Het recht van links

(Door: “bozeoudeman”)

Het moet ophouden, en wel onmiddellijk. Het is niet te accepteren, niet goed te praten wanneer rechtse demonstranten de linkse demonstratiepraktijken overnemen. Dat is schandelijk, daar zijn geen woorden voor. Dit moet stoppen, en wel nu. Het is te gek voor woorden dat al die rechtse Trump-aanhangers de straten van Washington innemen en daar uren rondlopen met vaandels, vlaggen en met borden pro-Trump en ook nog eens dat soort onaangename leuzen scanderen. Dat hoort niet in een nette linkse totalitaire samenleving.

Het kan en mag niet geaccepteerd worden dat rechtse demonstranten aan de deur verschijnen van een gerespecteerde Zwarte Pieten jager om hem uit te dagen om die trap in hun gezicht van hem te krijgen die hij heeft beloofd te zullen geven aan iedere Zwarte Piet die hij ziet.

Het kan gewoon niet als normaal worden beschouwd dat een keurige robotpoliticus, die mensen hun bedrijf kapot wenst te maken, zonder enige consideratie thuis wordt bezocht om eens uitleg te geven over de weinige empathie die deze robot bezit.

Het is niet meer dan vanzelfsprekend dat alle linkse partijen onmiddellijk hun walging en afkeur uitspreken over deze miezerige mensen die de gebruikelijke linkse intimidatiepraktijken overnemen. 

Het is het alleenrecht van links om mensen die het niet met hen eens zijn thuis te bezoeken, hun ruiten in te kegelen, hun auto in de fik te steken, hun huisdieren en kinderen te bedreigen, brandbommen naar binnen te gooien, hun huis op te blazen of hen op z’n minst met stronttaarten te bekogelen en meer van dit soort ludieke zaken.  

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het recht van links

 1. Mary zegt:

  Jha en dan hebben die pro Trump aanhangers ook nog eens helemaal geen enkele angst om op Antifa af te gaan in Washington en links gedijt alleen maar op angst kweken nietwaar, ze slaan ook nog terug die Trump aanhangers als je ze aanvalt dat is helemaal van de zotte krijgt zomaar een aanvallende Antifa aanhanger een stok op zijn kop, snik snik even aan de politie laten zien, dat ze ook met zoveel komen is ook erg intimiderend voor het Antifa gajes, zielig he………….ik zou zeggen go for it en ram Antifa Amerika uit!!!!!

  Geliked door 3 people

 2. Eppo zegt:

  ‘Jensen, Viruswaarheid en Gele Hesjes in de gaten gehouden door leger’

  Een speciale eenheid van het Nederlandse leger heeft informatie verzameld over maatschappelijke groepen als Viruswaarheid en de Gele Hesjes, terwijl de bevoegdheden daarvoor ontbraken. Dat meldt NRC Handelsblad.

  Defensie zegt in een reactie alleen openbare bronnen te hebben gebruikt.

  Jenssen is gewoon StaatS gevaarlijk en reageerders vast ook op EJ Bron

  Geliked door 2 people

 3. Pingback: Het recht van links! | eunmask

 4. Bob zegt:

  De geheine dienst dient om de gewone
  burgers in toom te houden
  Je ziet bij demonstrateis moslims, BLM en
  antifa geen strobreed in de weg gelegd.
  Een vredige anti corona- demonstratie
  wet waterkanon en wapenstok en
  peppersprai uit een gedreven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Linkse gekken hebben weer iets nieuws om de maatschappij verder naar de kloten te helpen:

  Leeftijddiscriminatie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s