Tweet van Geert

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Tweet van Geert

 1. Hovawart zegt:

  Men praat in de Pays-Bah graag over de vrijheid van meningsuiting, klopt zich op de borst dat deze oer-Hollandse waarden geborgd liggen in onze grondwet, die vervolgens door de politiek in de opheffingsuitverkoop is gezet,……het bord met daarop ‘Te Huur of Koop’ staat al in de etalage, net als in de meeste winkelstraten van Nederland……maar we kunnen er nog steeds vrijelijk over praten met elkaar,….klagen op anderhalve meter afstand met mondmaskers op en niet met meer dan vier personen,…….vrijheid is een relatief begrip, het kooitje waar men in zit word steeds kleiner.
  Het politieke geleuter over het vinden van nuances in de oeverloze discussies over het implementeren van de islam in onze maatschappij is ook al een schijnvertoning van jewelste, een handreiking waarbij men steeds de handen afhakt, een voorbeeld is het messenverbod voor volwassenen onder de achttien, om het risico van mes-incidenten op scholen te voorkomen en de kans op shariaslachtofferfeestjes en youtubefilmpjes te beperken, het heeft er alle schijn van dat men de terreur van de islamistische guerrillaoorlog aan politieke regeltjes wil binden, voorwaarden wil stellen als een vergunde periode om af te spreken waarop en wanneer men wel of niet mag jagen of vissen, of onthoofden.
  De Vrijheid van Meningsuiting is ons nooit gegund, het is door politiek geneuzel gekaapt door de diversiteitswens en vervolgens vermoord door de Anti-Racismeaanpak van de Linksche Looney Brigade.
  Hoe ver wil men nog gaan met het opofferen van onschuldige slachtoffers, hoe lang laat men onze vrijheid nog verder beperken en ontnemen voordat men inziet dat de politieke islam en de linkse partijen pas zullen rusten wanneer het begrip vrijheid niet meer bestaat, het woord vrijheid uit de literatuur gegumd zal zijn,………de boeken verboden zullen zijn, en onze militairen, die waken over onze vrijheid, gaan inzetten om ons onze vrijheid te ontzeggen. Open je vizier, zwaard in de hand, er moet gestreden worden voor een vrije toekomst voor ONS nageslacht…niet de hunne.(die strijd geven ze maar op in hun thuislanden)
  De grootste bedreiging van onze vrijheid zijn de politieke partijen die blijven discussiëren over de islam, die een nuance proberen te vinden in de loop van een geweer dat op hun voorhoofd is gericht……een bot mes aan de keel van alles waar Nederland voor staat.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Stop de kartelpartijen !!!! Red Nederland van de ondergang !

  Like

  • Julia zegt:

   koddebeie. Nederland is niet meer te redden van de ondergang het grote deel van de bevolking vindt het prima en hebben het contract van de ondergang hiermee vrijwillig en zonder verzet ondertekend. Die linkse aanhangers hebben het uiteindelijk wel verdiend. Helaas is het de meerderheid waardoor weldenkende burgers in de ondergang worden meegesleurd voorbeelden genoeg naar minderheden wordt geluisterd waardoor tradities en zelfs onze geschiedenis inmiddels zijn vermoord maar wel met goedkeuring van een massaal links geïndoctrineerd volk. Kortom we zijn overgeleverd aan Islam terreur waar de staat geen enkele macht meer over heeft en daar bovenop onderdrukt door staatsterreur.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s