Berlijn: Islamitische leerling (11) dreigt onderwijzeres met onthoofding

(Vertaling: E.J. Bron)

“Net als de jongen met de leraar in Parijs”

De islamitische leerling heeft een onderwijzeres in Berlijn gedreigd met geweld en onthoofding. Daarmee zou hij dinsdag gedreigd hebben op aangekondigde sancties, omdat zijn ouders niet op school verschenen voor de gebruikelijke gesprekken: “Als dat gebeurt, omdat mijn ouders niet zijn gekomen, dan doe ik hetzelfde als die jongen met de leraar in Parijs.”

Dat berichtte de “Tagesspiegel” afgelopen woensdag. Dientengevolge zou het dinsdag op de Christian-Morgenstern-basisschool in Berlin-Spandau (foto) tot het incident gekomen zijn. Het schoolbestuur van de Senaat bevestigde het incident op de school en verklaarde dat de onderwijsinspectie en het bureau jeugdzorg zouden zijn ingeschakeld. Schoolpsychologen zouden met de jongen praten.

DE leerling verwees met zijn dreiging naar de moord op de leraar die in zijn les Mohammed-karikaturen had laten zien en door een 18-jarige Tsjetsjeen werd onthoofd.

De leerling zou zijn excuus hebben aangeboden aan de onderwijzeres, zei Karina Jehniche, de directrice van de Christian-Morgenstern-basisschool woensdagavond in de rbb-“Abendschau”. “Toch heeft hij deze uitspraak gedaan”, aldus Jehniche. “Ik zou heel graag weten hoe een kind bij zo´n uitspraak komt?”Volgens inschatting van de directrice gaat het om een op zichzelf staand geval. Het kind zou ook gewoon op school mogen blijven.

Bron:
bild.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t A.H.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Berlijn: Islamitische leerling (11) dreigt onderwijzeres met onthoofding

 1. vangie1206j zegt:

  Dat stuk ongedierte moet men gewoon dood slaan…..

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @vangie1206j. Men kan dat stuk ongedierte met zijn hele familie ook naar het land van herkomst sturen. Dat zal behoorlijk wat pecunia in de staatskas schelen.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Ja met het risico dat ze terug komen onder veranderd naam.
    Die hele familie uitroeien is tenminste definitief.

    Like

 2. A. de Koning zegt:

  Ik denk dat dit maar het topje van de ijsberg is, ze horen thuis hoe erover gepraat word en dat excuus stelt niets voor, daarom is er maar een resultaat dat helpt, de grenzen sluiten voor moslims die horen hier niet thuis maar dit is natuurlijk een open deur.

  Like

  • Gienekehado St. zegt:

   Zo’n kind heeft die hele school in zijn klauwtjes!! De schoolleiding verexcuseerd zich ook nog tegenover zo’n misbaksel!! Onlangs gehoord op de radio; scholen houden heel veel incidenten stil, om erger te voorkomen! Schijtbang voor een granaat door de ramen, een leraar die onthoofd wordt oid. Met dank aan de Babbelkous op gele gympen!!

   Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @A. de Koning. Je idee over het sluiten van de grenzen is een bittere noodzaak. Maar men kan ook de boel gaan uitmesten. De zooi in een oude DDR-interneringskamp sluiten. Daar vandaan kunnen ze per Herculessen (makkelijk tot 900 personen per keer) naar het land van herkomst vliegen. Naar plekken waar de zon en Allah zijn in overvloed.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Zoals de ouders zingen piepen de jongen !!!! Eruit met het hele moslim zooitje !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Gienekehado St. zegt:

  Meer meer meerrrrrr…. Het zaad van ‘die Hexe’!!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Als je iets negatiefs schrijft over moslims verdwijnt het !!

  Like

 6. Willem zegt:

  koddebeier, helemaal mee eens. De enige oplossing is alle islam weg uit Nederland en Europa.

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: EURABIA KOMT STEEDS DICHTERBIJ… | eunmask

 8. Yvonne zegt:

  Als ik die onderwijzeres was zou ik maar gauw een andere baan zoeken, dat zal helpen alleen excuus aanbieden ! En mocht hij toch nog tot daden overgaan dan is het dat hadden we niet verwacht, stel gestoorden

  Like

 9. Harry zegt:

  ” Het kind ” zou gewoon op school mogen blijven ???
  Breek gvd alle vier zijn poten , heeft ie zes weken om rustig na te denken .
  En laat zijn familie een forse schadevergoeding betalen wegens ondraaglijke overlast .
  Of , beter nog , pak de hele familie bij rotkop en stinkkont en donder ze het land uit , voorgoed !
  En pak alles weer af wat ze hier cadeau gekregen of gejat hebben .

  Met dat tyfusvolk valt niet te leven !

  Geliked door 2 people

 10. techhuis zegt:

  Ik zou heel graag weten hoe een kind bij zo´n uitspraak komt? serieus dat ze dat nog moeten vragen en hier het antwoordt….ISLAM ISLAM ISLAM

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  11 jaar oud. Kan niet anders dan dat dit geleerd is thuis in de huiskamer waar de schotel 24 x 7 gericht staat op het land (hellegat of shithole wathever) van herkomst.

  Like

 12. Groene Leeuw zegt:

  Het zijn en blijven ratten. En wat doe je met ratten? Juist……

  Geliked door 1 persoon

 13. R Thomasson zegt:

  Goh! Wat leuk! Het schoolbestuur v.d. Senaat bevestigde het incident op school …en kwam met kant en klare k*t maatregelen waarmee men altijd komt. Het lijkt wel een recept voor een hutspot: men neemt als eerste de onderwijsinspectie, mengt het met 100 gram bureau jeugdzorg. Men laat het een tijdje sudderen, en als laatste voeg men een jeugdpsycholoog die het gerecht moet op smaak brengen. Alsof het praten zal iets uitmaken? Natuurlijk heeft de leerling zijn excuus aan de onderwijzeres aangeboden. Wat kan hem dat nou schelen? Zijn ouders zeiden tegen hem …zeg nou dat je spijt hebt! …De Kuffar zijn achterlijk, en zij geloven alles. Jij zegt sorry …en het leven is weer mooi! Eigenlijk is dat niet de schuld van de leerling en zijn ouders. De politieke leiders van de laatste 50 jaar, beschouwen moslim migranten als Herrenvolk. Zij zijn de nieuwe Ariërs; al zijn ze primitief en analfabeet. Het beste wat leraren kunnen doen, is geen lesgeven op scholen met islamitische leerlingen. Ouders zouden niet hun kinderen sturen naar scholen waar islamitische kinderen opzitten. Hetzelfde geldt zeker ook voor middelbare scholen. Niemand gaat zijn leven riskeren waar het niet nodig is. Een normaal mens gaat ook niet een leeuwenkooi in. Zeker niet zonder een wapen. Laat de Quislings aan de top de boel zelf oplossen en daar zelf les geven; als zij niet levensmoe zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s