Bruna bedreigd om ‘complotblad’ Gezond Verstand: ‘Ruiten gaan aan diggelen’

(Door: “9ForNews”)

Sinds woensdag ligt het derde nummer van het blad Gezond Verstand in de winkels. Bij abonnementshouders plofte het afgelopen weekend al op de mat. Het mediaoffensief tegen dit ‘complottijdschrift’ duurt onverminderd voort. De Reclame Code Commissie boog zich donderdag over de ‘vele tientallen klachten’ die zouden zijn binnenkomen over het blad. Een woordvoerster zei dat er naar aanleiding van een reclamespotje ‘in zeer korte tijd opvallend veel klachten’ waren binnengekomen. Binnen twee weken doet de klachtencommissie uitspraak, weet De Telegraaf. De STER liet eerder al weten geen reden te zien om de spotjes te weren.


Eind vorige maande haalde D66-minister Kajsa Ollongren zich de woede van veel mensen op de hals door te zeggen dat het tijdschrift naast de Fabeltjeskrant hoort te liggen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Bruna bedreigd om ‘complotblad’ Gezond Verstand: ‘Ruiten gaan aan diggelen’

 1. M. zegt:

  Ze zijn zo bang voor de waarheid die viespeuken.
  Wat goed laat zien wat voor smeerlappen het zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Waar zouden dan volgens ‘mevrouw Ollongren’ eigenlijk die vunzige seks-magazines moeten liggen? Ook gewoon te koop bij o.a. Bruna. Deze perverse ‘lectuur’ ligt op ooghoogte in de schappen, met als doel om er zoveel mogelijk van te verkopen. Dat sommige van die bladen schadelijk kunnen zijn voor de ontwikkeling van jonge kinderen, dat doet er waarschijnlijk niet toe.
  Maar een blad wat goede en eerlijke informatie bij de mensen brengt zou volgens bovengenoemde ‘mevrouw’ naast De Fabeltjeskrant moeten liggen, omdat het verkeerde en misleidende informatie bevat, waardoor mensen misschien op termijn een vaccinatie zullen weigeren.
  In werkelijkheid mag de waarheid niet verteld worden, want dan komen de smerige leugens van onze overheid aan het licht. Dat steeds meer mensen hun vuile spelletjes beginnen te doorzien, daarvan kijken ze gewoon weg. Stel maar een lastige vraag aan Mark Rutte, en hij laat zijn ware gezicht zien.

  Like

 3. Julia zegt:

  Dat is links werk waaronder bij tegenspraak en de waarheid heel veel links tuig zit om de aanval te openen. Links betekent oorlog en tweedeling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s