Welkomstcultuur op Gran Canaria: 1000 Afrikanen in viersterrenhotel ingekwartierd

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Een zojuist gerenoveerd viersterrenhotel voor de hele familie, het Servatur Waikiki (foto). De 513 lichte en moderne kamers zijn uitgerust met airconditioning, flatscreen tv, balkon en gratis WiFi.

Verder zijn er een multifunctioneel sportveld, een fitnesscenter en een wellnesscenter voor de volledige ontspanning te vinden.

Op verzoek van het Spaanse Rode Kruis en vanwege de ligging in de haven van Arguineguín heeft de hotelketen nu besloten om tot 31 december 2020 als tijdelijke en humanitaire maatregel deel te nemen aan het opnameprogramma voor migranten. In het hotel zullen in totaal 1000 Afrikanen uit landen ten zuiden van de Sahara en uit Noord-Afrika worden opgenomen. De eerste bussen kwamen in de loop van de dag al aan.

Bron: kanarenmarkt.de

Ze zullen foto´s maken en naar huis sturen en hoppa, de volgende boten zijn al onderweg.

Bron:
politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Welkomstcultuur op Gran Canaria: 1000 Afrikanen in viersterrenhotel ingekwartierd

 1. Hovawart zegt:

  Gelukkig liggen de redelijke cijfers van onze economie nog boven verwachting, kunnen de vakantievierende vluchtelingen nog wat langer genieten van hun verdiende rust….wij betalen wat meer belasting en werken wel wat langer door.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Welkomstcultuur op Gran Canaria: 1000 Afrikanen in viersterrenhotel ingekwartierd! | eunmask

 3. Fran zegt:

  Kan Bertje Brusse, daar woonachtig, verslag doen van de totale islamitische overname?

  Like

 4. Tineke zegt:

  Wij zitten gemuilkorfd binnen en hun gaan op vakantie?

  Like

  • Yvonne zegt:

   Wij besmetten elkaar het virus zijn ze niet vatbaar voor ( niet serieus bedoeld)
   Gelukkig hebben ze een zwembad erbij anders had ik het zielig gevonden !!
   Naderhand de directie huilie doen dat het hotel is uitgewoond

   Geliked door 1 persoon

 5. boorzalf zegt:

  Wat een bofkonten. Vrij reizen, lekker op vakantie geen corona maatregelen.

  Like

 6. antiislamnu zegt:

  Zelfs covid19 staat deze asielparasieten industrie niet in de weg de omvolkings trein dendert onverstoorbaar verder op naar de ondergang van Europa.

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  Like

 8. Ik had dit al ergens anders gelezen en een van de reacties onder het artikel kwam hierop neer.
  Die maken foto’s met hun mobieltje en sturen dat naar het thuisfront.
  Nou die willen ook wel uit hun uitgewoond hok komen en in zo’n hotel verblijven, dus de volgende lichting staat al klaar om af te reizen.

  Like

 9. Ik vind die hele Merkel / Timmermans / RutteZOOI 1000x misdadiger dan alle asielparasieten op een hoop!! Het bloedvergieten in West-Europa van de laatste jaren reken ik hen persoonlijk aan!! Ik vind ze nog erger dan Hitler cs!!

  Geliked door 1 persoon

 10. jackholland zegt:

  Toch zeker wel all inclusive ? .Man man , hoe lomp kan je zijn.
  Ze vluchten uit hokken waar wij onze hond nog niet in zouden stoppen , en komen op gran canaria terecht , lekker weer all inclusive super de luxe hotel .
  Als dat geen aanzuigende werking heeft ???

  Dit hotel wordt nu compleet uitgewoond want ze schijten gewoon in de douchecabines. ,.
  De eigenaar lacht zichzelf helemaal kapot want kan alle kosten claimen op de spaanse staat of op europa.
  en dat zo vaak als hij zelf wil.
  Ken hoteleigenaar in noord holland die die slapend rijk is geworden op deze manier en maar claimen bij de overheid keer op keer.
  Als we gvd een aap in een luxe dierentuin met superverzorgign stoppen staat heel de wereld op zijn kop want de aap wordt uit zijn natuurlijke omgeving gehaald dat is dierenbeulerij.

  Wij halen nu miljoenen mens(apen) naar europa . en je hoort er niemand over dat ze uit hun natuurlijke omgeving gehaald zijn.

  We gaan/zijn volledig naar de kloten om volk wat een totaal ander levenbeschouwing heeft dan de autochtone westerse mens hier naar toe te halen..

  Biedt ze daar hulp. doe het op een openlijke valse manier . Laat een paar slimme blanken die de afrikaanse nationaliteit hebben of krijgen of moeten kopen politieke partijen oprichten in de afrikaanse landen.
  Beloof en doe dat ook werkelijk dat iedere klapperaap die op de blanke stemt 10 euro krijgt.

  |Zo kan je democratisch de grootste partij in dat aapenland worden en een regering gaan vormen.
  met steun van westers geld en know how. Is veel goedkoper dan wat we nu doen.
  En ook veel beter voor de negert .

  Ieder apenland krijgt een soort sponsor westersland ,
  Stel nederland wordt het sponsorland van apenland nigeria ik noem maar wat .

  De inmiddels blanke regering die via stememn kopen aan de macht is gekomen verkoopt grond aan bedrijven in nederland .
  De nederlandse bedrijven gaan daar bedrijven vestigen met subsidie van nl overheid en gaan de negerts zo goed en kwaad als het maar kan leren werken en opleiden..Maar de leiding blijft nederlands.
  Na een paar jaar laat je veelbelovende zwartjes toe in het management en laat je ze ook tot 49 v% van de aandelen bemachtigen .
  Bedrijf is verantwoordelijk voor het gezin van de zwarte werknemer . Ze krijgen loon in geld en in voedselbonnen tevens betaalt het bedrijf de school voor de kinderen betaalt de ziektekostenpolis voor het gezin en betaalt de huur van het huis .
  Dit wordt allemaal (gedeeltelijk) ingehouden op het loon van de zwarte werknemer..

  Hiermee voorkom je dat bubba zijn geld verzuipt of verbrast aan drugs en hoeren . De winst die de nl bedrijven maken moet voor 50 % geinvesteerd worden in nigeria.
  Dit is de enige manier om afrika vooruit te krijgen . De negert is te lui,te stom of te onwelwillend om dit zelf te regelen dat mag nu toch inmiddels wel duidelijk zijn .(zie belgisch congo eerst welvarend onder belgische ( onmenselijke ) leiding. Zie zuidafrika eerst welvarend, nu onder bestuur van de zwarten zelf en zoals te verachten was, Nu weer 1 grote teringbende

  De ontwikkelingshulp zoals die nu is helpt geen donder want we zijn na meer dan 50 jaar nog geen milimeter vooruit gekomen.

  Voordelen : geen aan het uitkeringsinfuus ligggende zwarten meer in europa
  winst maken met de nederlandse bedrijven die voor 50 % in europa terecht komt
  veel betere levensomstandigheden voor de zwartjes en deze zodanig op;leiden en vormen dat ze gaan denken hey wat die blanke tata s doen kunnen wij ook voor ons zelf .
  En de zwarte bijft in zijn natuurlijke omgeving met zijn islamitische shit en voodoopraktijken .
  Ontwikkelingshulp staks overbodig of wordt goed besteed in het nl bedrijf .
  En verdwijnt niet naar een zwitserse rekening van de hoofd aap .
  Is dit nu zo moeilijk?

  En dan kan je zeggen ja maar je mag geen stemmen kopen , maar wat is nu erger stemmen kopen(gelukkig zijn ze zo corrupt als de pest dan dit maar gebruiken) en een economie opbouwen met goede levensomstandigheden voor de zwarten of ze het zelf laten regelen wat ze (nog) niet kunnen of willen en waardoor 95 % crepeert..
  Zegt u het maar.

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Onze toekomstige slachters.

  Like

 12. Julia zegt:

  Islamieten en geïmporteerde Islam terroristen hebben onze vakantieoorden overgenomen vandaar het uitreisverbod en het bewerkstelligen van de faillissementen van de reiswereld omdat de keiharde waarheid niet onder ogen mag worden gezien. De totale omvorming is volop in werking en het Islamitisch tuig wordt gelokt door verblijf in luxe vakantieoorden. Er kan nog meer bij. Wij thuis massaal gemuilkorfd thuis en Islam vrij spel en luxe vakanties met een droomverblijf met alle faciliteiten voor altijd.

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  Geachte Vakantieman, luid de aanhef, we zijn nu wel op doorreis naar het Westen en worden op de Canarische Eilanden met alle egards behandelt, maar als wij de beelden zien van al die armoedige Azc’s in het gure Pays-Bah, dan gaan er hier veel stemmen op om liever in het zonnige Las Palmas te blijven bivakkeren in een geriefelijkere accommodatie met minimaal vier, vijf of indien mogelijk zes sterren met zwembad en jacuzzi om onze kleding in te wassen.
  De vraag aan u is of wij het basisloon en een eventuele schadeloosstelling voor ons leed direct overgemaakt kunnen krijgen op onze Soros-betaalpassen……Met vriendelijke groet, Mo en Hassan.
  (zijn er al vrijgevige Ollanders die verplicht willen bijdragen aan de bouw van enkele moskeeën op de eilanden, aangezien het kabinet moeilijk doet over de Arabische geldstromen en EU-subsidie.)

  Geliked door 1 persoon

 14. Pingback: Dagelijkse kosten € 300.000,-! Toerismebond stelt ultimatum: 6000 Afrikanen moeten hotels verlaten! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s