De islamisering blaft: springstofhond moet bij moskeerazzia “pantoffels” dragen

(Vertaling: E.J. Bron)

De complete waanzin van het pathologisch rekening houden met de “religie van de vrede”, waarvan de aanhangers zichzelf graag als slachtoffers neerzetten en speciale rechten als een vanzelfsprekendheid beschouwen, waarvan de weigering prompt tot “discriminatie” of “islamofobie” omgewerkt worden, bleek gisteren bij een politieactie in Mannheim n.a.v. een bommelding tegen de Yavuz-Sultan-Selim-moskee.

Bij de grootste moskee in de deelstaat Baden-Württemberg was volgens de “Südwestrundfunk” een anoniem telefoontje binnengekomen. De onmiddellijk gealarmeerde politie liet de moskee ontruimen en sloot de omgeving af. Dan echter de grootste klap van de molen: de ingezette springstofhond moest eerst “pantoffels” aan, voordat hij de gebedsruimte binnengelaten kon worden – opdat hij de vloer niet verontreinigde.

Voor zoveel multiculturele omzichtigheid, waaraan hier ogenschijnlijk minstens zoveel betekenis werd gegeven als aan het verijdelen van de vermeende bomaanslag, kwam direct lof van het bestuur van de verantwoordelijke moskeevereniging: de agenten zouden “buitengewoon fijngevoelig” gereageerd hebben; dat het vloerkleed, waarop de gelovigen buigen, niet “vervuild” werd door de hond zou “zeer cultuurgevoelig” geweest zijn. Men zou “ontroerd” zijn.

“Cultuurgevoeligheid” zelfs bij acuut gevaar

Kennelijk is men er van de kant van de in toenemende mate in preventief-antiracistische schadeloosstellingcomplexen verzinkende Duitse politie meer angst voor dat een “haram”-springstofhond de gevoelens en gemoedstoestanden van moslims zou kunnen kwetsen dan voor de bom zelf; overigens ging het om een vals alarm; de actie was dus niet nodig – maar als anekdote waar in het beste Duitsland aller tijden de prioriteiten van de staat liggen, kan het heel goed gebruikt worden.

Wanneer de in Duitsland actieve islamverenigingen – vooral de strenggelovige moslims met een maatschappijpolitieke agenda – maar een fractie van de culturele gevoeligheid voor de tradities, de waarden en de gebruiken van hun Duitse gastland zouden kunnen opbrengen, in plaats van constant privileges en consideraties voor zichzelf op te eisen (terwijl ze tegelijkertijd zwijgen over terreur en religieus geweld in naam van de islam), zou er al veel gewonnen zijn…

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op De islamisering blaft: springstofhond moet bij moskeerazzia “pantoffels” dragen

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Jammer dat het loos alarm was. Jammer dat het geen bom was die jammer genoeg niet explodeerde. Jammer dat de politie de moskee ontruimde. Geschifte moslims. Moet je geen rekening mee houden. De islam is onze vijand inclusief zijn belijders. Ook in duitsland worden ze steeds geschifter. De Duitsers zijn hun zwaar bevochten vrijheid van na de 2e wereldoorlog niet waard. Zij hebben zich uitgeleverd aan het monster van merkel die met opzet heel europa naar de kloten helpt door de islam te importeren en daar voor op de knieën te gaan. Toekomstbeeld? Allem aal onder dwang, met de kont omhoog richting mekka en de islamitische god aanbidden. Dit niet doen wordt zwaar bestraft met publieke marteling en executie. Heel wrang is dat wij van onze smerige laffe politici ons niet mogen verweren.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   scherpschutter1943.Geen enkel land of bevolking in europa heeft om moslims of islamisering gevraagd.Dit is ons door de strot geramd door de satanische globalistische elite.

   Like

 2. droevige mof zegt:

  Als het een teef is, dan ontbreekt het hoofddoek. En waar is het mondkapje?

  Geliked door 2 people

 3. A. de Koning zegt:

  Een stelletje idioten die weer toegeven aan de eisen van moslims, dit is de gekte ten top, ze zullen nu wel weer met nog meer eisen komen, ik zou zeggen binnengaan met de hond en met jullie onzin hebben we niets te maken.

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Ze hadden die hond daar in die haatkeet moeten laten zeiken en schijten.

  Geliked door 3 people

 5. delamontagne zegt:

  Het “Hoofdbureau” weet van…niets !

  Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Als hij begint rond te draaien om te schijten gewoon laten schijten midden in de moskee.

  Geliked door 3 people

 7. Tistochwat zegt:

  Een mohammedaan die ‘ontroerd’ is, LAAT ME NIET LACHEN!
  Die mohammedanen lachen zich de kloten uit de jurk vanwege zo veel slaafse onderdanigheid.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Ik denk dat je je vergist, deze mohammad-vader is ontroerd en
   blij om zijn kind een onthoofd Christenhond te laten zien.
   Je kunt niet vroeg genoeg beginnen ze haar bij te brengen ……..

   Like

   • Tistochwat zegt:

    delamontagne 14 november 2020 om 19:30

    Welk monster zit nu te lachen bij zo’n afgrijselijk tafereel?!

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dat hele islam is monsterlijk en al die goedpraters mogen wat mij betreft omkomen op de manier waarop die jonge mensen in Bataclan op beestachtige wijze zijn afgemaakt.
    Iedereen die zegt “islam hoort bij Europa”IS MEER DAN GESTOORT.

    Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: De islamisering blaft: springstofhond moet bij moskeerazzia “pantoffels” dragen! | eunmask

 9. Bas zegt:

  Sexual orientation laws in the world

  https://pbs.twimg.com/media/EmvqfjAW4AA8rkn?format=jpg&name=large

  ‘De rode staten straffen homoseksuele handelingen. Donkerrood staat voor de doodstraf, lichtrood voor 10 jaar tot levenslange gevangenisstraf.’

  ‘Zodat niemand me later zou vertellen dat ze niet wisten wat voor soort mensen op weg waren naar Duitsland.’

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/11/14/scottish-hate-crime-bill-could-criminalise-inflammatory-bible/

  De Schotse wet op haatmisdrijven kan de ‘inflammatoire’ bijbel strafbaar stellen

  Een slordig geformuleerde wet op haatmisdrijven in Schotland zou de vrijheid van meningsuiting kunnen ondermijnen en op oneerlijke wijze gelovige mensen kunnen stigmatiseren, waarschuwt het Christian Institute.

  Ciarán Kelly, adjunct-directeur van het Christian Institute, zei vrijdag dat de voorgestelde wetgeving “het risico loopt een huiveringwekkend effect te hebben op de vrijheid van meningsuiting” vanwege de dubbelzinnigheid van de taal en het gebrek aan bescherming van de fundamentele vrijheden.

  “De nieuwe overtredingen hebben betrekking op ‘beledigend’ gedrag dat bedoeld is om ‘haat aan te wakkeren’, maar er wordt geen uitleg gegeven over wat deze termen eigenlijk betekenen,” zei Kelly.

  “Zou het‘ beledigend ’en‘ hatelijk ’zijn om de bijbelse leer over huwelijk, geslacht of seksuele ethiek te citeren? hij voegde toe. “Sommige groepen zouden ja zeggen. Er is een reëel risico op kwaadwillende meldingen van activisten die willen voorkomen dat christenen hun geloof uiten. ”

  “Bepalingen over‘ opruiend materiaal ’zouden kunnen worden gebruikt tegen christelijke boeken, preken van kerkgangers – zelfs de Bijbel zelf,” merkte Kelly op. “Het potentiële bereik van de misdrijven is enorm, en heeft gevolgen voor de religieuze praktijk in het openbaar en privé.”

  Like

  • ronjaspers zegt:

   De wereld wordt geregeerd door satanisten,het is overduidelijk dat ze de christenen en het christendom willen vernietigen.Deze satanisten kunnen de naam jezus christus niet uit hun strot krijgen.

   Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  Wonder dat die idioten niet zo een lange jurk droegen om mede hun onderdanigheid te benadrukken. Ongekende waanzin en krankzinnigheid spelen de hoofdrol bij alle instanties. Ze zwichten onderdanig voor terreur en laten burgers denken dat zij er alles aan doen om terreur in te dammen. Echter het is het tegenover gestelde ze praten het goed en vragen om begrip. I

  Geliked door 1 persoon

 12. boorzalf zegt:

  Zou Uggie de speurvarken in zetten.😜

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s