Je gelooft het nauwelijks, maar we wonen immers in Duitsland: Ongelovige Duitsers financieren imamopleiding met € 44 miljoen!

(Vertaling: E.J. Bron)

De islamstrategen leiden onze lichtgelovige politici aan het bit door de manege.

Weliswaar heeft de Duitse minister van Onderwijs, Anja Karliczek (CDU), nu, dus 20 jaar te laat, geklaagd over de druk op de leraren door islamitische leerlingen en hun ouders, maar de consequenties zijn opnieuw voor dit tot op het bot geïslamiseerde land.

Het gezwets van Karliczek is werkelijk onverdraaglijk, omdat het zo gigantisch naïef is: “Blijkbaar zijn zulke incidenten geen op zichzelf staande gevallen meer. Hier moet men zeer alert zijn”, zei ze tegenover de “Welt am Sonntag”.

En verder: “Het gaat er om onze waarden te beschermen en ook onze leerkrachten bij te staan.” De leraar zou een krachtige rugdekking nodig hebben en aanbiedingen voor bijscholing hoe ze zich in zulke conflicten moeten gedragen. “Daarbij mag je niet uitsluitend naar de scholieren kijken. Kinderen weerspiegelen slechts hetgeen in hun ouderlijk huis gezegd en beleefd wordt.”

En nu komt de uitsmijter:

Voor de imamopleiding zou de Duitse regering tot 2024 ongeveer € 44 miljoen uitgeven (de overwegend ongelovige belastingbetaler dus):

“Op inmiddels zeven hogescholen worden op dit moment veel meer dan 2000 studenten onderwezen. Dat is een heel belangrijk fundament voor dat er in Duitsland in de toekomst zo mogelijk overal een internationale en tolerante islam wordt verbreid.”

Ongelooflijk, of niet? Er bestaat natuurlijk geen bewijs over hoe zo´n internationale en tolerante islam eruit zou moeten zien. Zo´n bewijs zal er ook nooit zijn. Want dan zou Karliczek de koran moeten laten herschrijven. Heeft ze daar al toestemming voor gekregen van de islamstrategen?

Met zulke politici staat een verdere islamisering van Duitsland niets meer in de weg.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Je gelooft het nauwelijks, maar we wonen immers in Duitsland: Ongelovige Duitsers financieren imamopleiding met € 44 miljoen!

 1. klaas zegt:

  Like

 2. klaas zegt:

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Als het niet zo verschrikkelijk en dieptriest was, zou ik die onnozele, slaafse klootzakken keihard uitlachen. Hebben die mohammedanen soms een gouden ‘hanger’, als men begrijpt wat ik bedoel?

  Like

 4. Nieuw Begin zegt:

  Jes 60:12 12 Want het volk en het koninkrijk, die u niet willen dienen,
  zullen te gronde gaan, en die volken zullen zeker verwoest
  worden. Reeds in 1992 schreef een Gereformeerde dominee bij de wens van de oprichting van een Europese Unie: Er wordt helemaal geen rekening mee gehouden dat Duitsland wel eens vernietigd kan worden want de Bijbel zegt uitdrukkelijk : IK zal zegenen wie u zegenen en wi u vervloekt ( Abraham) zal IK ( de Here God) vervloeken. In hetzelfde verband werd ook gesteld dat Frankrijk aan de vooravond van een enorme chaos zou komen te staan. Beiden zien we nu op het wereldtoneel plaatsvinden: mogelijke vernietiging voor Duitsland en enorme chaos in Frankrijk. Men wilde toch zo nodig een EU?

  Like

 5. Demosthenes zegt:

  In Duitsland bestaat Kirchensteuer. Ongelovige Duitsers betalen daardoor mee aan alle kerkgenootschappen.

  Like

 6. Harry zegt:

  Gek hè , dat mijn aangeboren hekel aan de moffen nog steeds stand houdt !
  Ze zijn nét zó achterlijk als het uiterst linkse idiotendom in Nederland , de Klavers , de Jettens ,
  de Asschers , c.s. , met hun stemmers .
  En nu , na tientallen jaren het land naar de verdommenis te helpen gaan , wordt er hier en dáár één een héél klein beetje wakker .
  Helaas zónder te beseffen hoe ver ze al in de shit zitten !

  Je bent toch een onbeschrijfelijke mongool , als je meehelpt je eigen ondergang te financieren ?
  En net doen ofdat je het gevaar gaat zien en er dan niks aan te doen , is eigenlijk ook levensgevaarlijk , mensen kunnen gaan denken dat er iets aan dat gezwel gedaan wordt , maar dat is dus niet zó .
  Ze signaleren iets en daar blijft het dan bij .
  Maar de onnozelaars hebben jaren nodig om ook dát weer te snappen .
  En het islamgezwel groeit maar dóór !

  Geliked door 1 persoon

 7. antiislamnu zegt:

  Niets schokkend onze eigen omvolking betalen we immers ook zelf maar daar heeft het merendeel natuurlijk geen weet van .

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Hetzelfde in Nederland
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hij-ontving-15-miljoen-subsidie-voor-zijn-taalscholen-nu-wordt-hij-van-fraude-verdacht-ik-heb-niks-te-verbergen~bdfad6b1/

  Hij ontving 15 miljoen subsidie voor zijn taalscholen. Nu wordt hij van fraude verdacht: ‘Ik heb…
  Er zijn solide aanwijzingen voor betrokkenheid van de Syrische zakenman Waiel Shaker bij grootschalige fraude in het inburgeringsonderwijs. Zelf wu…
  volkskrant.nl

  De opmars gaat zo snel dat de eigenaren het zelf kennelijk nauwelijks kunnen volgen. ‘Binnen anderhalf jaar hadden we 32 filialen.’ #taalscholen

  ‘Wat kan ik jullie aanbieden? Koffie, thee, marihuana, cocaïne?’ Hij schaterlacht

  https://t.co/aEuq7yZEZJ?amp=1

  Like

 9. Julia zegt:

  Ik vraag mij serieus nu af waarom er nog inzamel acties worden gehouden voor de echte arme mensen die aan de hongerstaf liggen en sterven. Deze zijn terecht nee waar gaan de miljarden naar toe naar de massale import van Islam terreur. Het is een schande wat er op dit moment plaats vindt binnen de EU. Te walgelijk voor woorden en niet meer te verklaren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s