Italië: Tsjetsjeen verkocht documenten aan “vluchtelingen” en terroristen

(Vertaling: E.J. Bron)

In Varese (Lombardije) werd een 35-jarige Tsjetsjeen gearresteerd, omdat hij valse documenten bezat en produceerde. De agenten van de antiterreur afdeling van de politie van Milaan arresteerden in samenwerking met de Dienst ter bestrijding van extremisme en terrorisme de man, die ervan wordt beschuldigd deel uit te maken van een internationaal netwerk dat online vervalste documenten verkoopt.

Het door de plaatsvervangend officier van justitie Alberto Nobili en officier van justitie Enrico Pavone gecoördineerde onderzoek kwam na een eerdere operatie in Oostenrijk, waarna de Tsjetsjenen uitweken naar de regio Milaan.

Na het verkrijgen van de foto van de klant en de bevestiging van de betaling (tussen bedragen van € 300,- en € 1500,-) werden de documenten met een koeriersdienst verstuurd.

De onderzoekers voerden huiszoekingen uit in Varese bij drie buitenlanders: bij de 35-jarige Tsjetsjeen, wiens asielaanvraag is ingediend bij de immigratieautoriteit van het hoofdbureau van politie in Varese, en bij twee Oekraïners van 42 en 64 jaar, die beide legaal in Italië verblijven. De politie nam 30 vervalste documenten (persoonsbewijzen, rijbewijzen, paspoorten), 4 computers en 14 mobiele telefoons in beslag.

(Bron: “VoxNews”)  

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Italië: Tsjetsjeen verkocht documenten aan “vluchtelingen” en terroristen

 1. antiislamnu zegt:

  Sinds wanneer kijken wij nog naar Fox News ?

  Like

 2. Harry Willemse zegt:

  Hysterie.

  Like

 3. Pingback: Italië: Tsjetsjeen verkocht documenten aan “vluchtelingen” en terroristen! | eunmask

 4. Hovawart zegt:

  De Europese Unie is het afvoerputje van de wereld, daarom gedijen criminele organisaties en misdadigers zo goed op de westerse bodem,…….door de gulle hand uit Brussel.
  De kwalijke rioollucht van de schimmige politiek trekt vliegen en ongedierte aan, de politieke corruptie bied het menselijke onkruid de kansen om te woekeren……dat slappe linkse beleid daar moet de schop doorheen, drie steek diep…..de excrementen van de socialistische drek word immers al decennia hoog opgestapeld en de stankoverlast verkondigt als het Groene Dealtje van de PvdA.
  (men ruikt het morele bederf en de bodemvervuiling door de Linksche Looney Brigade steeds meer, de prangende kwestie als een constant aanwezige en onwelriekende putlucht, vooral in de grote steden….bij de scholengemeenschappen, buurthuizen en de ambtenarenpaleizen.)

  Like

 5. Eppo zegt:

  Mogen ook wel eens goed gaan kijken in Ter Apel volgens mij komen Ze daar gewoon binnen met een D-E koffiebonnen puntje boekje in dit Land.

  Like

 6. klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s