Gejuich in de bondskanselarij? Reisbranche meldt meer dan 80% omzetverlies

(Vertaling: E.J. Bron)

Het loopt toch allemaal gesmeerd voor de wereldrevolutionairen. Als de reisbranche failliet is, kan de burger thuisblijven en werken:

De coronacrisis belast de Duitse reisbranche met miljarden. “De ondernemingen uit de reisbranche registreren meer dan 80% omzetverlies, dit komt overeen met een orde van grootte van € 28 miljard voor 2020”, zei de president van de Duitse reisbranche (DRV), Norbert Fiebig, tegenover het “Handelsblatt”. De financiële situatie van de branche zou “uitermate gespannen zijn, faillissementen zijn het gevolg”.

Volgens Fiebig zijn 11.000 reisbureaus, 2300 touroperators en vele duizenden toeristische dienstverleners door de politieke beslissingen van de afgelopen maanden “de facto gesloten”. Reiswaarschuwingen en –beperkingen zouden de toeristische reismarkt, op enkele uitzonderingen na, “volledig tot stilstand hebben gebracht”, zei de president van de DRV. Reisbureaus en touroperators, evenals vele toeristische dienstverleners, zouden “handelaren zonder waren” zijn, omdat er op dit moment van de 193 landen wereldwijd nauwelijks meer eentje zonder beperkingen door de autoriteiten te bezoeken zou zijn.

Volgens de inschatting van Fiebig zullen de reisondernemingen tot diep in het komende jaar door de verregaande beperkingen van het reisverkeer getroffen worden;. “Hier moet de Duitse regering haar bijdrage leveren om de structuren van de reiseconomie met haar 2,9 miljoen arbeidplaatsen te garanderen”, zei hij.

Dat betekent niets anders dan dat de belastingbetaler weer moet bloeden, totdat ook die tot op het bot wordt leeggezogen. Van herstel is daarna natuurlijk ook geen sprake.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Gejuich in de bondskanselarij? Reisbranche meldt meer dan 80% omzetverlies

 1. vangie1206j zegt:

  Als de Duitse belastingbetaler nu eens stopte met iedere 2 jaar een nieuwe auto te kopen.
  Ook stopt met aanschaf luxe artikelen dan grijpen zij nu Merkel eens flink in de portemonnee.
  Maar dat willen de verwende Duitsers natuurlijk niet die nieuwe heilige koe is vaak belangrijker dan zijn eigen vrouw.

  Like

 2. Sinyo zegt:

  Lieber Zwölf-Null-Sechs-Jot. Das riecht nach Neid. Die wenigen Deutschen, die ich aus meiner
  Gegend kenne, kaufen alle zwei Jahre einen neuen Schlitten mit Rabatt. Sie waren jedoch pensionierte Angestellte bei Opel, Mercedes oder Volkswagen. Ich habe dort einige Jahre gelebt und “geschuftet”. Ich bin mir absolut sicher, dass meine Deutschen Bekannten mindestens nach fünf Jahre oder sogar länger ihre Schlitten umtauschen oder in einem Gebrauchtwagen durch die Gegend fahren. Dies gilt auch für die berufstätigen Ehegatten. Großvater und Großmutter kümmern sich um die Enkelkinder aber das ist wieder eine andere Geschichte.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  De communistische N.W.O. agenda ligt op schema.

  Like

 4. Julia zegt:

  Het reisbureau van de invasie nieuwkomers kan het niet meer aan en alle hotels op de Canarische Eilanden en Griekse eilanden zijn volgeboekt https://inspanje.nl/spanje/14890/hotels-op-canarische-eilanden-huisvesten-geen-toeristen-maar-immigranten/ Dus vakantie zit er voorlopig niet meer in voor de betalende burgers die wel vet mee betalen aan de gratis vakanties voor de massale invasie en zelf geen vakantie meer is gegund. Helaas dat komt nu eenmaal door Corona.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s