingen zijn wegens de beperkte tijd, geen realistische optie. Zoals gezegd, uiterlijk 20 januari 2021 moet er namelijk hoe dan ook een nieuwe president zijn !

  – de SCOTUS zal derhalve deze verkiezingen, althans naar de mening van Mike Adams, meer dan waarschijnlijk alsnog ongeldig verklaren, en deze hete verkiezingsaardappel met heel veel plezier doorverwijzen naar het Congres, om daar, conform de wettelijke voorzieningen, de nieuwe president te laten aanduiden.

  – in deze procedure krijgen alle Staten één stem. Gezien de meeste Staten Republikeins zijn, zou dat dus bijna zeker een tweede ambtstermijn voor Trump betekenen.

  – zou, want dat is dan buiten de waard gerekend, in casu voorzitter Pelosi. Als die erin slaagt om de beslissing van SCOTUS op de lange baan te schuiven tot 20 januari van volgend jaar, dan wordt zij in haar functie van voorzitter op dat moment de facto aangeduid als de nieuwe president.

  – hier komt Trump dan in het spel, voorafgaandelijk dan, want dan is het aan hem om Pelosi op tijd te laten arresteren voor het bewust en kwaadwillig saboteren en niet uitvoeren van de verordening van de Supreme Court, om zodoende alsnog alle Staten hun stem te laten uitbrengen voor het aanduiden van wie de nieuwe president wordt.

  – in dat verband wordt door Mike Adams verwezen naar het feit dat deze strategie momenteel wel degelijk in het hoofd van de huidige president zou spelen, gezien Trump onlangs al een aantal figuren uit zijn omgeving heeft ontslagen wegens hun, in zijn visie, onvoldoende “patriottische” ingesteldheid, mensen dus die hem in dit opzicht wel eens zouden kunnen hinderen o.m. als het op de arrestatie van Pelosi aankomt.

  – resultaat van dit alles volgens hem: complete chaos, met mogelijk bloedvergieten tot gevolg, zeg maar een mini burgeroorlog.
  (Is het in die optiek dat, naar ik al heb gelezen, er momenteel in Amerika de burgers wordt aangeraden om zich van wapens te voorzien?)

  – de andere, volgens hem eerder theoretische, want wegens tijdsgebrek minder voor de hand liggende oplossing, zou voortvloeien uit het feit dat bij tijdig beëindigde hertellingen genoeg Staten terug naar Trump zouden gaan, zodat hij opnieuw verkozen geraakt.

  Wie leeft, zal zien. Alvast een nooit eerder geziene toestand daar bij de zogezegd grootste democratie ter wereld. Niet direct om fier over te zijn, alhoewel er ook bij ons wel ferm gesjoemeld zal worden bij verkiezingen. Dat niemand zich daar ook maar enige illusie over maakt.

  https://www.brighteon.com/64a46d81-3e4a-4945-b914-db215bf14d31

  Like

 11. Bas zegt:

  Zoveelste fraudegeval

  Dominion IT Contractor / Whistleblower geeft een voorbeeld

  hoe stemmen frauduleus werden geteld in Detroit Michigan

  Stemformulieren tot 10x gescand en dus vermenigvuldigd geteld.

  Like

 12. Bas zegt:

  Like

 13. Bas zegt:

  Donald J. Trump
  @realDonaldTrump
  14 u
  Nobody wants to report that Pennsylvania and Michigan didn’t allow our Poll Watchers and/or Vote Observers to Watch or Observe. This is responsible for hundreds of thousands of votes that should not be allowed to count. Therefore, I easily win both states. Report the News!

  Niemand wil melden dat Pennsylvania en Michigan onze Poll Watchers en / of Stemwaarnemers niet toestonden om te kijken of te observeren. Dit is verantwoordelijk voor honderdduizenden stemmen die niet mogen worden meegeteld. Daarom win ik gemakkelijk beide staten. Meld het nieuws!

  Like

 14. N.E. Derlander zegt:

  Zullen de Nederlandse media nu beschaamd erkennen, dat zij te vroeg gejuicht hebben?

  Echte Nederlanders zullen de volgende toepasselijke Nederlandse uitdrukking wel kennen:
  je moet de huid niet verkopen, voordat de beer geschoten is………..Hoe jammer ook voor de globalistische Nederlanders!

  Like

 15. Jan zegt:

  Hitler leeft, hij was 4 jaar president van Amerika volgens Dem Jim Clyburn

  Like

 16. Jan zegt:

  O, o!
  CNN’s Jim Sciutto Warns Trump Refusal to Concede Could Place America at Risk for Another 9/11
  video
  https://www.mediaite.com/news/watch-cnns-jim-sciutto-warns-trump-refusal-to-concede-could-place-america-at-risk-for-another-9-11/

  Gauw nog vandaag er door de achterdeur vandoor gaan, dus.
  Ik krijg de indruk dat er iets mis is met CNN

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Dat zou mooi zijn !!!

  Like

 18. Jan zegt:

  BREAKING: RCP Marks Pennsylvania As “Undecided”

  Breaking: @RealClearNews moves Pennsylvania’s 20 electoral votes back into the too close to call category meaning neither @JoeBiden nor @realDonaldTrump is at the 270 needed to become President #Elections2020 #CountEveryVote pic.twitter.com/SaBMsU9S0v

  — Sean Spicer (@seanspicer) November 10, 2020

  De staat is weer rood en de Dems kunnen weer brandstichten en plunderen

  Like

 19. Jan zegt:

  Het leven voor een socialist telt niet

  …..
  De New Yorkse gouverneur Andrew Cuomo zei dat hoewel het “goed nieuws” is dat Pfizer onlangs een doorbraak had in zijn klinische proef met coronavirusvaccins, gelooft hij dat het “slecht nieuws” is dat de regering-Trump de distributie zal plannen.

  In een interview met George Stephanopoulos op ABC’s ‘Good Morning America’ op maandag, zei Cuomo dat hij met andere gouverneurs heeft gesproken over hoe ze het plan van Trump kunnen wijzigen of zelfs blokkeren, zodat verkozen president Joe Biden het in plaats daarvan kan doen.
  …..
  https://www.foxnews.com/politics/cuomo-bad-news-pfizer-coronavirus-vaccine-trump-administration

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Hij is binnen !!!!!!!!!!!!!!!! Yeeees!!!!!

  Like

 21. Jan zegt:

  Over wie heeft dit lulletje het? Niet over Trump, dus blijft Biden over. En dat laat dus direct het geestelijk niveau van Klaver zien.

  In januari meende lulletje:

  Lulletje sympathiseert met leugenaars, antisemieten, oplichters
  (Deze vrouwen schrijven stuk voor stuk geschiedenis. Klopt, lulletje, maar anders dan jij denkt)

  Lulletje als luchtfietser

  Like

 22. Jan zegt:

  Goed nieuws.
  Generaal Flynn retweet update waaruit blijkt dat president Trump nog steeds op schema ligt om Biden te verpletteren in verkiezingscolleges

  Follow @Raiklin a true American Patriot and #DigitalSoldier … he is working to make sense out of this disastrous fraud of an election. https://t.co/OUYpeBASJ4

  — General Flynn (@GenFlynn) November 13, 2020

  President Trump is currently winning the 2020 election with most states won and he holds the lead in the Electoral College (EC) voting.

  The President now holds 232 EC votes to Biden’s 226. The President has won 25 states to Biden’s 19. There are 6 states still in question.

  A number of states (44) have been called but a number (6) are still in question.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s