“It´s time for healing and unity”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “It´s time for healing and unity”. . .

 1. Bas zegt:

  Bid vandaag voor de digitale soldaten. Velen van ons hebben loon, slaap, gezondheid en andere gemakken van de wereld opgeofferd om deze oorlog te bestrijden. Verbannen van platforms, doxxed en gemeden door veel naaste familieleden en vrienden. We weten hoe belangrijk deze oorlog is.

  Like

 2. Bas zegt:

  Gelezen theorie:

  De reden waarom swing States het tellen van de stemmen stopten, was dat ze software voor het wijzigen van stemmen konden installeren. Installatie vereist alleen dat een hacker een USB-drive of iets dergelijks heeft met het nieuwe algoritme, een schroevendraaier en 7 minuten onbelemmerde toegang tot de stemmachine.

  De programmeurs wachtten tot de peilingen gesloten waren om erachter te komen hoeveel stemmen er nodig waren om de nieuwe algoritmesoftware te programmeren, op een USB-stick of soortgelijk station op te slaan en het met de verschillende papieren stembiljetten af ​​te leveren op de stemtellocaties die niet beschikten eventuele aanwezige poll-watchers.

  Like

 3. Bas zegt:

  Stop de steal onderweg

  Like

 4. Bas zegt:

  Staatssecretaris van Arizona Katie Hobbs, die toezicht houdt op het tellen van stemmen in de swing-state, tweette eerder over president Trump dat die toegeeft aan zijn “neo-nazi-basis”.

  https://summit.news/2020/11/12/official-overseeing-arizona-vote-count-process-previously-tweeted-about-trumps-neo-nazi-base/

  Like

 5. Bas zegt:

  38 keer heeft president Trump racisme en blanke suprematie veroordeeld
  Joe Biden heeft de KKK nooit veroordeeld, maar prees een voormalige KKK Exalted Cyclops als zijn “mentor”

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Onder Biden is Amerika verloren en wordt het een shithole !!

  Like

 7. Bas zegt:

  WTF!!! Als dit waar is……

  Patriotten heb ik het goed gehoord? Amerikaanse stemmen opgeslagen op server in Duitsland?

  https://pbs.twimg.com/media/Empqi4QXIAshNhR?format=jpg&name=large

  Election software servers from Scytl (Soros funded) are confiscated by the US army in Germany

  The Spanish software company Scytl offers worldwide election manipulation that was deployed in the USA. The servers for the manipulation were located in Germany ( Frankfurt)
  Tonight the servers were confiscated by the US army with a huge contignent

  Vertaling:
  Verkiezingssoftwareservers van Scytl (door Soros gefinancierd) worden in beslag genomen door het Amerikaanse leger in Duitsland

  Het Spaanse softwarebedrijf Scytl biedt wereldwijde verkiezingsmanipulatie die in de VS werd ingezet. De servers voor de manipulatie bevonden zich in Duitsland (Frankfurt)
  Vanavond zijn de servers in beslag genomen door het Amerikaanse leger met een enorme contignent

  Like

  • Bas zegt:

   Uit 2013
   https://thenewamerican.com/soros-connected-vote-counting-firm-expands-in-u-s/

   Soros-connected Vote-counting Firm Expands in U.S.

   Een Spaanse vote-tabulation firma dat banden heeft met de miljardair-globalist George Soros, koopt software om het meer macht te geven over het stemmen bij Amerikaanse verkiezingen.

   In een persbericht onder een dateline van Barcelona en Tampa, Florida, kondigde Scytl aan:

   Scytl’s end-to-end-oplossing voor verkiezingsmodernisering bestrijkt de volledige verkiezingscyclus (voorverkiezing, verkiezingsdag en naverkiezing), waardoor verkiezingsorganen de meest veilige, transparante, controleerbare en toegankelijke oplossing op de markt krijgen en Scytl in staat stelt om gepersonaliseerde verkiezingen aan te bieden. moderniseringsplannen voor hun klanten, waarbij waar nodig zowel traditionele als online stemoplossingen worden gecombineerd.

   Om dergelijke controle van begin tot eind te consolideren, heeft Scytl software gekocht van een drietal organisaties binnen de aantrekkingskracht van de planeet Soros.

   Nogmaals, uit het persbericht:

   Scytl, de wereldwijde leider op het gebied van veilig online stemmen en verkiezingsmodernisering, krijgt nog steeds erkenning van electorale en branche-experts voor zijn end-to-end verkiezingsmoderniseringstechnologie en electorale roadmapimplementatie van organisaties zoals IDC, Ovum en ACEEEO.

   Like

  • Bas zegt:

   Inval Amerikaans leger in Frankfurt vanwege de verkiezingssoftware servers!!!

   De inval van het Amerikaanse leger (of CIA?) Team op het Scytl-serversysteem in Frankfurt werd uitgevoerd om ‘uiterst overtuigende’ gegevens te verkrijgen die de verandering van stemmen in detail beschrijven

   Congresman louie gohmert onthult een inval van het Amerikaanse leger (CIA?) team op de Scytl-serverfaciliteit in Frankfurt, Duitsland om “extreem overtuigende” gegevens te herstellen met details over het wisselen van stemmen.

   Like

  • Bas zegt:

   Je vraagt ​​je waarschijnlijk af …

   Wie is Skytl?
   Waarom telt een Spaans bedrijf Amerikaanse stemmen in Duitsland?
   Is dit bedrijf niet failliet?
   Zijn ze betrokken bij fraude bij andere verkiezingen?

   EXCLUSIVE
   Dagen nadat werd onthuld hoe # USAElections2020 werden vervalst door de Canadese Crown Agent #DominionVotingSystem door middel van een zogenaamde “glitch”, nu heeft men de betrokkenheid van een ander dubieus buitenlands bedrijf bij de bemoeienis met de Amerikaanse verkiezingen geconstateerd.

   https://greatgameindia.com/us-election-bankrupted-spanish-scytl/amp/?__twitter_impression=true

   Waarom de Amerikaanse verkiezingsstemmen voor 2020 werden geteld door een failliet Spaans bedrijf Scytl
   13 november 2020
   Dagen nadat werd onthuld hoe de Amerikaanse verkiezingen van 2020 werden gemanipuleerd door de Canadese Crown Agent Dominion Voting Systems door middel van een zogenaamde “glitch”, heeft GreatGameIndia nu de betrokkenheid van een ander dubieus buitenlands bedrijf ontdekt in bemoeienis met de Amerikaanse verkiezingen. De door Amerikanen uitgebrachte stemmen werden geteld door een failliet Spaans bedrijf Scytl in Spanje. Net als Dominion Voting Systems heeft Scytl een lange geschiedenis van verkiezingsfraude in verschillende landen, waaronder het injecteren van achterdeurtjes in zijn verkiezingssoftware. De kwestie heeft deskundigen ertoe aangezet zich af te vragen waarom het gevoelige werk van het tellen van stemmen werd uitbesteed aan een buitenlands bedrijf? Hoe kon een failliet Spaans bedrijf Amerikaanse stemmen tellen in Spanje? Vanwege dergelijke wijdverbreide fraude is de voorzitter van de Amerikaanse federale verkiezingscommissie, Trey Trainor, van mening dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 onwettig zijn.

   Zijn de Amerikaanse verkiezingen van 2020 vervalst?
   Een zogenaamde computer “glitch” in de stemmachines die de stemmen omdraaien tijdens de Amerikaanse verkiezingen van 2020 heeft een grote controverse veroorzaakt. De herkomst en het eigendom van de stemmachines die bij de verkiezingen worden gebruikt, zijn een urgent probleem geworden vanwege de reële vrees dat hackers, zowel buitenlandse als binnenlandse, de mechanica van het stemsysteem zouden kunnen manipuleren.

   GreatGameIndia heeft echter ontdekt dat de verkopers en niet de hackers misschien achter het tuig zitten. Een van de verkopers, een in Denver gevestigd Canadese Crown Agent-bedrijf Dominion Voting Systems, heeft een lange geschiedenis van aantijgingen van verkiezingsfraude en inmenging in verkiezingen van verschillende landen, waaronder diefstal van censusgegevens in India en inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van 2020.

   De kwestie heeft experts ertoe aangezet zich af te vragen waarom de gevoelige taak van het tellen van stemmen werd uitbesteed aan een buitenlands bedrijf? Hoe kon een failliet Spaans bedrijf Amerikaanse stemmen tellen in Spanje? Vanwege dergelijke wijdverbreide fraude is de voorzitter van de Amerikaanse federale verkiezingscommissie, Trey Trainor, van mening dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 onwettig zijn.

   Like

 8. Jan zegt:

  Groep van IT-specialisten en data-analisten die Trump steunen, hebben meer dan 43.000 ongeldige stemmen ontdekt van mensen uit een andere staat dan de zogeheten swing states om hier het resultaat voor Biden fiks op te krikken
  …..
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/breaking-gang-trump-supporting-specialists-data-analysts-identify-43000-ineligible-state-votes-key-swing-states/

  Like

 9. Bas zegt:

  Deel 2

  Like

 10. Bas zegt:

  Verkiezingsfraude melden kan niet…

  BREAKING: Berichten over verkiezingsfraude worden gecensureerd via sms. Hier is 100% bewijs!
  G👀gle 🍏 of Verizon of allemaal zijn de boosdoener.
  Er zijn meer tests nodig om erachter te komen welk bedrijf (en) sms-berichten over de fraude censureren!
  We hebben de censuur op het hoogste niveau bereikt!

  Like

 11. Jan zegt:

  Gebaseerd op rapporten van auditors, IT-specialisten, data-analisten en statistici – blijkt het aantal ongeoorloofde stemmen dat in vier ‘swing states’ is vastgesteld, voldoende is om de verkiezingen ongeldig te verklaren
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/exclusive-based-reports-auditors-specialists-data-analysts-statisticians-number-illegitimate-votes-identified-four-swing-states-enough-overturn-election/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s