CITAAT Theo Hiddema

“Als het Marokkaanse volksdeel nou bekend zou staan vanwege een perfect arbeidsethos, goudeerlijk, keiharde werkers, gezagsgetrouw… dan nam iedere baas er zo één. Het is het imago dat hen wreekt.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op CITAAT Theo Hiddema

 1. Waar je in Marocco voor 20 jaar op water en brood komt, wordt in NL WEGGEHOOND door Babbelkous en zijn/haar Trawanten!! Die ZOOI is nog misdadiger dan alle mocro’s op een hoop!!

  Geliked door 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Hahaha, die Theo toch. Hij heeft die marokkanen net als ik zien komen. Koppeltjes volgen en zich op afstand erbij aftrekken was een van de geliefde hobby’s van hen. Zes maanden in marokko op vakantie gaan waarbij een corrupte soortgenoot tegen betaling een medisch attest uitschreef was ook erg geliefd.
  Stelen op het werk of gewoon niet op komen dagen hadden ze ook een handje aan. Net als het stelen van schapen die vervolgens op de balkons geslacht werden.
  In mijn regio werkten er veel in ploegendienst op de Staatsmijnen. Op advies van maatschappelijk werksters dienden ze bij voorkeur nachtdiensten te draaien en op zondag te werken zodat ze met een rijk gevulde beurs in de WAO konden belanden. Pijn in de rug of altijd hoofdpijn was in die tijd voldoende om dan ook in de WAO te belanden.
  Dat gebeurde overigens ook in de kleinere bedrijven. Bedrijven hebben leergeld betaald en geven deze informatie door aan hun opvolgers.
  Hoezo vragen ze zich nu af dat ze geen werk krijgen?

  Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  eind november ik denk 1992
  ROTTERDAM SCHIEDAMSEWEG , VLAK BIJ DE BRUG

  electro=store ,,,eigenaar arie …………

  de dame van de detailhandelschool stapt binnen om 11.30 uur
  en komt vragen of “”de baas “” wat stage plekken heeft met zijn 3 radio TV WITGOED ZAKEN ????

  ik zal er over nadenken , komt u volgende week even terug !!

  en voor de goede orde , mocht ik er enkele binnen halen !!!

  GEEN MAROKKANEN , , GEEN MAROKKANEN

  WANT DIE GEEF IK EEN TYPHUS SCHOP , GELIJK NAAR BUITEN !!

  ER IS ECHT NIKS NIEUWS, ER IS GEEN INTEGRATIE, ZEWILLEN NIET WERKEN

  ZE KUNNEN NIET WERKEN, ZE KOMEN JE ZAAK LEEG STELEN

  GROETJES ,

  OME BOB ZAT RUSTIG VAN ZIJN KOPPIE KOFFIE TE GENIETEN

  DOOEI

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   2017 ik bezocht de witte de witstraat en was in rotterdam, bestelde een broodje op de hoek 15 minuten voor sluitingstijd bij de chinees/vietnamees een uur of 9 in de avond, en zaak stond redelijk vol. Buiten ging ik zitten op de plastic stoel onder een parasol, en ging een van de marokkanen zitten frummelen aan de parasol van het andere ‘zitje’, er waren er twee. Hij zei tegen mij: wij gaan sluiten (verder niets). Ik zei niets, had oke kunnen zeggen. Hij zei het nog een keer. Ik vroeg wat hij daar mee wilde zeggen. Weer niets. Hij werd agressief en begon aan de andere stoelen te gooien en duwen van mijn ‘zitje en parasol’. ik zei ik zit hier even mijn broodje te eten die de eigenaar beschikbaar had gesteld en pas over 10 minuten sluit de zaak. Hij werd agressief en als kudde dier betrok hij twee andere marokkanen bijpasseerders erbij, met een denegrerend dat ik dom ben en agressief en je ziet toch dat ik bezig ben op te bergen en dat ik daar ging zitten. Ik zei je was er nog niet en je bent nog niet eens begonnen met het andere setje stoelen en parasol op te bergen. Omdat hij erg opdringerig was, ben ik naar binnen gegaan en de chinees verteld die vertwijfeld naar buiten keek. Nog steeds was geen parasol gesloten of stoel opgeruimd. Ik zei ik kom hier nooit meer. Later heb ik het broodje weggeflikkerd en een macdonalds gekocht. Hij maakt ook gebruik van marokkanen voor thuisbezorging, waarom is mij een groot raadsel. Chinezen zijn normaal behoorlijk territoriaal en gaat iemand degrenzen over dan voelen ze dat sneller en er zijn zat chinezen zo een 150000 in nederland die een baantje willen hebben blijkens de chinese restaurants die hun familieleden geen belastingsalaris geven.
   Overigens denk ik dat de stoelen de winkel niet ingaan en alleen de parasol wordt gesloten want er waren nog mensen in de winkel.
   Er gingen gedachten door mij heen ik kom terug en schiet jullie dood. Doordat ik tegenspartelde liepen ze zelfs achter mij aan de witte de witstraat in. Ik ging mijn fiets maar moest zeer oppassen op het naderen in mijn rug. Het is gvd mijn land, en geen enkele dankbaarheid van het vreten dat ze krijgen en het prachtige huis of flat als je de rommelkamer van rubbel stenen ziet op de de heuvel van de valleien in marokko. Net als de zwarten in zuid afrika. Doe dan je bril, kleren, auto en eten en huis weg als je de blanken het land uit wil, sommige willen alle blanken weg, maar wel gebruik maken van hun civilisatie. Zelf kunnen ze geen weeftouw noch fabriek noch logistiek opzetten om tot de eindprodukten te komen.
   Gegroet van het Lot

   Like

   • bobzelf zegt:

    DE WITTE DE WIT STRAAT .. NOSTALGIE
    DUS DAAR KWAM OME BOB IN DE GOEIE OUWE TIJD VOOR HET EERST IN 1965 ,WHAHAHAHA
    TOEN GELUK NOG HEEL GEWOON WAS, EN EEN NEGERTTTTTTT ,,, EEN BEZIENSWAARDIGHEID , DUS U HEEFT HELEMAAL GELIJK HOOR , IK NAM MIJN BABOUSKA MEE IN ?? 2016 NAAR EEN DAGIE ROTTERDAM , EN DACHT LEUK EFFE OVER DE MARKT OP DE BLAAK , DE MEVROUW DIE 30 JAAR VOOR DE KGB HAD GEWERKT , EN DE OUDE CCCP , WILDE WEG, ….angstaanjagend vond ze het , !!!!! . dus ik heb iedere week de verschillen zien ontstaan, het gajus binnen zien sluipen, de tientallen verschiilende inwoners van de meest exotische mensen , jammer dat het 80 % gajus was , , ik ben een dikke 11 jaar geleden opgepleurd , ik kan en kon er
    niet meer tegen huggie

    Like

 4. koosv8 zegt:

  Zo is dat. Respect verdien je, dat dwing je niet af. En dat dringt bij die lui niet door in dat hersenpannetje.

  Like

 5. Harry zegt:

  Precies , goed gezien en goed aangedurfd !
  Helaas kun je niet onder dat tuig uit , iedere dag komen er van die pakjesbezorgers op de zaak .
  Je zal de hele dag met dat soort ratten te maken hebben en tegen die smoelen aan moeten kijken !
  Al kreeg ik een ton per geitenneuker toe , ik hoef ze écht niet !

  Exporteren die hap !

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Paar vrienden van mij in een middelgrote stad in midden nederland, hebben sinds 2000-2010 meer als driemaal gesolliciteerd bij PTT post en konden geen baan krijgen. Als je naar het distributiecentrum ging, dan stond het vol met irakezen asielzoekers, idem in duitsland hebben ze hetzelfde geflikt. Nu is het distributie in Almere. Laatst een brief gebracht, moet tegenwoordig voor 1700 uur, vroeger kon je in de avond nog brengen, nee avond werken is er niet meer bij, vertelden twee marokkanen tegen mij die in de auto zaten en naar huis gingen, hier was geen distributie meer en zij haalden ook geen post op, wat ze daar wel deden was mij onduidelijk.
   Ook verdwijnt er regelmatig post of een pakje, dat doen zij omdat zij ons haten, want van waarde is het niet voor hun. Twee keer een dure kerstkaart gestuurd twee jaren lang aan de ouders, beiden nooit aangekomen.
   Verder is een kaart 23 gram, zodat je er twee postzegels op moet plakken. De gewoonte in nederland is een postzegel voor een kaartje in een envelop. Kreeg ik een stel kaarten thuis of ik wel 4 zegels per kaart wilde plakken, van de 1 te weinig, plus 3 voor administratiekosten. Ik heb sindsdien weinig gebruik gemaakt van kaarten sturen, en bel dan liever. Zeggen ze op het kaartje, het was 28 gram, zelf nagewogen en was rond de 23-24 gram, tante gebeld die heeft speciaal weegschaaltje gekocht en woog ook 23 gram, en heeft ook altijd problemen met de PTT, die MAROKKANEN EN ASIELIRAKEZEN liegen door hun gele tanden. bah. Dat de postzegels van 40 guldencent naar 200 gulden cent is gegaan is een ding, maar niet de weegcijfers aanpassen zoals van 30-50 gram een tweede postzegel erbij, en stiekum die 20-50 gram aanhouden, wetende dat er bijna geen post onder de 20 gram is, en dus moet je twee postzegels plakken. Zullen we de PTT een ruitje met benzine en fikkie in brand te stekken?
   Die roomblanke groenlinks bestuurder van de PTT die net als sharon te weinig kan, net als veel bestuurders zonder medische opleiding met hun smoelen duidelijk slavisch, bestuurder worden van medisch instellingen. Deze roomblanke bestuurder mag doodgeschoten wordne, en kan je hem niet vinden, dan alle met een vet huis en een stel kleine kinders, want moeder werkt niet en dat kan normaal niet. Met hun graaihanden, geen namen meer op de huisdeuren, en ze vinden dat het normaal is om stiekum te graaien. Wel het opruimen zal ook stiekum gebeuren met een schot in de rug, vrouwen en kinderen eerst, want jij doet het ook achterbaks en stiekum zonder inzage.
   Net weer twee buitenlanders in de flat toegelaten een met voorrang geregeld, spreken engels en is half afrikaans, de ander zonder hoofddoek en syrier oid en spreken engels en zogenaamd de 7e in de rij, terwijl er honderden reageren op een flat, ik geloof er niets van als je woonnet volgt. de wooncommissie hier hebben hun vertrouwen dat ze luisteren allang opgegeven zeggen ze over alle kwesties. Overigens heb ik diverse hogere opleiding diploma’s maar geen inkomen daarvoor.

   Like

 6. Hovawart zegt:

  Marokkanen wonen in Marokko, dat Meester Hiddema het zooitje rapaille bedoelt dat hun domicilie in de Pays-Bah heeft noemt men geen marokkanen en zeker geen Nederlanders, deze parels hebben niets marokaans of hollands in zich, zelfs de Marokkanen in Marokko willen hen niet terug in hun land, kotst hen uit, de rest van Europa heeft er de neus van vol, ook de gevangenissen puilen uit, maar toch heeft de politiek hen kennelijk hard nodig, schurkt men graag aan tegen deze schurken, en accepteert men de generaties drugsdealers zelfs in de paleizen…….ook van justitie en regering, de naffers zijn een ontheemd volk, als verschoppelingen met criminele tendenties die altijd een excuus hebben om de keerzijde van de wet op te zoeken…..en overal te vinden!

  Geliked door 2 people

 7. jackholland zegt:

  Marokkaans addergebroed wenst niet te werken .( de uitzonderingen bevestigen de regel).
  De marokkaan zal u altijd proberen een loer te draaien om daar zelf beter van te worden.
  De marokkaan heeft nl een heel anders levens motto dan de gemiddelede nederlander (ook hier weer uitzonderingen bevestigen de regel.)
  Wanneer de gemiddelde nl-er iemand een loer draait heeft hij of zij daar toch een soort van slecht gevoel over,(christelijke cultuur/schuldgevoel??)
  De marokkaan totaal niet .,Als hij jou heeft belazerd voelt hij zich superieur tov van jou jij moest maar niet zo stom zijn om je te laten belazeren.

  Ben zelf door schade en schande wijs geworden in mijn contacten met moslims .
  Dus betaal nooit vooraf aan een moslim als hij jou een dienst /product aanbiedt .
  En lever nooit diensten en producten aan moslims voor dat ze betaald hebben.

  Ik zeg dat altijd erbij met het voorbeeld jij neemt hier nu mijn product mee en straks ga je niet betalen ik ben toch niet gek ?
  En het gekke, is mijn vrouw verbaast zich hier ook enorm over dat je nog respect krijgt ook want die man is slim en laat zich niet belazeren.
  Als je deze principes hanteert in contacten mossels is er niets aan de hand..

  de overheid zou dit ook moeten doen bij een wao uitkering.
  Uwv medewerker tegen moslim: toon maar aan wat je niet meer kan , weet dat je ook steekp[roefsgewijs prive gevolgd gaat worden je tekent vooraf voor accoord want jij gaat echt niet op je luie reet ons uit zitten lachen.en gratis geld ontvangen.
  en bij fraude betaal je 300 % va nje uitkering die je hebt genoten terug . En geen geld is opdonderen met het hele gezin . Huisuitzetting en enkele reis land van herkomst .
  Beroepsmatig zie ik veel inkomensgegevens van turken en marokkanen en het valt me enorm op dat heel vaak de allochtone echtgenotes gewoon een wia /wao uitkering heeft en 80-100 % is afgekeurd.Dit moet bij het uwv toch ook opvallen. ?

  probeer jij als blanke nl-er dit maar eens voor elkaar te krijgen.

  Ze regelen gewoon arbeidscontracten bij ome achmed de islamitische slager en betalen oom achmed de sociale lasten voor een paar maanden cash terug vrvolgens ziektewet ww ziektewet wao of wia.
  Toch fijn hassan werkt 2000 netto mama fatima 1200 netto WIA thuis lekker koken en voor de kindertjes zorgen huisje poetsen en aanbiedingen aflopen . Nog een persoongebonden budgetje erbij voor een debiel zusje broertje of seniele oma .
  Geen kosten kinderopvang ZE LACHEN ZICH KAPOT .

  En wij laten dit allen gebeuren .
  En let op het gaat gewoon weer door Rutten is zo geweldig blaast nu een beetje hoog van de toren we gaan ze aanpakken of oh oh oh wat erg van die leraar .
  en na de verkiezingen doet rutten weer een plas en gaat weer door zoals het was.

  Het enige wat hier verandering in kan brengen is massaal wilders stemmen , maar dat gaat niet gebeuren.
  De verhouding moslims tov blanke autochtonen blijft lekker stijgen en straks komt er een echte moslimpartij waar alle mossels die nu nog pvda d66 groen links sp stemmen ineens naar overlopen en dan zijn ze gelijk de grootste partij .en dan hebben we minister president hassan .

  Iedereen is weer geschokt niemand had het aan zien komen maar dan zijn we te LAAT en kunt u op elke hoek 5 x per dag het gejammer vanaf de minaret aanhoren en weet ik wat nog meer voor promoslim ellende meemaken.

  Kijk voor de gein nog eens naar speeches en partijprogrammas van JANMAAT dez man had het grootste gelijk van de wereld .
  Al zijn voorspellingen zijn uitgekomen alleen nog in veel ergere mate .Aan deze man moet nederland EXCUUS aanbieden ipv aan een paar boze zwartjoekels die zon last gehad hebben dat hun voorouders slaaf waren .
  Als ze geen slaaf gemaakt waren destijds en natuurlijk was dat niet netjes maar dan liepoen ze nu nog in een rieten rokje om de kookpot heen .

  Geliked door 1 persoon

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat een smerige witte, fascistische, racistische NSB-er is die Hiddema toch.
  Verder heeft-ie wel gelijk, natuurlijk.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. Stef zegt:

  Waarom WERKEN er wel heel veel Poolse mensen in Nederland ?
  Omdat het GEEN moslims zijn en ze niet mogen liegen en bedriegen van hun geloof.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s