Merkel´s Corona Noodwet: Het einde van de rechtsstaat

(Door: “DissidentNL”)

De regering Merkel geeft zichzelf door middel van eenvoudige wetgeving de bevoegdheid om de grondrechten naar believen terzijde te schuiven, zonder grondwetswijziging en zonder parlementaire controle. Dit betekent dus het einde van de rechtsstaat zoals we die kennen en in feite de terugkeer naar het preparlementaire absolutisme.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Merkel´s Corona Noodwet: Het einde van de rechtsstaat

 1. Hovawart zegt:

  De Duitse Constitutie is in groot gevaar, een gevaar dat als een verwoestende tsunami zal uitrollen naar de andere lidstaten,……..de Brusselse machthebbers laten Europa verzuipen.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Hovawart Ook in ons land zijn door de spoedwet grondwetten geschonden en glashard en ondemocratisch terzijdej geschoven. Het vindt momenteel in alle lidstaten van de EU plaats waarvan Merkel de sturende dictator is en onze politiek hier uiteraard gehoor aan geeft. Ook in Nederland wordt onze rechtstaat hierdoor ondermijnt. De storm hier zal eveneens in een tsunami omslaan. Het is immers al dik kwart over twaalf waardoor de dictatuur en onderdrukking zich als een gevaarlijke epidemie verspreid doe veel slachtoffers zal gaan maken.

   Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Merkel’s Corona Noodwet: Het einde van de rechtsstaat! | eunmask

 3. Tineke zegt:

  De lidstaten voeren dezelfde agenda uit,das nu toch wel duidelijk?
  En dat allemaal voor een virus?
  Wie dat nu nog steeds geloofd zal het grotere plaatje nimmer begrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 4. M. zegt:

  Dat wil het schoothondje van Merkel in ons land ook graag dat u totaal verneukt gaat worden en blijkbaar wil het volk zich graag laten verneuken en hoeft men geen vrijheid maar zit men liever gevangen in een leven als de hel als men maar geen corona krijgt.

  Achterlijke sukkels, na maanden denken ze nog niet na, maar ik kan die sukkels melden dat corona krijgen een zegen is bij de tirannie die over u gaat komen.
  Dan is doodgaan wel uw minste zorg.

  De levende zullen de doden benijden sprak onze lieve Heer daarom wil men graag van deze lieve Heer mensen af.
  Die weten al wat voor vuiligheid men aan het uitvreten is met de wereld.
  Dat staat namelijk allemaal letterlijk beschreven wat vandaag de dag gebeurd en waar men naartoe gaat.
  Tot op de letter nauwkeurig.

  Vandaar dat 400.000 mensen die hun blankenhaat even ventileren zonder muilkorf of anderhalve meter afstand geen enkel besmettingsgevaar zijn maar 600 mensen in een kerk waar 2500 man in kan en waar men op anderhalve meter afstand zit van elkaar met muilkorf is uiteraard een mega besmettingsprobleem waarbij de mensen met God haat lekker mee demoniseren en dat dat ongefundeerd is doet er niet toe.
  Dat het niet vaccineren nooit geen pandemie heeft veroorzaakt doet er ook niet toe men kan het evengoed niet laten de haat te ventileren zelfs al is het om niet.
  Dat weten ze in de media daarom staat dat voorbeeld ook in de media zodat u in uw God haat om uw eigen gevangenis gaat schreeuwen omdat u denkt wat gelovigen te fucken maar uiteindelijk helpt uzelf te fucken.
  Hoe makkelijk heb je het als tiran als het eigen volk al de mensen haat waar men helemaal geen last van heeft en niet ziek van is geworden.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   M. Het is voor de derde maal dat Duitsland opnieuw de macht over Europa heeft gepakt namelijk we zitten volop in de psychologische oorlogsvoering WOIII. Alleen is dit met leugens en verneukerij van feiten onder het mom van een virus heel makkelijk afgegaan en daar heeft geen kogel, bom o.i.d. aan te pas hoeven komen. Maar dat het vele levens zal gaan kosten is wel duidelijk o.a. genocide onder ouderen en afgeschaalde gezondheidszorg en verplichte gif vaccins die massaal zullen worden toegediend waarvan bijwerkingen of nadelige gezondheidsschade totaal niet duidelijk zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Trieste bende is het Julia, de ellende is dat veel mensen de waarheid niet willen zien en daardoor kan men zo ver gaan.
    Blijkbaar hebben veel mensen een hekel aan hun kinderen en hoeven die geen toekomst want iedere ouder zouden de tranen in de ogen moeten schieten als je je bedenkt wat onze kinderen nog hebben als die waarheid ontkenners en leugenlovers van hun tv niet gauw bij hun verstand komen.
    Zelfs een blinde kan de ellende nog zien aankomen.
    En als ik dan die muilkorf idioten zie dan word ik moedeloos van al die mensen die gewillig op hun rug gaan liggen zelfs als het niet hoeft en geen enkel nut heeft.
    Door die idioten die weigeren de waarheid te horen of te zien maar wel elke leugenaar op die stink tv van ze geloven hebben de kinderen straks geen enkele toekomst meer dan een pak ellende met zicht op nog meer ellende.
    Maar dat interesseert die goedgelovige idioten blijkbaar weinig ze stellen de leugenaars vaak zelfs nog boven hun eigen familie die ze de waarheid laat zien en ze hebben niet eens door wat voor hufter gedrag ze vertonen tegen hun eigen familie.
    Ze geloven liever de leugenaars en onderzoeken niets en verklaren liever mensen voor gek zelfs hun eigen familie ondanks dat ze helemaal niets weten willen ze ook niets weten
    De toekomst van hun kinderen boeit ze ook niet men gaat liever flauwekul kijken op tv.
    Dat is belangrijker.

    Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  De natte droom van Rutte en bloemschoen.

  Geliked door 4 people

 6. freda110 zegt:

  Is het niet zo dat Duitsland nog steeds geen soevereine staat is maar nog steeds onder toezicht staat van de geallieerden?

  Like

 7. Julia zegt:

  Ook aan onze rechtstaat is zonder meer een einde gemaakt alsmede is onze democratie vermoord. Zelfs met goedkeuring van onze Koning die hiervoor heeft getekend heeft ons overgeleverd aan covid 19 staatsterreur https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2020-441.html Fijn clubje die Oranjes kijk naar het verleden nooit anders geweest. Maar ja lid van de Bilderberg waar elitaire machtswellustelingen de wet bepalen en de onderdrukking doorvoeren volgens de agenda 21/30 Beatrix heeft deze al in 2011 mede ondertekend https://www.ad.nl/buitenland/beatrix-werkt-met-bilderberggroep-geheime-agenda-af~a0fa37ba/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F
  Rutte en onze bloemschoenenreus zullen dit moeten uitvoeren en zijn puur de trekpoppen van deze elitaire machtswellustelingen.
  De vraag alleen is zijn zoveel mensen zo dom dat zij het smerige elitaire politieke schaakspel nu nog niet door hebben door zich massaal te onderwerpen aan o.a. het dragen van niet werkende muilkorven omdat zij nog sterk er in geloven dat het om een virus gaat. We kunnen van één ding uitgaan dat die hele elitaire bende de volksgezondheid geen zier interesseert (kijk o.a. naar het bewezen feit de onverantwoorde afschaling binnen de bejaardenzorg en de onverantwoorde bezuinigingen binnen de zorg o.a. het sluiten van ziekenhuizen en afschaling van essentiële reguliere zorg) maar puur het virus misbruiken om het volk angst in te zaaien en lam te slaan om hun ideaal de agenda 21/30 af te ronden.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   julia.Goede reactie met interessante links,ik probeer hier al heel lang mensen uit te leggen dat stemmen geen zin heeft en politici marionetpoppen zijn.Politici in bijna alle europeese landen zijn omgekocht of gechanteerd en voeren braaf de communistische N.W.O. agenda uit.

   Like

 8. droevige mof zegt:

  De noodwet van 2020 heeft een historische voorloper, de machtigingswet (Ermächtigungsgesetz) die in 1933 na de machtsovername van Hitler door de Reichstag werd aangenomen. De rechtvaardigingen zijn vergelijkbaar.
  2020:“Voor de bescherming van de bevolking in geval van een epidemische situatie van nationaal belang”.
  1933: “Wet tot het lenigen van de nood van volk en rijk”

  Het was de laatste stemming in de oude Reichstag. De motie van de nationaalsocialisten werd door alle burgerlijke en christelijke partijen gesteund.
  De afgevaardigden van de SPD, die nog niet waren gearresteerd, hebben tegengestemd. De afgevaardigden van de KPD waren allemaal al gearresteerd.
  Deze keer zal de AfD unaniem tegenstemmen, maar ook individuele afgevaardigden van de socialistische Die Linke.

  https://historiek.net/machtigingswet-rijksdagbrandverordening-1933-hitler/79551/

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Het is een verloren zaak.
  Wie geen ‘vaccin’ wil, heeft geen leven meer, en wie het wél neemt is ten dode opgeschreven.

  Niet alleen ons geld is van ‘de staat’, maar ook onze organen, en nu zelfs ook het zelfbeschikkingsrecht over ons eigen lichaam.

  We worden gedwongen om tegennatuurlijk te leven. Wie kan dat volhouden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s