Anticorona demonstratie in Rome: Ze hebben ons alles afgepakt, dat is oorlog!

(Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen zondag demonstreerden er in Rome ongeveer 300 Italianen tegen de nieuwste lockdown, die voor hen o.a. een uitgaansverbod vanaf 22.00 uur behelst. Daarbij werd een serie demonstranten zelfs gearresteerd. Ze protesteerden heftig. “Ze hebben ons alles afgepakt. Dat is oorlog!”, zei een demonstrante tegenover “Russia Today” (RT).

“Ze hebben ons alles afgepakt. Onze waardigheid. Onze vrijheid. We moeten alleen nog maar werken, weer naar huis gaan en dan mogen we niet meer uitgaan”, huilt een vrouw in de camera van het Russische televisieteam. Dan zegt ze nog: “Het is net als in de oorlog, dat is oorlog!”

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Anticorona demonstratie in Rome: Ze hebben ons alles afgepakt, dat is oorlog!

 1. Het gaat in Europa net zo lang duren totdat de mensen het helemaal niet meer pikken en en Masse op de oproerpolitie los gaan.
  Kijk rond en je ziet dat de tegenstand steeds heftiger word en Ik kan je garanderen dat de oproerpolitie de kop van jut gaat worden, Want die willen zo graag vooraan staan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Helena zegt:

  Uit het hart gegrepen, ja het is oorlog! De brave burgers worden dom en mak gehouden en zitten gevangen in hun eigen huizen terwijl het land wekelijks volloopt met honderden Afrikanen (in de gevechtsleeftijd) die hun ‘welverdiende’ vakantie, in een 4 sterren resort op de Canarische Eilanden, pas onderbreken wanneer hen elders in Europa tenminste hetzelfde, of het liefst nog iets beters, in het vooruitzicht wordt gesteld! Deze dappere mensen in Rome staan op, en dat gebeurt steeds vaker ook in Duitsland en bij ons maar ja, natuurlijk nog veel te weinig! Het merendeel poept in de broek want de staatsmedia zou je er zomaar neer kunnen zetten als een wappie of complotdenker! Stel je toch eens voor! Nee, dàt is pas erg! Dan toch maar liever je bek houden achter het deuglapje!

  Geliked door 2 people

 3. Lost Johnny zegt:

  Steeds blijven mensen denken dat er iets veranderd als ze demonstreren…als je politici thuis op hun terras het glas laat doen vallen veranderd er misschien iets, maar nooit met demonstraties.

  Het hele spel van iets willen en dat krijgen hangt ofwel op basis van liefde aan elkaar ofwel op basis van geweld. Een kind krijgt ofwel omdat het lief word gevonden ofwel omdat het zo hard ettert dat moeder of vader het niet aankan zijn of haar zin.
  Politici luisteren pas naar een bevolking als die bevolking hun ballen of clit vast heeft en met een antiek roestig scheermes in die richting beweegt.

  Moslims krijgen alle faciliteiten en rechten omdat hun wisselgeld geweld is waardoor politici de macht en dus de plek aan de grote vreettrog kwijt kunnen raken. Gezien de blanke autochtoon gewoon wil leven en werken, iets wil opbouwen en niet zit te wachten op gezeik is dat niet eht een risico factor voor politici. En daarom doen ze wat ze doen en blijven er mensjes protesteren, omdat ze het toch leuk en aardig willen houden. En om de “macht” van de staat nog even te benadrukken zwermt er over protesten van burgers vaak even een wolkje traangas en wat ME knuffels langs…gewoon als reminder wie heer is en wie slaaf.

  Al een Me charge gezien tegen moslims waarbij de lange lat er even hard over gaat? Waar even Hassan en Fatima van 71 en 73 tegen de vlakte worden gemept?

  Zo zit dat dus. Walther Lübke was een arrogante politicus en zijn lot is de angst van iedere politicus. Omdat de ultieme verantwoording afleggen toch wel erg eng is. De Achilles hiel van iedere dictatuur, als de menigten ver weg zijn en de enkeling in de schaduw de seconden telt…

  …..uiteindelijk is de burger in het voordeel, als het besef er eenmaal is. Politici zouden dit meer dan wie dan ook moeten beseffen en in hun beleid en handelen moeten beseffen dat ze met het aanvaarden van een positie via een kiessysteem een verantwoording dragen tegenover de burger.

  En niet andersom.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Anticorona demonstratie in Rome: Ze hebben ons alles afgepakt, dat is oorlog! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s