Nagorno-Karabach: Armeense priester verzet zich tegen islamitische opmars

(Vertaling: E.J. Bron)

Pater Ter Hovhannes wil het klooster Dadivank niet aan de Azerbeidzjanen overlaten en het eeuwenoude erfgoed van het Armeense christendom behouden. Het Westen en Europa hebben de Armeniërs opnieuw aan hun vreselijke lot overgelaten…

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nagorno-Karabach: Armeense priester verzet zich tegen islamitische opmars

 1. delamontagne zegt:

  Heel erg, verschrikkelijk.
  Je hoeft je niet af te vragen hoe lang hij ’t zal overleven, die priester..
  De ISLAM-BARBAREN zullen alles verwoesten.
  En wat hoor je in de NL-Pers, .? ..nada, tipota, nichts, niks, rien.
  Hier lees ik in de kranten in ieder geval iets er over.

  Er zijn zelfs Videoos waarop jer kunt zien dat de Armeniërs de graven van hun voorvaderen demonteren/meenemen naar veiliger oord, Armenië…

  Laatste bezoek

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De Armeniërs die worden vedreven, steken eerst hun huizen in brand.

   Waleed Al-husseini
   @W_Alhusseini
   Partout dans le monde, des non musulmans fuient l’avancée des armées musulmanes qui détruisent tout sur leur passage, avec le silence complice des états européens.
   Hier c’était les chrétiens de Mossoul et les Yézidis de Sinjar, aujourd’hui les Arméniens du Haut Karabakh.
   Assez!

   Like

 2. karton zegt:

  Vreemd ; ik heb Fransje Timmermans, Gerrit Verhofstadt en de Bolle van Baalen nog niet ter plaatse horen blèren dat de bevolking in opstand moet komen teneinde hun land uit te leveren aan de EUSSR.
  Kom op, “dapper” trio, laat wat van je horen én zien !!!!!

  Like

 3. Cleo zegt:

  Westerse politieke ‘leiders’ hebben oogkleppen op; alleen korte-termijn planning/ideeën en economische voordelen tellen voor hen.
  Bescherming van eigen cultuur, geloof, waarden gooien deze verraders te grabbel!
  Dwazen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5156351/met-th-van-think/

  Ondertussen bij groen slinks…

  Denktank: “GroenLinks TK Kauthar Bouchallikht waarschijnlijk dochter kopstuk Moslimbroederschap Mostapha Bouchallikht”

  https://image.gscdn.nl/image/9c5e9ea1d7_Screen_Shot_2020-11-16_at_14.15.48.png?w=600&s=66452a41a6668aecee4ab3c869c619c5

  Maar vandaag dook er dus een nieuwtje op. The Global Influence Operation Report (about) is de outlet van analist Steven Merley, de auteur van dat grondleggende onderzoek naar de Europese Moslimbroederschap uit 2008 (PDF). Zij berichten dat:

  Vertaling:
  De GIOR heeft ontdekt dat Kauthar Bouchallikht naast haar leidende positie bij FEMYSO waarschijnlijk de dochter is van Mostapha Bouchallikht, een van de belangrijkste leiders van de Moslimbroederschap in Nederland. Het Nederlandse handelsregister geeft aan dat haar adres in Amsterdam de hetzelfde adres dat wordt gebruikt om een ​​Nederlandse stichting aan te melden waar Mostapha Bouchallikht voorzitter is. (…) Op basis van hun respectieve leeftijd is de meest waarschijnlijke conclusie dat Kauthar Bouchallikht de dochter is van Mostapha Bouchallikht, een relatie die door andere bronnen in Nederland wordt bevestigd .

  Ze voegt zich daarom bij een lange lijst van andere kinderen van leiders van de Global Moslim Broederschap die officieren werden van FEMYSO, waaronder: Intissar Kherigi (dochter van de leider van de Tunesische Moslimbroederschap Rachid Ghanouchi), Youssef Himmat (vermoedelijk de zoon van de leider van de Duitse Moslimbroederschap Ghaleb Ali Himmat), Hajar Al Kaddo (dochter van de leider van de Ierse Moslimbroederschap Nooh Al Kaddo), Fatima Hawala (dochter van de leider van de Ierse Moslimbroederschap Hussein Hawala). “

  Like

 5. Lost Johnny zegt:

  Dat je van onder andere Timmermans, Verhofstad en Van Baalen niets hoort is omdat ze achter de schermen en ver uit het nieuws ondertussen wet na wet en smeerlapperij naar smeerlapperij regelen. Er zal enorm veel zijn veranderd als Covid uit het nieuws is. De perfecte zondebok voor financiële crisis, voor eigenlijk alles.

  En straks zijn ze ineens redders, helden, delen ze elkaar lintjes en titeles uit, eerbewijzen en meer van dat graai en zaaigoed waarmee ze elkaar voor de vorm mee belonen en behangen.
  Let maar op, de uitgelubberde schoften van de afgelopen decennia staan straks op muntjes en posters ons toe te grijnzen, alsof ze iets buitengewoons hebben gepresteerd.

  En verder…..na Covid komen ineens allerlei andere besmettelijke ziekten ons bezoeken en moeten we daar ook spuitjes en mondkapjes voor dragen. Denk aan de Spaanse griep, die ineens door de klimaatverandering en ontdooiende lijken uit het Siberische ijs los komt.( Ongetwijfeld komt er een verhaal over dit of soortgelijk gevaar dat over enkele weken de kranten een dagje vult…..ik heb het eerst verzonnen okee!)

  De pers zal ons weer een code kleur in de nek duwen om de grootte van gevaar aan te geven. Stoplichten paniek…..

  Vroeger als het regende regende het, nu is het code geel en als er ook bliksem is code oranje of rood…..eng he! Fuckers…..

  Als politici En soortgelijkend afval stil zijn word er op grote schaal gejat en gestolen. Dat is een zekerheid zoals We er verder geen meer kennen.

  Ritsen dicht en knopen op de broekzakken!

  Ze komme weer jatte…..

  Geliked door 1 persoon

 6. Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s