Democraten, de grootste dreiging voor de democratie?

(Door: Vicki Van Lommel)

ACHTERGROND – Ook in het belang van Nederlandse kiezers dient onderzocht te worden of de stem van het Amerikaanse volk is ondermijnd. 

Als er iets verdeelt dan lijken het de linkse politieke partijen in de wereld wel. Zo gaven de Nederlandse partijleiders van de politieke partijen VVD, CDA, D66, GroenLinks, SP, PvdA, ChristenUnie, Partij voor de Dieren, 50Plus, Denk en Bij1, maar ook vakbond FNV op uiteenlopende wijze via social media blijk van hun voorkeur voor Biden nadat deze op 7 november was uitgeroepen tot ‘projected’ president door Amerikaanse mainstream media. 

Voor degenen die nog niet helemaal zeker wisten welke Nederlandse politieke partijen links zijn, ze zijn het dus bijna allemaal, de een nog extremer dan de ander. Alleen de partijleiders van PVV, SGP en Forum voor Democratie hielden zich stil, evenals onder andere PoetinXi Jinping en Bolsonaro. Weer genoeg stof om ongefundeerde vooroordelen over deze drie politieke partijen de wereld in te slingeren als zogenaamd ‘dictatoriaal’. Maar wat als juist de partijen waarvan je het niet verwacht zich het meest als dictators gedragen en juist het meest lak hebben aan de democratie, oftewel de stem van het volk en dus ook jouw stem in maart volgend jaar? 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Democraten, de grootste dreiging voor de democratie?

 1. Eppo zegt:

  Een zeer goed geschreven stuk door de Groninger krant .

  Like

 2. M. zegt:

  De grootste bedreiging voor de vrijheid van de mensheid.
  Overal lopen die corrupte democraten synchroon met die linkse bagger in Nederland.
  Dementia Joe die zijn kiezers niet nodig had en trots was op hun stemfraude organisatie en nu president elect af is begon direct de corona en klimaatzwendel weer aan te zwengelen.
  Begon gelijk weer over de muilkorf kortom alles wat de zwendelagenda dient.
  En net als in ons land spreken de politiek gestuurde media hun wens uit en dat is dat de corruptie zou hebben gewonnen want ze weten hoe slecht het voor ze afloopt als de corruptie niet wint.
  Geen leugen is ze te gek die idioten die als de dood zijn als er iemand met gezond verstand aan de macht is die hun smerigheid blootlegt en ook nog de macht heeft om ze te laten oppakken.

  Alle journalisten die de hoeren zijn van de leugenaars krijgen straks voldoende tijd om over hun verraad aan de wereld na te denken.
  Wat een stomkoppen alle verraad en leugens op beeld en geluid en dan nog denken dat ze er mee weg komen.

  Geliked door 1 persoon

 3. M. zegt:

  Democraten zijn een gevaar voor de vrijheid van de mensheid aangezien ze de bijna complete media als spreekbuis hebben om iedereen voor te liegen
  Vier jaar ongefundeerde leugens en hetzevoering tegen Trump is geen beinvloeden van verkiezingen?
  Hetzelfde zieke gedrag hebben we in ons land met die linkse bagger met een media die elk gezond verstand demoniseert als zijnde rechts en een gevaarlijk geluid. Ook al jaren lang.

  De leugenaars in de baggermedia hier en in Amerika schreeuwen in hun angst van de daken dat hun demente Joe heeft gewonnen en vertellen niemand dat demente Joe al geen president elect meer is om nog even hun kop in het zand te kunnen steken voor ze de bak in gaan

  Demente Joe had zijn kiezers niet nodig naar eigen zeggen en was trots op zijn stemfraude organisatie welke momenteel als een kaartenhuis in elkaar flikkert.
  Maar geen nood alle media liegt het gewoon weg en stelt ijskoud gelogen dat er niets aan de hand is om zichzelf nog meer belachelijk te maken.
  Hun grootste angst is iemand aan de macht die ze kan opsluiten voor hun corona en klimaatzwendel en tal van andere misdrijven tegen de mensheid zeker nu er een heleboel corrupte poppetjes worden en werden ingeruild voor niet corrupte poppetjes.
  Bovendien gaat hun corona en klimaat zwendel dan op de schop.

  De journalisten die hoereren voor de democraten of voor die linkse leugenaars in ons land met hun waanzin krijgen straks alle tijd om over hun verraad aan de wereld na te denken.

  De wereld helpen verraden en stukmaken onder het oog van de camera en dan denken daar mee weg te komen, hoe stom kan je zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mr Dumass zegt:

  Dominion software en connecties uitgelegd.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Democraten is hier niet op zijn plaats het zijn socialisten en communisten beide haten democratie !
  Het woord democraten is alleen om het volk te misleiden !

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Er komt nu een ongekende fraude drek boven drijven in Amerika en Trump en de zijne zullen zoveel mogelijk voor de “deadline” en zeker ook daarna aanpakken, hier echter een ander verhaaltje, dezelfde fraude geen enkele aanpak, dictator Rutte en de zijne lachen zich al jaren een breuk om hun “verrassende”, al maanden door de “peilingen” en de media “voorspelde” winst na elke Tweede kamer verkiezingen………….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s