Biden dreigt Duitsland met economische oorlog vanwege Nord Stream 2

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Het ware gezicht van de vermeende toeverlaat

Het gejubel van Duitse politici en journalisten over het omstreden succes van Joe Biden bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen zou wel eens gevolgd kunnen worden door ontnuchtering mocht Biden daadwerkelijk in het Witte Huis terechtkomen. Want in dit geval dreigt er voor Duitsland een regelrechte economische oorlog met de VS.

Terwijl Trump veeleer onschuldig verzet tegen het al voor 95% afgewerkte aardgasproject Nord Stream 2 heeft geboden, wil Biden deze Duits-Russische samenwerking agressief bestrijden en, zonder rekening te houden met een afzienbare beschadiging van de Duits-Amerikaanse betrekkingen, verhinderen.

Dientengevolge moet elke economische onderneming die deelneemt aan Nord Stream 2 een Amerikaans embargo opgelegd krijgen. De ondernemingen zien zich dan voor de keuze gesteld om of bijdragen te leveren aan Nord Stream 2 en dus geen zaken meer kunnen doen met de VS en Amerikaanse ondernemingen, of te stoppen met hun deelname aan Nord Stream 2.

Een desbetreffend embargo, zoals Biden dit in dit verband tegen Duitse belangen van plan is, bestaat anders alleen maar tegenover Iran, Noord-Korea en Cuba.

Biden´s glimlach is oneerlijk en bedrieglijk: de man is slechts beperkt handelingsbekwaam – een marionet van Wall Street. Wat de geldmacht in de VS ook van hem verlangt: Biden zal leveren!

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Biden dreigt Duitsland met economische oorlog vanwege Nord Stream 2

 1. Peter zegt:

  Duiters,zouden ze engels spreken of kunnen lezen,zou men er heel anders in staan,ze worden daar door de media compleet gehersenspoeld,waar Goebbels nog wat van had kunnen leren .

  Geliked door 4 people

 2. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Als Biden al aan de macht komt is het verstandiger om zich met de interne problemen bezig te houden. Vijftig miljoen Amerikanen leven inmiddels in armoede.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  ja, daar zal mijn oom wakker van liggen ,

  de pijp is haast klaar, dus mochten die speciale pijpleggers etc, weg gehaald worden

  DAN HEEFT MIJN OOM VLADIMIR EEN ZELFDE PIJPENLEGGER , DIE IETS
  LANGZAMER IS . VERDER NADA ,,, NIKS LOOS

  MISSCHIEN , MOET IK EVEN ROEPEN DAT ADOLFA AL VOOR 50 JAAR GAZZZZ VAN GAZZZZZPROM BESTELD HEEFT, EN BETAALD , WHAHAHAHA

  uiteraard, zouden ze usa ghazzzzz moeten kopen in duitsland, veel duurder,

  DUS GELUL , MAAR GOED , DE PEDO ZEI HET . WHAHAHAHA

  OOM GAZZPROMMMM

  Geliked door 2 people

 5. Helena zegt:

  Ik weet het niet hoor, maar wat een ongelooflijk achterlijk volk zijn die Amerikanen toch om op dat fossiel van een Biden te stemmen! Wat een afstotelijk figuur met zijn gebalde vuistjes, en dan heeft ie ook nog zo’n nare stem, verschrikkelijk!! Maar de staatsomroep verklaarde het waarom van zijn ‘overwinning’: het waren de vele zwarte vrouwen die op hem zouden hebben gestemd, hij zou ze allemaal aan een baan helpen! Ze zouden het ‘onder’ Biden veel beter krijgen, hahahahahaha en dat in coronatijd???? Nee staatsomroep: ze hebben niet op die ouwe gestemd maar op feeks Harris – een voorbeeld voor alle zwarte vrouwen (!) – die de verdeelde staten nog verder gaat afbreken! Het zal niet lang duren of er wordt gesmeekt om Make America Great Again maar ik kan me voorstellen dat The Donald voorlopig de voorkeur geeft aan een partijtje golf, ze zoeken het maar uit!

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Er heeft 20% op BIDEN gestemd en 80% op TRUMP. De rest is fake news , misleiding, leugens, en bedrog op grote schaal. Ze gaan er aan. En al de corruptie wordt GERUIMD!!!

   Like

  • Meine zegt:

   Ze hebben niet op Biden gestemd, slechts 33%.
   Voor Trump heeft 66% gekozen, er werd 10% van de Trump-stemmen in de stemmachines doorgeschoven naar Biden, halverwege bleek deze methode niet genoeg. Dus moest het tellen gestopt worden, om te bepalen hoeveel stembiljetten nodig waren om Biden aan een overwinning te helpen. Ze wilden niet dezelfde fout maken als in 2016.

   Daar komen de 100% Biden stembiljetten vandaan ! En het vreemde fenomeen dat Biden bijna 20% meer stemmen heeft, dan de democratische senatoren in dezelfde verkiezingen…

   Like

 6. Hovawart zegt:

  Dat schept al grootse verwachtingen, niet eens een vaste aanstelling en al op oorlogspad….brrrr

  Like

 7. Julia zegt:

  Allereerst mag Biden zich echt wel zorgen maken hoe een zwaar verdeeld land op orde te krijgen daarbij is bekend dat links de democraten dus altijd al op oorlogspad zijn geweest, kijk naar vele voorgangers. Van de andere kant vind ik het wel leuk dat Duitsland de EU dus een genadeklap krijgt na het continu bashen van Trump gesteund door de intens door en door rotte linkse media.

  Like

 8. karton zegt:

  Prikkebeentje Biden zit nog niets eens on ’t Witte Huis of hij dreigt al met een oorlog !
  Áls hij tóch in ’t Witte Huis zou geraken, dan hebben wij de komende paar jaren wat te lachen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s