Ben je al gestopt met kijken naar Fox News?

(Door: “Tina Toon” – Vertaling: E.J. Bron)

Zowel Fox News als Drudge Report hebben zich tegen president Trump en zijn miljoenen aanhangers gekeerd. Ze lijden nu beide onder de ongelooflijke instorting van de kijkcijfers. Ze beten de hand die hen voedde.

In de afgelopen 3 jaar hebben we gezien hoe Fox News als een enorme “Titanic” langzaam naar links stuurde, recht op een extreemlinkse ijsberg af. Terwijl wij onze popcorn zitten te knabbelen en kijken hoe het Fox News schip ten onder gaat, hieronder even een overzicht van de daling van de kijkcijfers sinds augustus…

Neil Cavuto, die de perssecretaresse van Trump liet vallen, heeft bijna 200.000 kijkers verloren.
The Five, met de onuitstaanbare Juan Williams, heeft bijna 600.000 kijkers verloren.
Martha MacCallum raakte 400.000 kijkers kwijt, Shannon Bream 450.000.

Het enige lichtpuntje voor Fox News is dat zowel Tucker Carlson als Sean Hannity meer kijkers scoren dan in augustus. Afgewacht moet worden of Sean en Tucker het zinkende Fox News schip kunnen verlaten.

Het goede nieuws is dat alternatieve nieuwszenders er in een recordtijd veel kijkers bij krijgen. Kijk eens naar NewsMax, One America News Network (OAN) en The Blaze van Glenn Beck. Zij zien allemaal een stijging van het aantal kijkers.

Kijk niet naar Fox News!

Door:
“Tina Toon”
(www.grrraphics.com)

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Ben je al gestopt met kijken naar Fox News?

 1. Lisa zegt:

  Newsmax is zeker het kijken waard!!

  Geliked door 2 people

  • louis portugal zegt:

   Vergeet NTD niet

   Like

   • louis portugal zegt:

    Hallo lezers van Bron.
    Deze keer heb ik weer eens geprobeerd te reageren en tot mijn immense verbazing is het blijkbaar gelukt.
    Ik kreeg mijn mails niet weg omdat ik mijn website niet kon invullen.
    Hallo bert kun je het voor mij niet zo gemakkelijk maken dat ikniet iedere keer alles moet invullen???

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Helaas, dat is een WordPress kwestie. Daar heb ik geen invloed op.

    Webmaster

    Like

 2. Julia zegt:

  Persoonlijk ben ik helemaal gestopt met kijken en luisteren naar linkse bullshit zo ook NPO, RTL4 en SBS6 en linkse kranten laat ik links liggen.

  Geliked door 1 persoon

 3. saddy zegt:

  Als Biden wint dan krijgen de nieuwszenders onbeperkt geld, net als in Duitsland. In Nederland kun je ook niet meer failliet gaan want of je krijgt geld van EU, of van Gates direct of van NGO’s. Als je maar liegt en bedriegt natuurlijk.
  Vrijheid van meningsuiting wordt binnenkort verboden door EU, dus dan krijg je 24 uur per dag propaganda over je heen. dat dit nergens bekend wordt gemaakt zegt al genoeg denk ik.

  Geliked door 1 persoon

 4. D. G. Neree zegt:

  Ook zijn er meerdere videobloggers die wat kijkcijfers betreft ALLE gevestigde media op dit moment aan het overtreffen zijn. Deze worden dan ook één voor één van Youtube afgegooid. Maar gelukkig zijn er genoeg platforms waar ze hun volgers (en donateurs/sponsors!) mee naar toe nemen. De oorlog om de geesten van de mensen is in volle gang.

  Geliked door 1 persoon

 5. Albrecht de Fuot zegt:

  Pas op!! The Blaze plaats ‘fingerprints’ op je pc om de inhoud van je pc te bekijken!

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  De propagandazender heeft huilebalk Gordon ook geslingerd om zijn gal te spuwen. Gast bij Op1 en pro gifvaccin. Nu denkt deze uitgerangeerde artiest humor te voeren over Trump https://www.telegraaf.nl/video/755670635/gordon-geeft-trump-advies-verlaat-het-witte-huis-bye-then Zelf is deze hypocriete linkse schijnheilige linkse hielenlikker de dupe door de corona maatregelen m.b.t. zijn horecazaken dus we moeten toch wel wat bij snabbelen en en populair scoren om even bij te verdienen dus verkopen we nu linkse bullshit. Dit soort linkse hypocrieten zijn dagelijkse korst bij de propagandazenders nou dan zet een weldenkend mens toch gelijk het beeld op zwart en stap over naar een leuke film of iets dergelijks en wil toch niet langer deze trieste bedoening aanhoren of aanzien.

  Like

 7. Bas zegt:

  Ondertussen
  Leugen en bedrog

  Echt ongelooflijk om te zien dat een Amerikaanse topfunctionaris toegeeft, en vervolgens Amerikaanse topjournalisten vieren, dat de gekozen president opzettelijk is misleid over het troepenniveau om de Amerikaanse militaire bezetting in Syrië te helpen voortzetten.

  https://pbs.twimg.com/media/EmuNgy3WEAI9haR?format=jpg&name=medium

  Like

 8. Bas zegt:

  Alles identiek, allemaal exact t zelfde verhaaltje…

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Ik weet anders ook dat 20th Century Studios, voorheen bekend als 20th Century Fox, in de jaren ’40 van de vorige eeuw bepaalde komieken als Stan Laurel & Oliver Hardy (de Dikke en de Dunne) werkelijk schandalig hebben behandeld! Zij gingen daar toen voor werken in de hoop meer vrijheid te krijgen wat hun lachfilms betrof maar ze werden door Fox totaal niet gezien als vakmensen maar gewoon als acteurs of komieken over wie zij constant zeggenschap wilden hebben!
  Het was dan ook niet verwonderlijk dat Laurel en Hardy na een paar jaar daar weggingen omdat Fox blijkbaar nog steeds denkt dat zij iedereen kunnen manipuleren en ikzelf luister al helemaal NOOIT meer naar allerlei mooipraters met hun valse propaganda en nepnieuws! Joseph Goebbels, de nazi-minister, had zelfs nog op Fox News jaloers geweest kunnen zijn!

  Like

 10. Rinus zegt:

  Ik ben en blijf zo vrij nog elke werkdag met onuitsprekelijk genoegen naar Tucker Carlson, Sean Hannity en Laura Ingraham te kijken via de Chinese hack & crack IPTV box. Ook de wekelijkse uurtjes met Mark Levin en Steve Hilton (‘positive populisme’), afgewisseld met Greg Gutfield vormen – alle tijdens US prime time! – een welkome afwisseling voor het Nepnieuws Onder Staatstoezicht bij de Nederlandse Propaganda Organisatie (leest u mee, defensie?)
  Dat er bij FoxNews ook presentatoren in beeld komen die minder pro Trump zijn, verhoogt alleen maar de geloofwaardigheid van FoxNews.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s