‘Great Reset’ vormt een bedreiging, waarschuwt Australische senator

(Door: “9ForNews”)

Een motie van Pauline Hanson (foto, Senator van Queensland) die de Australische overheid oproept om de Great Reset-agenda van het World Economic Forum te boycotten, is woensdag weggestemd door de Senaat. Hanson waarschuwde dat de Great Reset de Australische economie zal verwoesten, socialistisch en neomarxistisch beleid zal opdringen aan Australiërs, en de weg zal vrijmaken voor een grote, bemoeizuchtige overheid en de inperking van vrije meningsuiting. Slechts twee senatoren stemden voor de motie.

“Het is een absolute schande dat de Australische overheid de kant van de globalisten van het World Economic Forum heeft gekozen,” zei Hanson tegen de krant The Epoch Times. “Dit is een groep die bestaat uit linkse elites – miljardairs, zakenmagnaten en beroemdheden – die denken dat ze ons eigen land beter kunnen besturen dan wij.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op ‘Great Reset’ vormt een bedreiging, waarschuwt Australische senator

 1. andre zegt:

  Nog een klein puntje want in Australie is het ook 1 en al bosbrand wat natuurlijk door de opwarming van de aarde komt. Ook zo een verzinsel van het WEF. Weet je wie hier ook iets over zei? Dat was Trump waarvan links ja weer links niets met hun media over verteld hebben.

  Hier Trump in het eerste debat met debiel Biden over de bosbranden in California.

  Trump legt hier haarfijn uit waarom het ook in Australie een zooi is. Niet letterlijk maar is hetzelfde probleem. En in NL hebben we gelukkig staatsbosbeheer die alles wegzaagd voor biomassa en Rutte heeft bij wet bepaald dat een boom pas een boom is boven de 38 cm doorsnee. Dankzij staatsbosbeheer straaks geen bos meer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Htsk day zegt:

  ALLES WAT U DIENT TE WETEN OVER “THE GREAT RESET”

  Gaat COVID-19 eigenlijk wel over COVID-19?

  De volgende informatie van James Corbett gaat over de bewuste verandering van ons menszijn. Niet door bewustwording vanuit de vrije wil en ontwikkeling, maar verandering door van buitenaf opgelegde beperkingen, besturing en controle.

  In een gezonde democratie is het zeer onwaarschijnlijk dat mensen bereid zijn te kiezen voor politici die vrijheid afnemen en de economie kapot maken.

  “Meer dan de helft van de kleine en middelgrote bedrijven in Europa vreest volgend jaar failliet te gaan als hun omzet niet binnen afzienbare tijd omhoog gaat. Dat blijkt uit onderzoek van McKinsey onder meer dan 2200 mkb’ers in de vijf grootste economieën van Europa.” – www.failissementsdossier.nl

  Is dit allemaal onderdeel van “The Great Reset”?

  Neem alstublieft kennis van deze informatie. Denk mee, denk na – en verspreid het zodat andere mensen ook mee en na kunnen denken.

   https://www.bitchute.com/video/EkyftoywTLk6/
  Nederlands ondertiteld.

  https://stichtingvaccinvrij.nl/alles-wat-u-dient-te-weten-over-the-great-reset/

  Like

 3. Htsk day zegt:

  Dit hele virus-discours is één grote afleiding van het echte probleem: de financiële crash die voor de deur staat.

  Gelukkig heeft de elite ook al een “oplossing”: hun natte droom, die ze 247 jaar geleden al hebben uitgedokterd (in 1773 om precies te zijn), en nu als “logisch” sluitstuk op deze crisis zal worden gepresenteerd. Het probleem is teveel schulden? Ach, die schelden we u wel kwijt, maar dan wel in ruil voor al uw bezittingen. Waarvan gaat u dan leven? Ach, geen probleem. U krijgt een “Universeel Basis Inkomen”, dat u toelaat “menswaardig” te leven. Resultaat? De VRIJWILLIGE slavernij van de gehele mensheid.

  Lees verder:
  https://www.beleggersplaats.nl/nieuwsbrieven/macrotrends-gratis/nieuwsbrieven/17989/de-kroon-op-het-werk.html

  Zie ook The Great Reset!

  Like

  • Julia zegt:

   Htsk day Gelukkig zijn er nog mensen zoals u en ik die dit smerig politiek schaakspel door hebben. Velen halen hun schouders op en denken dat alles weer goed komt. Pure desillusie. Oorzaak massa wordt zoet gehouden en afgeleid door spelletjes en geloven in de linkse verrotte propagandamedia en kijken en lezen niets wat er daadwerkelijk gaande is. Maar helaas ook zij zullen over niet te lange tijd beseffen wat zij zichzelf en de rest van de samenleving hebben aangedaan. Banken zijn failliet, spaartegoeden zullen verdampen en afhankelijkheid van een basisinkomen is getekend waarin de staat bepaalt hoeveel men mag besteden en aan wat zal ook nog worden bepaald. Dag vrijheid, dag welvaart, dag democratie. Nederland wordt het Noord Korea aan de Noordzee.

   Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  The great reset is ook volop in Europa aan de gang en een zeer grote bedreiging. Een volk wat onder tirannie zwicht zal lijf en goed verliezen. Ongelooflijk dat een volk nog langer deze dictatuur tolereert en zich niet verzet tegen deze smerige elitaire machtswellustelingen en zich vrijwillig overleveren. Helaas het is al te laat en het kwaad wortelt zich met de dag dieper binnen onze samenleving. Nederland is over een aantal jaren niet meer leefbaar overvol, overladen met multiculti, onderdrukt en totale controle onder bewind van ongekende dictators, geen stukje natuur meer over door massale woningbouw zodat dorpen en steden aan elkaar plakken van steen en beton, slechte gezondheidszorg, verplichte vaccinaties jaarlijks terugkerend, afgeschaald onderwijs en afhankelijk van een minimum basisinkomen. Een doorgevoerde ongekende dictatuur en censuur onder de vlag van een zogenoemd virus waar minder mensen aan zijn overleden dan tijdens griepvirussen de afgelopen jaren. Cijfers wordt mee gesjoemeld en elke patiënt die aan een longziekte is overleden is gestorven door Covid. De leugen viert hoogtij en de elitaire machtswellustelingen lachen zich rot en steken miljarden in hun zak. Laat nu niet een mens denken dat als hi/zijj tegen vaccinatie is en niet is gevaccineerd nog vrij kan reizen omdat veel vliegtuigmaatschappijen gaan eisen dat een ieder die vliegt gevaccineerd dient te zijn, dat zal ook gaan gelden om andere landen binnen te komen. Kortom geen verplichting maar wel onderdrukking en ontnemen van vrijheden als men weigert dit gif tot zich te nemen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s