Overwinning bij de presidentsverkiezingen 2020 is Trump ontnomen door verkiezingsfraude ten gunste van Biden

(Door: “Balkanske priče”)

Honderdduizenden aanhangers van de Amerikaanse president Donald Trump zijn zaterdag 14-11-2020 samengekomen in Washington. Ze willen tonen dat ze weigeren de Amerikaanse verkiezingsfraude te aanvaarden en dat ze zich achter de huidige president Trump blijven scharen. Zij namen foto’s en staken hun vuist in de lucht, terwijl ze borden vasthielden met “Beste president ooit” en “Stop het stelen” als verwijzing naar de stemmen die Biden gestolen zou hebben. Vier dagen na de verkiezingen van 3 november riepen de linkse media vroegtijdig de overwinning uit van de Biden-Democraten, die op dat moment niet eens de meerderheid van de kiesmannen achter zich hadden. Volgens “RealClearPolitics” op 11 november hadden Biden/ Harris 259 en Trump/Pence 217 kiesmannen. Dit is een schande…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Overwinning bij de presidentsverkiezingen 2020 is Trump ontnomen door verkiezingsfraude ten gunste van Biden

 1. Bas zegt:


  The great reset, hetzelfde als New world order.
  Corona wordt handig gebruikt

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Omdat
  @JustinTrudeau de meest lege is van alle globalistische shill-wereldleiders, hij is vaak de meest onthullende. Kijk dit. Deze mensen haten je en willen je beheersen.

  Trudeau zegt dat het doel van Coronavirus is voor ‘The Great Reset’. De cabal komt nu uit zijn schuilplaats

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Het nieuwe normaal…

  Fauci zegt dat Amerikanen niet moeten stoppen met het dragen van maskers, sociale afstand nemen, zelfs nadat ze zijn ingeënt tegen Covid-19

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Het maakt niets uit of je rijk bent, of je bedoelingen ten gunste van anderen zijn, er is altijd wel een linksche lunatic van een communistische organisatie die de wereld liever zien ineenstorten in haat, oorlogen en armoede, torenhoge schulden en overal tekorten aan, die verdienen hun poen door het leed dat zij anderen berokkenen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Zo dan, en nu is CNN failliet, erg he.[ not]
  De kijkers hadden het doorzien.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het systeem van stemmen in de USA is hopeloos gedateerd maar kennelijk zien ze dat zelf niet zo, in veel staten was het verschil slechts minimaal maar het systeem is nou eenmaal zo dat de ‘winner takes all’.
  Een idioot systeem maar er zijn nog altijd onvoldoende politici die zich sterk maken om het te veranderen. Bij mijn weten is het ook voor Trump nooit een probleem geweest.
  Laten we niet vergeten dat bij de verkiezingen van 2016 over heel de USA Trump minder stemmen kreeg dan Hillary maar desondanks wel de meeste kiesmannen kreeg en dus het presidentschap.
  Ook het Engelse kiessysteem zit dermate moeilijk in elkaar dat het moeizaam te begrijpen is voor een buitenstaander, Engelsen zijn wereldkampioen in het onnavolgbaar maken van zaken, kijk bijv naar de telling bij tennis en cricket.
  Dit gezegd hebbende is natuurlijk wel de aanklager, in dit geval Trump, ook degene die met wettig bewijs dient te komen.
  De denkwijze van Amerikanen is voor ons wel vaker slecht te doorgronden, Obamacare had waarschijnlijk de nodige mankementen maar was in elk geval een stap in de richting van een ziektekostenverzekering voor iedereen. Sinds de privatisering mankeert er aan ons systeem ook het nodige maar het is toch altijd nog beter dan geen verzekering. En dat is precies waar veel Amerikanen voor kiezen.
  In de USA is het wel degelijk zo dat niet verzekerd ook betekent dat je niet behandeld word, iets dat wij ons nauwelijks kunnen voorstellen.

  Like

 7. Pingback: Overwinning bij de Presidentsverkiezingen 2020 is Trump ontnomen door verkiezingsfraude ten gunste van Biden! | eunmask

 8. Bas zegt:

  Quote
  Samenvattend:
  Onze nationale veiligheids- en inlichtingendiensten (jaarbudget: $ 1,25 biljoen) hebben de stemmen voor 30 staten toegestaan ​​om te routeren naar een Canadees bedrijf dat zijn software uitbesteedt aan het Venezolaanse bedrijf, waarbij onze stemmen worden geteld via het Spaanse bedrijf via een externe server in Duitsland?

  Goed gedaan, jongens

  Like

 9. Bas zegt:

  Bah!
  https://newstalk1130.iheart.com/featured/common-sense-central/content/2020-11-16-disability-service-coordinator-blows-whistle-on-vote-fraud-in-group-homes/

  Disability Service Coordinator Blows Whistle on Vote Fraud in Group Homes

  Susan kon niet geloven wat ze hoorde. Cliënt na cliënt, ontwikkelingsgehandicapte persoon na
  ontwikkelingsgehandicapte persoon , vertelden allemaal hetzelfde verhaal: hun stem werd van hen gestolen.

  “Hij vertelde me dat hij verdrietig was dat Biden won omdat Biden zijn socialezekerheidsuitkeringen zou verlagen”, legde Susan uit in een uitgebreid interview met “The Dan O’Donnell Show.” ‘Ik vroeg hem waarom hij op Biden had gestemd als hij zich daar zorgen over maakte en hij zei dat een van zijn helpers zijn stem voor hem had ingevuld.’

  Like

 10. Bas zegt:

  Verkiezingsfraude: @ SidneyPowell1 zegt dat ze bewijs uit de eerste hand heeft dat Smartmatic stemsoftware zo is ontworpen dat de stem van een kiezer verandert zonder te worden opgemerkt

  Like

 11. Bas zegt:

  President-Elect BeachMilk
  @YellowCube7
  Looks like the FIX was in back in 2016 too, but they obviously didn’t push it hard enough, probably because they thought Trump wouldn’t win.

  This email relates to voting machine company Smartmatic’s message to George Soros surrogates before the 2016 election.

  https://pbs.twimg.com/media/EmxKnTNUwAAvuus?format=jpg&name=large

  Het lijkt erop dat de FIX ook in 2016 was, maar ze hebben het duidelijk niet hard genoeg gepusht, waarschijnlijk omdat ze dachten dat Trump niet zou winnen.

  Deze e-mail heeft betrekking op het bericht van het stemmachinebedrijf Smartmatic aan de surrogaten van George Soros vóór de verkiezingen van 2016.

  Like

 12. Bas zegt:

  Data van de server die door het leger in Frankfurt in beslag werd genomen…..
  Trump 410
  Biden 128

  https://pbs.twimg.com/media/EnAsZSOXMAAnS9Y?format=jpg&name=large

  Like

 13. Bas zegt:

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/wisconsin-elections-commission-refuses-recount-unless-trump-pays-7-9-million-upfront/?utm_source=Twitter&utm_medium=PostTopSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons

  Verkiezingscommissie van Wisconsin weigert opnieuw te tellen, tenzij Trump vooraf $ 7,9 miljoen betaalt

  De Wisconsin Elections Commission weigert een hertelling over de gehele staat te doen, tenzij president Donald Trump hen vooraf $ 7,9 miljoen betaalt.
  De $ 7,9 miljoen is de kostenraming van de kosten die zijn ingediend door de griffiers van Wisconsin.

  “We hebben nog steeds geen enkele aanwijzing ontvangen dat er wel of geen hertelling zal plaatsvinden”, zei Meagan Wolfe, de belangrijkste verkiezingsfunctionaris van Wisconsin. “Maar we willen dat de kiezers van Wisconsin weten dat we er klaar voor zijn.”

  Het breken van 911-rapporten dat “een deel van die gereedheid omvat het verzamelen van schattingen van de hertelling van alle 72 provincies en het samenstellen van een schatting voor de gehele staat, die moet worden betaald voordat een hertelling kan beginnen.”

  Like

 14. Jan zegt:

  De linkse gekken en hun hetze tegen de aanhangers van Trump en zij die zelfstandig denken, nu is Gina Carrano aan de beurt

  https://nypost.com/2021/02/11/see-gina-caranos-tweets-and-posts-that-got-her-fired/

  en dat viel niet in goede aarde dat zij op staande voet ontslag kreeg

  Vechtscenes uit een film met haar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s