Coronabajes Duitsland: Gevangenisdirecteur Merkel verscherpt vandaag het luchten

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat in Duitsland – zoals door niet weinig mensen voorspeld was – de twee weken geleden besloten zogenaamde “gedeeltelijke lockdown” nauwelijks iets aan de situatie veranderd heeft, moeten er nu strengere maatregelen komen. Afgelopen met feestjes binnen de eigen vier muren.

Geen privéfeestjes meer

Uw dochter of zoon wordt 18 en deze mijlpaal wilt u graag vieren? Pech gehad, in 2020 kan zo´n feestje niet. Want de Duitse jeugd komt in het coronaleger.

In het openbaar alleen nog maar contact met maximaal twee personen in plaats van tot nu toe tien. Kinderen dienen maar met één vriendje/vriendinnetje te spelen. Als ze meer dan een hebben, moet het kind een natuurlijke keuze maken en tegen de andere kinderen zeggen: “Jij bent een coronamonster, ik speel niet meer met jou”.

Corona-hotspot school blijft open

De meeste ministers-presidenten van de deelstaten, die vandaag de bondskanselier “ontmoeten” via een videoconferentie, willen de scholen zo lang mogelijk openlaten. En dat, hoewel er al meer dan 300.000 leerlingen op dit moment geen les krijgen, omdat zij tegelijkertijd met hun positief geteste klasgenoten in quarantaine werden gestuurd.

Maar dat maakt helemaal niks uit. Onderwijs tot de laatste ademtocht. Er mogen niet nog meer weken verloren gaan, waarin de kleintjes niet leren leuke gendersterretjes of regenbogen te schilderen en alle argumenten uit het hoofd te leren waarom Greta Thunberg en Karl Marx gelijk hebben en niet die klotennazi´s van de AfD.

U bent verkouden? In quarantaine!

En daarom zullen waarschijnlijk vanaf morgen alle leraren en leerlingen van alle jaargroepen constant een mondkapje moeten dragen. Zowel tijdens de les als op het schoolplein. Vooral de basisschoolleerlingen zullen deze voorschriften dankbaar accepteren. Fantastisch, toch?

Dit voorstel van voorschriften van de bondskanselier (of haar secondanten) wilde ik eerst helemaal niet geloven. Met elk symptoom van verkoudheid, vooral hoesten en snotteren, dient men in het vervolg onmiddellijk naar huis in quarantaine te gaan. Driemaal niezen en de chef zegt al: “Beste, als je nu niet direct vrijwillig naar huis gaat, dan haal ik de beveiliging en zet ik je de deur uit.” Dat wordt leuk!

Over Kerstmis beslist paus Angela later

In de Adventstijd in ieder geval zult u waarschijnlijk niet in de gastronomie terecht kunnen. En ook met Kerstmis zal het niet mogelijk zijn een familiefeest te vieren. Of Kerstmis en Oud en Nieuw dit jaar helemaal van de kalender geschrapt worden, door bijvoorbeeld de verkoop van kerstbomen en vuurwerk te verbieden, daarover moet “later beslist” te worden. Over een week, wordt er al voor de ontmoeting van vandaag gezegd, zou men de koers voor december en januari gaan bepalen.

Waarschijnlijk is het al zeker dat de Bundesliga en andere professionele competities vanwege enkele coronagevallen weer zullen moeten stoppen. En ook is het waarschijnlijk zeker dat in ieder geval de bestanden toiletpapier, meel en suiker voor de corona-oorlogswinter 2020/2021 gegarandeerd zijn.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Coronabajes Duitsland: Gevangenisdirecteur Merkel verscherpt vandaag het luchten

 1. Pingback: Coronabajes Duitsland: Gevangenisdirecteur Merkel verscherpt vandaag het luchten! | eunmask

 2. Hovawart zegt:

  Ik vrees met grote vrees dat we weldra de Azc’s gaan gebruiken als interneringskampen voor mensen met een gezond verstand, die zich geen angst laten aanleunen en niet goedgelovig tegenover de politieke leugenarij het leven beschouwen….
  Dat de Internierungslager, die nog als schrikbeeld overeind staan, sedert de tweede wereldoorlog, nu als model gebruikt zullen worden om de sceptische bevolking jegens de Europese Heilstaat in onder te brengen is binnenkort geen angstdroom meer, maar een wensdroom van een socialistische politiestaat…

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  Wat ik ga zeggen, kan ik niet bewijzen, maar is een niet ongefundeerde gissing: als Trump zijn nederlaag had toegegeven, zou er geen verdere lockdown zijn geweest.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Niet met u eens droevige.
   De agenda MOET uitgerold worden,of Biden of Trump aan het roer staan.
   Ik denk dat we dit los van elkaar moeten zien.

   Like

  • koosv8 zegt:

   Dat denk ik ook, maar ik ben blij dat hij dat NIET heeft gedaan. Want hij gaat het winnen, en DAARNA zijn ze allemaal aan de beurt. Al de vriendjes van de Democratische partij in Amerika, al de meeheulers en corrupte regeringen, BIDEN LIKKERS, DE MEDIA, en niet te vergeten, de pedofielen netwerken, bedriegers zijn het, en rot tót op het bot!!!

   Geliked door 2 people

  • Corrie Cornelia Pruim zegt:

   Droevige mof … Ga je eens goed inlezen op alternatieve info over Trump want je slaat radicaal de plank mis.

   Like

 4. Yvonne zegt:

  in zuid amerikaanse landen zet het volk deze types af, dit mens moet weg, ik kan die tronie ook niet meer zien

  Like

 5. Peter zegt:

  Rutte ,Macron,Merkel,geen kinderen,dus hebben ze ook niks met familie,de enigste lol die ze hebben is het genieten van de macht,voor zolang het nog duurt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Merkel gaat steeds meer op die buikspreekpoppen van Jeff Dunham lijken , met die diepe groeven naast haar muil .

  Like

 7. freda110 zegt:

  Kijk dit, dan weet je tenminste wat voor rotzooi ze in je lijf willen stoppen

  Geliked door 1 persoon

 8. saddy zegt:

  Het tijdelijke voordeel wat we in Nederland hebben is dat er binnenkort verkiezingen zijn.
  Anders was het hier precies hetzelfde geweest.
  De spoedwet (om de grondwet buiten spel te zetten) is er al en Huga gaat die echt wel verlengen na 3 maanden.
  Het gaat immers niet om een virus, het gaat om totale controle.
  Maar na maart 2021 gaan we een hele harde inhaalslag maken

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Stasi/nazi zwijn merkel,die dikke vette pad met haar bolle plofkop heeft veel bloed aan haar klauwen.Ze is een staatsgevaarlijke landverraadster en een rat van het smerigste rioolwater.

  Like

 10. Julia zegt:

  Troost u allen ze weten zich geen raad meer met het verkopen van het gif en het geloofwaardig te makenhttps://www.telegraaf.nl/nieuws/1423180086/who-vaccin-zal-niet-genoeg-zijn-om-pandemie-te-stoppen Dus niet werkende muilkorven en nu een fake vaccin de krankzinnigheid kent geen grenzen. Om de haverklap komt de volgende farmaceut die geld ruikt met nog meer gifpennen op de markt. Nimmer zijn er zoveel gifpennen in korte tijd ontwikkeld. Kortom we zijn de komende jaren niet af van de elitaire machtswellustelingen die het volk massaal met gif willen vaccineren maar ondertussen het oude normaal gewoon nimmer meer terug komt. Een ongekende wereldwijde dictatuur met als doel de wereldbevolking te reduceren ten behoeve van de agenda 21/30 NWO.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s