STEM ZE WEG!

Door:
“Ben”

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op STEM ZE WEG!

 1. Peter zegt:

  Moeten we wel even dat briefstemmen gaan verbieden,de overwinning kan ze dan met een computer niet ontgaan .

  Like

 2. Mary zegt:

  Zal ik zeker doen maar door wie worden die stemmen geteld?, de corrupte Rutte en Co clan??

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Jullie denken toch zeker niet dat de bef-lappers hun ‘grote leiders’, die hen ‘door de crisis loodsen’, afvallen? Welnee, ze zullen opnieuw vol aanbidding op hen stemmen.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Dat kon weleens meevallen Tis. zelfs de pakistaan achter de balie van Febo weet wat er gebeurd maar mensen houden zich in 1e instantie van den domme en reageren volgens het officiële Covid-verhaal maar als je met ze praat en zegt wat jij denkt, zie je een zucht van verlichting over hun heen glijden en dan blijkt.. dat een heleboel mensen denken dat alleen zij er zo over denken… vandaar ook die smoellappen..om te voorkomen dat mensen veel met elkaar gaan praten.

   Like

 4. BigLJohn zegt:

  Als of stemmen iets oplost. Kijk eens naar Amerika wat daar aan de gang is. Niets bijzonders hoor, bij ons is het al jaren zo. Rutte 4 komt er aan, niets om je over te verwonderen want alles is al voorgekookt. Iedereen gaat a.s. Maart weer vol verwachting naar de stembus terwijl daarna de grote ontgoocheling komt als blijkt dat links (en de VVD met 45 kamerzetels) alweer gewonnen hebben en de PVV niet gegroeid en alweer gebasht word. Geert Wilders die veranderingen wil doorvoeren zal het weer niet voor elkaar kunnen krijgen doordat ieder motie van hem weggestemd word. Willen we die psychopaten daar in den Haag wegkrijgen, dan zijn er betere methoden dan om zo’n waardeloos suffig stembiljet in te gaan vullen. Als we onszelf dan zo nodig voor de gek willen houden kunnen we beter naar een show van Hans Klok gaan kijken !

  Geliked door 1 persoon

  • Benjamin zegt:

   Als ik naar jouw zo hoor ben je al verslagen en heb je geen hoop, misschien dat positief blijven vechten een beter standpunt is?….

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Benjamin; Wat ik schrijf is geen negativiteit, maar realiteit. Een realiteit die door velen niet onder ogen gezien word. Het nieuwe normaal bijvoorbeeld. Het oude normaal zal dus nooit meer terugkeren. Door die stembusfraude kreeg en krijgt de linkse politiek onbeperkte macht over ons, en geen mens die ze tegen kan houden. Wat we nu zien, is dat op twee politieke partijen na, de complete 2e kamer radicaal links geworden is. Nog nooit vertoond in de parlementaire geschiedenis. De PVV blijft gebasht en het FVD moet ook op zijn tellen gaan passen wil het ook niet buitengesloten gaan worden. Ik weet wel wie ze niet meer in dat stemlokaal zullen terugzien. Een verandering ten goede komt er echt niet meer !

    Like

 5. pepo Copyright zegt:

  Hahaha.. 😂
  Zolang ze hier het zelfde stem programa ( systeem) gebuiken van soros als in Amerika zullen de globalisten weer winnen zoals de afgelopen 40 jaar is gebeurd.

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Stemmen is puur een schijn democratie en corrupt. Kijk naar de verkiezingen vier jaar geleden op één na de grootste partij werd uitgesloten. Zelfs het stemmen binnen een partij CDA https://www.trouw.nl/politiek/onrust-over-cda-verkiezing-houdt-aan~bff04d0d/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F is zelfs corrupt omdat De Jonge koste wat het kost de overwinning moest halen. Nu stemmen via de post mogelijk nou doe geen moeite we weten nu al de corruptie hoogtij viert en welke clubs de regering gaan vormen. Daarbij wil ik wel stemmen maar wel binnen een democratie en niet voor een dictatuur.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s