In Sindelfingen zijn Duitsers in de minderheid

Propagandastand van Milli Görüs in de binnenstad van Sindelfingen. Daarover staat veelzeggend op hun Facebook-site: “Door deze straatactie hadden we de mogelijkheid om onze burgers beter te leren kennen en hun vooroordelen tegen de islam tegen te gaan.”

(Door: “Kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

“Deelname” in plaats van “integratie”

De ooit Zwabische plaats Sindelfingen was de eerste Duitse stad, waarin de autochtone Duitsers omstreeks 2018 in de minderheid kwamen en beheerst worden door 127 andere naties. De cijfers spreken voor zich: 52% van de inwoners van Sindelfingen heeft een migratieachtergrond, 48% niet.

Uiteraard ouwehoert de “Stuttgarter Zeitung” op dit moment over “verscheidenheid” en “bontheid” en hoe geweldig dat allemaal zou zijn. En ze schrijft niets over de vele duizenden dubbele paspoorten en achterna gesmeten staatsburgerschappen. Nee, dat maakt allemaal niets uit. En om integratie gaat het ook niet meer. Het nieuwe begrip heet “deelname”:

“De drie doelgroepen van een deelnameconcept zouden dan de ´nieuwkomers in Sindelfingen´, de ´langjarige bewoners´ en de ´autochtonen´ zijn. Op deze drie zou het deelnamemanagement zich moeten toespitsen.”

Maar deelname waaraan? Op het oog heeft men

“een cultuur van welkom zijn, een cultuur van de dialoog, integratie door sport, dialoog van de religies, gelijke kansen in het onderwijs, democratie en meedoen ter plaatse, deelname aan het bestuur.”

Dat zou je toch eenvoudiger kunnen zeggen – de meerderheid wil alles bepalen, en de meerderheid zijn gewoon de anderen. Sindelfingen heeft 65.000 inwoners en een reusachtige Mercedes-fabriek, waar ongeveer 35.000 Daimler-medewerkers diesel- en benzineauto´s bouwen, wat de achterlijke inwoners er niet aan hindert om tot 23% Groen te stemmen.

Sindelfingen is niet de enige stad waar de autochtone Duitsers niet meer in de meerderheid zijn. Denk maar eens aan Frankfurt, Offenbach of Heilbronn. Immigratie en geboortecijfer zullen er onophoudelijk voor zorgen dat anderen aan de macht komen. Wat heeft Sarrazin jaren geleden ook maar weer geschreven? Deutschland schafft sich ab! Gelijk heeft hij!

Bron:
pi-news.net
Door: “Kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op In Sindelfingen zijn Duitsers in de minderheid

 1. karton zegt:

  Sindelfingen interesseert mij maar matig. Hoe is ‘t met de échte Nederlanders in R’dam , A’dam of Ter Apel gesteld ?

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Sindelfingen interesseert me ook niet. De Daimler Benz fabrieken zijn hier gevestigd en deze stad is een van de rijkste van Duitsland.
   Het is dus niet erg typisch voor beide landen.

   Like

   • karton zegt:

    @ droevige mof. Ik “ken” de naam Sindelfingen vanwege een auto-ongeval dat mij overkwam in Zwitserland , waar we werden aangereden door een inwoner uit Sindelfingen, geheel buiten onze schuld, maar de Sindelfingeraar gaf mij de schuld, echter, de politie kon hem op z’n leugens betrappen, kostte zijn verzekeraar wél een nieuwe auto. Verder , bijna jaarlijks op weg naar Oostenrijk, passeren we de afslag “Sindelfingen” , nabij Stuttgart.

    Like

 2. delamontagne zegt:

  Dit is achterlikistan/Pakistan waar dit Anno 2020 October gebeurt.
  In de toekomst ook in West-Europa ?
  / / /
  Waleed Al-husseini

  Opnieuw Pakistan: een veiligheids-beambte vermoordt de directeur van een Bank en rechtvaardigt dit door ’t slachtoffer van gods[allah]lastering te beschuldigen.
  Hij word onmiddellijk door een enthousiaste menigte omringd.
  Eerste Minister, @ImranKhanPTI, geeft er de voorkeur aan om Frankrijk aan te vallen dan dit soort FANATISME in te dammen…

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Kijk dan is er toch nog iets dat we winnen van de Duitsers, Den Haag is al meerdere jaren een stad waar allochtonen officieel in de meerderheid zijn, Amsterdam en Rotterdam waarschijnlijk ook maar daar wordt creatief geteld.

  Like

 4. Sindelfingen vele jaren geleden nog een weegbrug gebouwd aan het slachthuis.

  Ander nieuws Jensen heeft de handdoek in de ring gegooid en Youtube vaarwel gezegd omdat hij genoeg had van de censuur.

  https://jensen.nl/

  Like

 5. Sinyo zegt:

  Ach Gott Ach Gott . . . een tiental jaren terug in de vorige eeuw las je al hoe het een land vergaat met binnenkomende moslims. Zijn het maar een paar dan zijn ze aardig. Maar hebben ze nog niet eens de meerderheid dan bespeur je al de opkomst van de radicalen. Het stellen van eisen dat je moet nalaten wat niet in hun religie past.
  Ergens schijnt geschreven te zijn, dat het overgaan op dwang met of zonder geweld “gerechtvaardigd” is. Er wordt dan verwacht dat bij geweld AhA geroepen wordt.
  Zelfreflectie nog nooit van gehoord . . . wél toegepast “slachtofferrol, discriminatie en racisme”.

  Denk nog aan die NOS-verslaggever G.E. met zijn story over de lagere school van zijn kinderen, waar de leerlingen gewend waren het nieuwe jaar in te luiden met prikwater met een beetje ranja. Protesten van moslimouders kwamen, omdat het op champagne leek. Alcohol, dus . . . . er werd gebogen door de schoolleiding. Daarvoor in de plaats kwam de chocomel[k]. . .

  Geliked door 2 people

 6. Alfred zegt:

  Dorpje Oranje in Drenthe een paar jaar geleden…1 op de 5 was Nederlander.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob zegt:

  Merkel zegt:”Wir schaffen das”maar de
  onderlinge gedachte is ;”Du sollst es machen”.
  Rutte hangt aan de tiet van Merkel en zuigt
  daarmee haar ideeën naar binnen.
  Het liefste kind(onzijdig) van de klas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s