De presidentsverkiezingen 2020 in Amerika zijn frauduleus verlopen

(Door: “Balkanske priče”)

De Amerikaanse linkse nieuwszender CNN en het agentschap AP hebben de Democraat Joe Biden uitgeroepen tot winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen en bijgevolg president-elect. Maar, CNN bepaalt niet wie president wordt, dat doet het kiescollege of het Hooggerechtshof. Volgens RealClearPolitics van 11november was de stand: Biden/Harris 50,8% (259) en Trump/Pence 47,5% (217). Dus de linkse media hebben 7november verzonnen dat Biden over 270 kiesmannen beschikte, maar over 259. Het voortijdig bevestigen van de verkiezingsuitslag door de linkse media is misdadig. De politiek correcten hebben Biden reeds heilig verklaard, maar zouden beter eerst de fraudeonderzoeken kunnen afwachten in plaats van te feesten. Hoe kan een presidentskandidaat als Biden, die geestelijk niet in staat is om als president te functioneren, de meeste stemmen krijgen in de Amerikaanse geschiedenis? Hmmm, maar nu weet ik het. Biden is zo populair dat zelfs doden op hem hebben gestemd. Maar, hij is nog steeds niemand, niet eens president-elect!…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op De presidentsverkiezingen 2020 in Amerika zijn frauduleus verlopen

 1. Bas zegt:

  GEORGIË. 🗳️

  Een week voor de verkiezingen.

  PBS (Public Broadcasting Systems) gaat dieper in op het gebruik van Dominion Voting Systems-machines in Georgië.

  Wat ze ontdekten was verontrustend. 🔽

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Frankfurt, Germany staan de servers

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/us-raid-software-company-scytl-seize-servers-germany-intel-source-says-yes-happened/

   Heeft de VS het Europese softwarebedrijf Scytl overvallen en hun servers in Duitsland in beslag genomen? – Onze Intel-bron zegt JA, HET IS GEBEURD!

   Andrea Widburg van American Thinker meldde eerder dat Scytl een in Barcelona gevestigd bedrijf is dat wereldwijd elektronische stemsystemen levert, waarvan er vele kwetsbaar zijn gebleken voor elektronische manipulatie. Scytl heeft (of had) banden met Soros en de democratische partij. Vulcan Capital, medeoprichter van Microsoft, Paul Allen, heeft $ 40 miljoen in Scytl geïnvesteerd.

   Vanavond hebben we van onze bron vernomen dat Bill Gates ook aandelen in Scytl bezit.

   Van onze bron: de Amerikaanse regering, toen ze eenmaal had vastgesteld dat deze Dominion-server betrokken was bij het wisselen van stemmen, begon de inlichtingengemeenschap een zoektocht naar de server en ontdekte dat de server zich in Duitsland bevond. Om toegang te krijgen tot die server en deze beschikbaar te hebben voor gebruik op een legale manier, moesten ze het ministerie van Buitenlandse Zaken laten samenwerken met het ministerie van Justitie. Ze moesten de regering van Duitsland verzoeken mee te werken om deze inbeslagname van deze server mogelijk te maken.

   De juiste documenten die nodig waren om dat soort inbeslagname te bewerkstelligen, werden opgesteld, ondertekend en het lijkt erop dat er ook Amerikaanse militaire steun was bij deze operatie. Het Amerikaanse leger liep niet voorop. Maar dit helpt verklaren waarom Esper werd ontslagen en Miller en Kash Patel werden geplaatst – zodat het leger de operatie op geen enkele manier zou verstoren.

   Door de server te pakken te krijgen, zullen ze nu het directe bewijs hebben van wanneer ze de opdracht kregen om te stoppen met tellen. Ze zullen ook ontdekken wie de richting heeft gegeven om te stoppen met tellen en wie het algoritme heeft geïnitieerd dat van stem begon te wisselen. De CIA was volledig uitgesloten van deze operatie.

   Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   SCYTL.

   “Het gaat allemaal naar een server in Frankfurt, Duitsland, die eigendom is van een multinational in Barcelona, ​​Spanje. En dat is degene die je stem controleert en rapporteert.”

   Verkiezingsbeveiligingsexpert
   @RussRamsland
   laat deze bom vallen enkele dagen * voor * de verkiezingen

   Like

 3. Bas zegt:

  Je vraagt ​​je waarschijnlijk af …

  Wie is Skytl?
  Waarom telt een Spaans bedrijf Amerikaanse stemmen in Duitsland?
  Is dit bedrijf niet failliet?
  Zijn ze betrokken bij fraude bij andere verkiezingen?

  EXCLUSIVE
  Dagen nadat werd onthuld hoe # USAElections2020 werden vervalst door de Canadese Crown Agent #DominionVotingSystem door middel van een zogenaamde “glitch”, nu heeft men de betrokkenheid van een ander dubieus buitenlands bedrijf bij de bemoeienis met de Amerikaanse verkiezingen geconstateerd.

  https://greatgameindia.com/us-election-bankrupted-spanish-scytl/amp/?__twitter_impression=true

  Waarom de Amerikaanse verkiezingsstemmen voor 2020 werden geteld door een failliet Spaans bedrijf Scytl
  13 november 2020
  Dagen nadat werd onthuld hoe de Amerikaanse verkiezingen van 2020 werden gemanipuleerd door de Canadese Crown Agent Dominion Voting Systems door middel van een zogenaamde “glitch”, heeft GreatGameIndia nu de betrokkenheid van een ander dubieus buitenlands bedrijf ontdekt in bemoeienis met de Amerikaanse verkiezingen. De door Amerikanen uitgebrachte stemmen werden geteld door een failliet Spaans bedrijf Scytl in Spanje. Net als Dominion Voting Systems heeft Scytl een lange geschiedenis van verkiezingsfraude in verschillende landen, waaronder het injecteren van achterdeurtjes in zijn verkiezingssoftware. De kwestie heeft deskundigen ertoe aangezet zich af te vragen waarom het gevoelige werk van het tellen van stemmen werd uitbesteed aan een buitenlands bedrijf? Hoe kon een failliet Spaans bedrijf Amerikaanse stemmen tellen in Spanje? Vanwege dergelijke wijdverbreide fraude is de voorzitter van de Amerikaanse federale verkiezingscommissie, Trey Trainor, van mening dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 onwettig zijn.

  Zijn de Amerikaanse verkiezingen van 2020 vervalst?
  Een zogenaamde computer “glitch” in de stemmachines die de stemmen omdraaien tijdens de Amerikaanse verkiezingen van 2020 heeft een grote controverse veroorzaakt. De herkomst en het eigendom van de stemmachines die bij de verkiezingen worden gebruikt, zijn een urgent probleem geworden vanwege de reële vrees dat hackers, zowel buitenlandse als binnenlandse, de mechanica van het stemsysteem zouden kunnen manipuleren.

  GreatGameIndia heeft echter ontdekt dat de verkopers en niet de hackers misschien achter het tuig zitten. Een van de verkopers, een in Denver gevestigd Canadese Crown Agent-bedrijf Dominion Voting Systems, heeft een lange geschiedenis van aantijgingen van verkiezingsfraude en inmenging in verkiezingen van verschillende landen, waaronder diefstal van censusgegevens in India en inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van 2020.

  De kwestie heeft experts ertoe aangezet zich af te vragen waarom de gevoelige taak van het tellen van stemmen werd uitbesteed aan een buitenlands bedrijf? Hoe kon een failliet Spaans bedrijf Amerikaanse stemmen tellen in Spanje? Vanwege dergelijke wijdverbreide fraude is de voorzitter van de Amerikaanse federale verkiezingscommissie, Trey Trainor, van mening dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 onwettig zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Team van het Amerikaanse leger (CIA?) Doet een inval in de Scytl-serverfaciliteit in Frankfurt, Duitsland om “buitengewoon overtuigende” datadetails over het wisselen van stemmen terug te vinden .

   US Army (CIA?) team raid on Scytl server facility in Frankfurt, Germany to recover “extremely compelling” data detailing vote switching.

   Like

 4. BigLJohn zegt:

  Ja natuurlijk wilden de Democraten per post laten stemmen, want daar kan lekker mee gerommeld worden. Eerst 4 jaar lang Trump dwarszitten met allerlei valse beschuldigingen, en toen dat niet lukte gingen ze de uitslagen van de verkiezingen frauderen. En meteen daar achteraan toen Biden zogenaamd gewonnen had de uitspraak van Biden; Ik ben de president voor alle Amerikanen, en; we moeten ons verbinden….Maar volgens mij is hij verkeerd verbonden en moet hij terug naar de dokter. De psychiater in zijn geval. De MSM media die Biden al als de nieuwe president presenteerde compleet met de uitdrukking president elect ! Een strafbare uitspraak waar de Amerikaanse justitie (voor alsnog) niets mee deed. Het zal toch niet zo zijn dat de MSM media op termijn een grotere macht gaan vormen dan de justitie. President elect…De idioot kan binnen korte termijn al niet meer zeggen hoe hij heet en waar hij vandaan komt. Misschien komt zijn zoveelste dolle uitspraak er aan; ik kom uit de bloemkool en ben 300 jaar oud !

  Geliked door 3 people

 5. simon70b zegt:

  Biden demente Pedo?.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  WIJ HEBBEN HEN! Resultaten in Pennsylvania laten een statistisch onmogelijk patroon zien in Biden’s diefstal van stemmen! WIJ HEBBEN HEN!

  Op verkiezingsavond liep president Trump enorm voor in de verkiezingen in Pennsylvania.
  President Trump lag met bijna 700.000 stemmen voor op Joe Biden! Het was een voorsprong die absoluut niet was in te halen.

  De achterstand van Biden werd weggewerkt met stemmen die per post binnen kwamen tot drie dagen na de stemming zodat Biden zogenaamd van Trump won, een totaal van 2 miljoen voor Biden, Trump een half miljoen.

  Trump kreeg nu ineens 1/5 van de stemmen. Statistich onmogelijk.

  In Arkansas zelfde patroon

  ……
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/shocking-exclusive-caught-pennsylvania-results-show-statistically-impossible-pattern-behind-bidens-steal-caught/

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Met behulp van het Amerikaanse leger heeft de politie een inval gedaan in een bedrijf in Frankfurt en daar een server in beslag die er voor zorgde dat de stemmen die uitgebracht werden veranderd werden in het voordeel van Biden. Scytl levert fraudegevoelige stemmachines

  Investeerders in het bedrijf Scytl zijn Soros, Bill Gates en figuren binnen de Democraten.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/us-raid-software-company-scytl-seize-servers-germany-intel-source-says-yes-happened/

  Men kan dus gerust stellen dat wij in oorlog zijn met het socialistische uitschot

  Geliked door 3 people

  • droevige mof zegt:

   Goed nieuws, ongetwijfeld. Maar het toont ook aan dat Duitsland geen autonoom land is. Met Trump op de achtergrond is het zelfs geruststellend, maar niet met Sleepy Joe en zijn camarilla, ik bedoel Kamala.

   Like

  • M. zegt:

   Soros had de stem machines nog even gecontroleerd voor de verkiezingen.
   En ja wij moeten ons verdedigen tegen een oorlog die tegen ons gevoerd worden door de democraten daar en de linkse bagger hier die synchroon lopen met elkaar.
   Hier en in de hele EU blijft iedereen maar op zijn eigen ondergang stemmen en ondanks dat alles tot op het bot corrupt is en denkt men nog wel eerlijke verkiezingen te hebben in ons land?
   Daarbij hebben we sinds de motie Halsema in 2010 een islamitische regering met een blank gezicht waarbij het niet tegengaan van islamisering beleid is en men een media heeft om iedere stem tegen de islamisering te demoniseren of buiten te sluiten omdat men er niet mee wil regeren dus veel te kiezen is er niet.

   Like

 8. Jan zegt:

  STUNNING TESTIMONY: Michigan Election Observer Shane Trejo Witnessed Drivers Bring in 50 Boxes of “Absentee Ballots” After Midnight Deadline into Detroit TCF Center at 3:30am
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/stunning-testimony-michigan-election-observer-shane-trejo-witnessed-drivers-bring-50-boxes-absentee-ballots-midnight-deadline-detroit-tcf-center-330am/

  Linksvolk niet bijster slim:
  Leftist Groups Accidentally Prove Pennsylvania Elections Officials Violated Laws And Judge’s Orders
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/leftist-groups-accidentally-prove-pennsylvania-elections-officials-violated-laws-judges-orders/

  Like

 9. droevige mof zegt:

  Als het Hooggerechtshof een fraude vaststelt die bepalend is voor de verkiezingsuitslag, dan wordt volgens de Amerikaanse wet de kandidaat die bedrogen is, de winnaar.
  Dat klinkt goed, maar gerechtigheid in de praktijk brengen is iets anders. Ik blijf voorzichtig optimistisch.
  TRUMP HAS WON BY DEFAULT—Here’s why!
  https://stateofthenation.co/?p=35959

  Geliked door 2 people

 10. Julia zegt:

  Het zou eens de linkse media ook hier in Nederland eens wat geloofwaardiger maken om eerst maar eens januari af te wachten in plaats van allerlei positieve publicaties over Biden allemaal leuk maar continu Trump puur bashen is walgelijk. Ook Trump heeft veel goeds gedaan voor de VS en zich niet schuldig gemaakt aan oorlogsvoeringen zoals veel van zijn voorgangers o.a. ook Obama (maar die werd ook hier de hemel in geprezen). Op onze linkse propaganda zenders is het Biden voor en Biden na. Hoelang Biden de scepter zal zwaaien en hoe goed hij het gaat doen is een vraag (vooral in de VS is de tweedeling enorm) daar heeft hij in eerste instantie al een hele klus aan. Daarbij kan men zich ook afvragen wat het uiteindelijke doel van de Democraten is wordt het Kamala Harris die het stokje gaat overnemen omdat het tegenwoordig een hot item is een gekleurde vrouw aan de macht te hebben. Kortom afwachten en dan publiceren lijkt mij meer correct i.p.v. het zelfs door onze strot heen duwen van Biden.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Dit is verontrustend. Facebook verwijderde de titel van ‘president’ van Donald Trump en noemde hem ‘politieke kandidaat’. Trump is nog steeds president en, wat er ook gebeurt, zal dat blijven tot de inauguratiedag

  https://pbs.twimg.com/media/Emtx40DW4AIvw0E?format=jpg&name=large

  This is disturbing. Facebook removed the title of “President” from Donald Trump and designated him as “Political Candidate.” Trump is still president and, no matter what happens, will remain so until Inauguration Day

  Like

 12. Blaffertje zegt:

  Ik geloof dit direct.
  Maar ook hier gebeurt het.

  Ik weet van een vriend die bij de tellingen als controleur altijd aanwezig is, dat er gesjoemeld word.

  Hij was bij de telling aanwezig van laatste tweede kamer verkiezingen.
  Na dat hij naar het toilet was gegaan was de stapel van de PVV ineens significant lager en die van de PvdA hoger.
  Rara hoe zou dat nou mogelijk zijn.

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Fatima telt de stemmen in ons land dan weet je toch genoeg.
   Democraten willen open grenzen en hun land overspoelen met migranten precies gelijk die linkse bagger in ons land ook wil.
   Alles wat goed en werkelijk vredig is kapot maken door elke ellendeling grenzeloos te steunen.
   Democraten vertegenwoordigen de klimaat en coronazwendel net zoals die linkse bagger in ons land dat doet.
   En de media liegt daar hetzelfde als hier dus het zal allemaal wel uit de zelfde corrupte zak betaald worden.
   Zowel daar als hier wilde men geen waterdicht stemsysteem en niemand vraagt zich af waarom niet ?

   Like

 13. Bas zegt:

  Data deep dive op Dominion Voting Systems biedt onweerlegbaar bewijs van verkiezingshack

  https://noqreport.com/2020/11/11/data-deep-dive-on-dominion-voting-systems-offers-incontrovertible-proof-of-election-hack/

  Data deep dive op Dominion Voting Systems biedt onweerlegbaar bewijs van verkiezingshack
  Als de Trump-campagne en zijn leger van advocaten deze informatie nog niet hebben, hebben ze deze zo snel mogelijk nodig. Dit is het meest rokende wapen dat we tot nu toe hebben gezien.

  De duivel zit misschien in de details, maar de engelen zitten in de gegevens. Dat is wat we heel snel leren als we het werk onderzoeken van een toegewijde Trump-supporter die blijkbaar al het bewijs heeft gevonden dat nodig is om deze mythe te verdrijven dat Joe Biden de presidentsverkiezingen heeft gewonnen.

  Enorme hoeveelheden stemmen werden gewijzigd van president Trump in Biden. Andere stemmen werden geheel zonder reden verwijderd. Deze “cyberslag” is veel groter dan de meesten van ons zich realiseerden. Hoewel we ons, en terecht, hebben gericht op analoge kiezersfraude, is er technologische fraude op gigantische schaal gebeurd. Wat nog belangrijker is, het is bewezen.

  Like

 14. Bas zegt:

  Draad met info en documenten:

  @pepesgrandma
  Brekend nieuws mensen! Ik heb een aantal documenten gekregen die ik van een journalist heb gekregen en heb net toestemming gekregen om alles plat te branden. Blijf kijken!

  De FBI weigerde om eerdere elektronische kiezersfraude te onderzoeken. En zoveel meer!

  Onderwerp: let op updates

  Te zien hier:
  https://mobile.twitter.com/pepesgrandma/status/1325203412716154882

  Like

  • Bas zegt:

   Verkiezingsfraude ** is in dit land op grote schaal gepleegd en gaat terug tot ten minste 2008 en wordt nog steeds gepleegd. Gehele uitkomsten zijn verschoven. Hiermee wordt louter kiezersfraude volledig overschaduwd.

   Geliked door 1 persoon

 15. Geronimo zegt:

  Een interessant artikel op “OPINIE Z” m.b.t. fraude bij de Amerikaanse verkiezingen van de hand van een zekere Alma Van Hees.

  Vooral de door You Tube intussen verwijderde video (zie link) spreekt boekdelen. Het waarom hiervan is overduidelijk na het bekijken ervan.

  https://www.bitchute.com/video/scUpSRkNoJ9g/

  In deze video wordt nl. een nogal moeilijke technische uitleg gegeven over het Amerikaanse uitermate fraudegevoelige elektronische kiessysteem in zijn geheel, dat bovendien ook nog niet eens gelijk is in alle Staten, en waarbij elke staat zijn eigen software kiest. Gepleegd fraude zou naderhand zelfs niet meer te detecteren vallen.
  Besluit: 50 Staten, evenveel bananenrepublieken. Ongelofelijk dat dit mogelijk is in een land als Amerika. Of is het bewust zo gehouden om te kunnen sjoemelen indien nodig? Eerder een retorische vraag me dunkt.

  Echt duidelijk wordt het op minuut 33.15 en minuut 39.08 van de video.

  Op minuut 33.15 kan je zien hoe tijdens de LIVE verkiezingsuitslagen op CNN het stemmenaantal van een Republikeinse kandidaat ineens, zeg maar van de ene op de andere seconde, met 560 stemmen zakt, terwijl het stemmenaantal van een Democraat evenredig stijgt.

  Het gaat tussen de Democraat Beshear, op dat moment met 673.948 stemmen of 49,4%) en de Republikein Bevin dan met 662.235 stemmen of 48,6 %.
  Plots veranderen de cijfers, d.w.z. het stemmenaantal van Beshear stijgt van 673.948 naar 674.508, een stijging met 560 stemmen, terwijl dat van Bevin daalt van 662.235 naar 661.675, een daling met 560 stemmen.

  Op minuut 39.08 zie je vervolgens tijdens dezelfde uitzending de “undervotes“ (ongeldige stemmen, al dan niet bewust gedaan door kiezers) bij de Republikeinen ineens naar de Democraat Beshear gaan.

  Daar is inderdaad maar één woord voor: verkiezingsfraude. Dit lijken misschien maar onbeduidende cijfers, die geen beslissende invloed kunnen hebben op de uiteindelijke uitslag van deze presidentsverkiezingen, maar het zal meer dan waarschijnlijk maar het topje van de spreekwoordelijke ijsberg zijn. Vergeet niet, er zijn intussen nog zoveel andere facetten van verkiezingsfraude bekend, dat zonder twijfel kan gesteld worden dat er serieuze verkiezing-stront aan de al even spreekwoordelijke knikker zit.
  Opmerkelijk, tot op heden is er nog altijd geen enkel feit in de omgekeerde richting gekend. Alle malversaties, tot nu toe toch, altijd en alleen in het voordeel van Joe Biden. Vreemd toch. Zouden de Democraten het laten mochten ze enig bewijs daartoe hebben?

  Samengevat: het electronisch kiessysteem in Amerika is zo lek als een zeef, onbeveiligd, iedereen kan er blijkbaar zomaar wat aanmodderen en de cijfers manipuleren. Data worden in het buitenland verwerkt, o.m. Duitsland. Kortom, een echte democratie onwaardig.
  De voorafgaandelijke waarschuwingen van Trump voor verkiezingsfraude, waren wel degelijk terecht.

  Wie wat dieper op de materie wil ingaan, kan de video maar best eens in zijn geheel bekijken.

  Ik citeer nog even uit het artikel van Alma Van Hees:

  “Gehackt
  Russell Ramsland, cybersecurity-expert, neemt in deze door YouTube verwijderde video de verkiezingssoftware van een aantal Democratische staten onder de loep. Zijn bedrijf heeft daar al een paar jaar onderzoek naar gedaan. Hij laat zien dat deze software eenvoudig gehackt kan worden en verder zo lek is als een mandje. Interessant is ook dat er wordt gewaarschuwd wanneer het aantal getelde stemmen hoger is dan het aantal geregistreerde kiezers, en dat is in Dallas bijvoorbeeld 1.027 keer voorgekomen, zo blijkt uit de logfiles (minuut 9.37).

  Verder is in real time te zien hoe in één seconde 560 stemmen van een Republikeinse kandidaat naar een Democraat verhuizen (minuut 33.15). En in minuut 39.08 zie je undervotes naar de Democraten gaan. Daar is maar één woord voor: verkiezingsfraude….”

  https://opiniez.com/2020/11/12/elections-2020-een-moeras-van-onregelmatigheid/almavh/

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Dit bewijs alleen al zou moeten volstaan om systematische verkiezingsfraude vast te stellen. Waar het nu om gaat is wat de Supreme Court beslist. In ieder geval zal er daarna onrust ontstaan, maar ook als hij zich aan een beslissing onttrekt.

   Like

 16. Bas zegt:

  Fraude al sinds 2008!!!
  Verkiezingsfraude ** is in dit land op grote schaal gepleegd en gaat terug tot ten minste 2008 en wordt nog steeds gepleegd. Gehele uitkomsten zijn verschoven. Hiermee wordt louter kiezersfraude volledig overschaduwd.

  https://pbs.twimg.com/media/EmRfBiRUcAA4t0R?format=png&name=900×900

  De presidentiële race van 2016 werd alleen gered door een ongekende opkomst van Trump-supporters (geheel onverwacht door de daders) en gerapporteerde Denial of Service-aanvallen op illegale servers die het voorkomen hebben.

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Zwitserland Onderzoekers hebben een ernstig probleem gevonden in het Scytl, ook bekend als Clarity Elections-stemsysteem met hoofdkantoor in Barcelona, ​​waarvan zij zeggen dat het iemand onopgemerkt stemmen zou laten wijzigen. Ze stopten het gebruik hiervan in Zwitserland. Dit gebruiken we dus in de VS.

  https://www.vice.com/amp/en/article/zmakk3/researchers-find-critical-backdoor-in-swiss-online-voting-system?__twitter_impression=true

  Onderzoekers vinden kritische achterdeur in het Zwitserse online stemsysteem

  Onderzoekers hebben een ernstig probleem ontdekt in het nieuwe Zwitserse internetstemsysteem waarvan zij zeggen dat het iemand onopgemerkt zou laten stemmen. Ze zeggen dat het een einde moet maken aan het plan van Zwitserland om het systeem dit jaar bij echte verkiezingen uit te rollen.

  Een internationale groep onderzoekers die de broncode heeft onderzocht voor een internetstemsysteem dat Zwitserland dit jaar van plan is uit te rollen, heeft een kritieke fout in de code ontdekt waardoor iemand de stemmen kan wijzigen zonder dat dit wordt opgemerkt.

  De cryptografische achterdeur bestaat in een deel van het systeem dat moet verifiëren dat alle stembiljetten en stemmen die bij een verkiezing worden geteld, dezelfde zijn als de kiezers. Maar door de fout kan iemand alle legitieme stembiljetten vervangen en vervangen door frauduleuze stembiljetten, allemaal zonder detectie.

  Like

 18. Bas zegt:


  Election fraude exposed

  Like

 19. Bas zegt:

  https://freepress.org/article/how-intelligence-community-controls-your-vote

  Hoe de inlichtingengemeenschap uw stem bepaalt

  Critici van stemmen via internet en computer hebben een axioma: de verkiezing is nooit voorbij totdat de cybervote binnenkomt. Nu is er een in Spanje gevestigd bedrijf dat van plan is om Amerikaanse overzeese en militaire stemmen uit Europa te tellen. Het heeft ook de technologie om het aantal stemmen te produceren, te veranderen en te manipuleren. Welkom in de wereld van Scytl. Deze spookachtige nieuwe wereld wordt bijeengehouden door een complex assortiment van in elkaar grijpende bestuursmandaten en investeringsovereenkomsten.

  De gevaren van vrije en eerlijke verkiezingen als gevolg van elektronisch stemmen zijn goed gedocumenteerd. Partijdige doelen kunnen worden bereikt door de centrale tabellering te ondermijnen via een aanval op het stemnetwerk. Rijke politici of hun vrienden kunnen investeren in en eigenaar zijn van de stemmachinefabrikanten. De fabrikanten zelf kunnen openlijk partijdig zijn. De bedreiging voor de universele franchise die wordt gevormd door de inlichtingengemeenschap die de productie van stemapparatuur controleert, van ontwerp en ontwikkeling tot verkoop en integratie, weegt zwaarder dan alle eerdere gevaren.

  Scytl heeft de mogelijkheid om stemmen uit te brengen. Het heeft ook de mogelijkheid om die stemmen te onderscheppen en te wijzigen. Om een ​​verkiezing te stelen zonder te worden opgemerkt, moeten Scytl en zijn ondersteuners in de inlichtingengemeenschap weten hoeveel stemmen ze moeten stelen en welke stemmen ze moeten wijzigen. Via dit web van regelrechte eigendom beschikt het over de smartphone-spyware, toegang tot sociale media en informatie over consumentenrapportage om specifieke stemmen op een voorspellende manier te wijzigen. Dit eigendomsnetwerk beschikt ook over de beveiligde datafarms, gedistribueerde databases en taalanalysetools om de vruchten van hun privacyschendingen om te zetten in een krachtig instrument voor het clandestien wijzigen van de uitslag van verkiezingen op elk overheidsniveau, zowel in de Verenigde Staten als in het buitenland.

  Like

 20. Bas zegt:

  Nostradamus Bernie doet voorspelling…… maar hij heeft gewoon inside information over hoe vuil het gespeeld gaat worden.

  Like

 21. Bas zegt:

  Eindelijk!
  De eerste kranten hebben het al gemerkt!

  Wochenblick:
  https://pbs.twimg.com/media/Emx8iokXEAA1arV?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

 22. Bas zegt:

  Betrapt!

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/developing-milwaukee-elections-chief-lost-elections-flash-drive-morning-hours-november-4th-democrats-miraculously-found-120000-votes-joe-biden/?utm_source=Twitter&utm_medium=PostTopSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons

  In ontwikkeling: Milwaukee Elections Chief verliest Elections Flash Drive in de ochtenduren van 4 november, toen democraten op wonderbaarlijke wijze 120.000 stemmen voor Joe Biden vonden

  Op de ochtend van 4 november hield president Trump een verkiezingsrede voor de natie.
  President Trump was ZEER positief met de verkiezingsresultaten, hij heeft nieuwe records gevestigd in Michigan, Pennsylvania en Wisconsin.

  In Wisconsin stond president Trump met 120.000 stemmen voor.

  President Trump waarschuwde de Amerikanen om op te letten voor verdachte stembiljetten laat op de avond.

  Toen gebeurde dit …
  Nadat ze de wereld hadden verteld dat ze van de ene op de andere dag stopten met tellen, lieten de Democraten plotseling meer dan 300.000 stembiljetten verschijnen in Wisconsin en Michigan.

  Om 3 uur ’s ochtends centrale tijd (een uur na de toespraak van president Trump) overwon Joe Biden een voorsprong van 4,1% van Trump.
  De media meldden de volgende dag dat Wisconsin, dankzij Milwaukee, een opkomst had van 89% – iets dat ongehoord is in de VS.
  Nu zijn we aan het samenstellen hoe dit allemaal is gebeurd.
  De Milwaukee Elections Chief verloor een flashdrive op weg naar de verkiezingscommissie van de provincie.

  Er is meer…
  Verslaggevers hebben feitelijk gefilmd, senior executive van de verkiezingscommissie van Milwaukee, Claire Woodall-Vogg, die totalen in een machine voerde in de vroege uurtjes van de ochtend ZONDER verkiezingswaarnemers!
  Dit was ALLEMAAL GEVANGEN OP VIDEO!
  Woodall-Vogg heeft met opzet alle protocollen gebroken door nummers over te zetten naar een flashdrive in het centrum van Milwaukee.

  Een flashdrive die cruciale informatie over de afwezigheid van kiezers bevatte bij de presidentsverkiezingen van 2020 ging even verloren in de vroege ochtenduren van woensdag 4 november, terwijl de wereld wachtte op Milwaukee om haar stembiljetten bekend te maken.

  Bronnen binnen de wetshandhaving van Milwaukee County vertelden Wisconsin Right Now exclusief dat de directeur van de Milwaukee Election Commission, Claire Woodall-Vogg, zich realiseerde dat ze de flashdrive was kwijtgeraakt toen ze met politiebegeleiding het Central Count-gebouw vertrok waar de stembiljetten werden geteld. Ze was op weg naar het gerechtsgebouw van de provincie om verslag te doen van “de resultaten van meer dan 169.000 stembiljetten bij afwezigheid verzameld in de stad Milwaukee”, meldde The Hill eerder.

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1323910000620806144%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thegatewaypundit.com%2F2020%2F11%2Fdeveloping-milwaukee-elections-chief-lost-elections-flash-drive-morning-hours-november-4th-democrats-miraculously-found-120000-votes-joe-biden%2F

  Like

 23. Bas zegt:

  Zeer interessante documentaire uit 2006

  Hacking democracy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s