VIDEO: Inbreng Geert Wilders terrorismedebat (12-11-2020)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders terrorismedebat (12-11-2020)

 1. SufKut Van Toorenburg heeft zelf ook bloed aan haar klauwen, medeschuldig aan de SLOOP van ons landje! Ook met de hulp van haar hebben we nu 10.000en TERRORISTEN als buren!! Het zijn niet alleen de aanslagen, er is nog veel meer importellende!! Daar zou Geert het ook over moeten hebben; de autobranden, explosies, aanslagen op woonhuizen, de 10tallen MILJARDEN die nodig zijn om deze VERRIJKERS / GOUDSTUKKEN in bedwang te houden, de straatterreur, no-go-wijken, weggepeste (homo)buren…….. De overlastlijst is eindeloos lang!! SufKut Van Toorenburg is meen ik amper 50, zou zo van Opoe Knol haar generatie kunnen zijn, Old Wief!! OpRutten!

  Geliked door 2 people

 2. Bagul zegt:

  Vertrek of strijd. Huil uitzichtloos of ween kracht tranen voor uw schepper, de ware God en zijn zoon Jezus Christus.

  Bewapen u! Tref voorbereidingen en laat uw luxe en vergiftigd brein los. Niks gordijnen dicht. Verwarming aan. Koelkast vol. Kasten met kleding. Dit doen wij. Terwijl zij samenkomen, trainen, lezen, praten. Iedere dag weer. Iedere vrijdag weer. Daardoor vechten en moorden zij voor hun nepgod.

  Bewapen u! Leer een wapen vasthouden. Leer met messen om te gaan. Doe in hemels naam! De tijd is nabij. Iedere dag neemt de spanning toe. Uw geest wordt vertroebeld door Covid. Afgeleid. Leef vleesloos. Één van de grote boosdoeners. Mensen hier, mijn advies is kostbaar. Ik ben identiteitsloos. Leef kwalitatief zonder bekend te zijn. John Doe zijn is niet moeilijk.
  Ik weet welke tijden ons te wachten staan. Verlaat uw comfort zone en doe iets!

  Ik hoop op normale reacties. Bespaar mij verschrikkelijke dommigheid. Onnozele priet praat. Oké?

  Like

  • Julia zegt:

   Bagul Ik sluit mij hierbij aan het bekende gezegde is niet voor niets wie voor tirannie zwicht zal lijf en goed verliezen. Helaas beseffen heel veel mensen niet op wat voor tijdbom wij leven en slapen verder en voeren eindeloze onnozole priet praat zonder resultaat. .

   Like

 3. Wen er maar aan!! (zegeningen van de Ouwe WijvenZooi op Het Binnenhof!!)

  Like

 4. Willem zegt:

  Jetten is verbazingwekkend, in een islamitisch Nederland hoort hij bij de eerste die eraan gaan en hij heeft dat niet in de gaten, hoe blind en dom kan je zijn.

  Like

 5. karton zegt:

  Als échte Nederlander hoef je aan de woorden van de het Wilders helemaal niks toe te voegen.
  Wat hij zegt is 100% de waarheid !
  De mensen tot wie hij zich richt in de Kamer zijn van het soort : NSB’er en Landverrader.

  Like

 6. Ik volg even het 1000ste debat over (eigenlijk) de ISLAM, maar trek het weer niet. MILJARDEN woorden zijn er al besteed en Babbelkous babbelt maar doorrrrrrrrrrrrrrrrrr …. over de rechtsstaat en andere hersenspinsels en ondertussen verslechterd de situatie alleen maar…. per minuut!! Hoe 45 jaar TIJDVERSPILLING (en gelul in de ruimte) een landje ten onder deed gaan, 100.000en mensen hun levens verwoest hebben!! Lang Leve Geert Wilders en zijn PVV!!

  Like

 7. 400 doktoren zijn er dit jaar al vertrokken uit Libanon om elders vanuit ‘het niks’ weer een bestaan op te bouwen! Hoe een ooit mooi en goed leefbaar landje naar de Filistijnen ging, lees de BARBAARSE islam!! België, Nederland en ook andere West-Europese kunnen ook “zomaar” een soort van Libanon worden!! En de Kwebbelkous op Het Binnenhof babbelt babbelt babbelt babbelt babbelt babbelt……
  https://www.jpost.com/international/hundreds-of-disillusioned-doctors-leave-lebanon-in-blow-to-healthcare-648873

  Like

 8. Jan zegt:

  Geert bedoelt: een GEWELDADIGE ideologie, niet een GEWELDIGE ideologie is (2:54)

  ….en zet hen het land uit, waaronder Azarkan en de Denk-colonne!

  Azarkan bagatelliseert (heeft ook vestopte oren) want verijdelde aanslagen namen enorm toe en dat is waar het om gaat

  Dubbel zoveel verijdelde dan voltooide of mislukte aanvallen

  In 2019 mislukten er vier jihadistische aanvallen, terwijl er 14 verijdelde aanvallen waren, vergeleken met respectievelijk 1 en 16 in 2018. Maar in beide jaren is het aantal verijdelde pogingen dubbel zo groot als de succesvolle of mislukte aanvallen. Jihad-geïnspireerde aanvallen gebeuren meestal op openbare plekken en richten zich vooral tegen politie of militairen.
  ….
  https://www.europarl.europa.eu/news/nl/headlines/security/20180703STO07125/terrorisme-in-de-eu-terroristische-aanslagen-slachtoffers-en-arrestaties

  Voor Jetten:
  “De Dag des Oordeels zal niet komen totdat de moslims de Joden bestrijden en de Joden zich achter stenen en bomen zullen verschuilen. De stenen en bomen zullen tegen de moslims zeggen: er is een Jood achter mij, kom en dood hem.”

  Jetten loog weer alles bij elkaar want de aanslagpleger van Christchurh had zijn motieven bekend gemaakt in zijn manifest en het had niets met het christendom te maken.
  citaat (computervertaling):

  Wat was zijn motivatie?
  Tarrant schrijft dat lage geboortecijfers van blanken, gecombineerd met de hoge vruchtbaarheid van niet-blanke immigranten, zullen leiden tot de vervanging van de blanke bevolking in het Westen. Hij citeert een blanke nationalistische mantra (de 14 woorden) en verwijst naar het spontane proces als ‘blanke genocide’.

  Hij schrijft dat hij handelt om de terroristische aanslagen van moslims op het Westen te wreken, evenals de Rotherham-kinderseksring, die 1.400 Britse meisjes het slachtoffer maakte.

  De verkiezing van Emmanuel Macron als president van Frankrijk in 2017 over de “burgerlijke nationalistische” (en “milquetoast”) Marine Le Pen van het Front National zorgde voor een ander omslagpunt. Tarrant omschrijft zichzelf als een “etno-nationalist”: een burgerlijke nationalist gelooft in een multi-etnische en pluralistische natie, terwijl een etno-nationalist gelooft dat ras en bodem samengaan.
  ….
  https://blog.acton.org/archives/107226-what-did-the-christchurch-mosque-shooter-believe-inside-the-mind-of-a-collectivist-killer.html

  Als Toorenburg van mening is dat de islam ‘akelige dingen doet’ (niet Wilders de schuld geven als deze die ‘akelige dingen’ opsomt)

  Like

 9. Jan zegt:

  Niet Trump maar Rutte is een ramp – Arnold op Zondag #34

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s