Controle, controle, controle…

(Door: “Elise Nijmegen”)

Op overheid.nl vinden we een officiële publicatie; Staatblad van het Koninkrijk der Nederlanden, gepubliceerd op 13-11-2020 over de Wet van 28 oktober 2020, getekend op 28-10-2020, houdende Tijdelijke bepalingen in verband met de maatregelen ter bestrijding van de (niet bestaande) epidemie voor Covid-19. Noodmaatregelen voor Covid-19… Aan de griep gaan meer mensen door dan aan Covid-19, wereldwijd! Er gaan meer mensen dood aan “het vallen van een trapje” dan aan Covid-19! Het sterftepercentage van de griep ligt normaal gesproken rond de 0,16%. Het sterftepercentage van Covid-19 ligt op, niet schrikken, 0,05%

U ziet het, geen reden tot het uitroepen van een pandemie, dat doen we met de griep niet eens… Dus ook geen gegronde redenen voor maatregelen, testen, vaccinaties enz.! Wel redenen genoeg om o.a. te gaan schoonmaken in Den Haag.
https://zoek.officielebekendmakingen.nl

In onderstaand bericht staat dat er geniepig stikstofgevoelige natuur is bijgeplust in Aerius. De impact van alle maatregelen zoals de stikstofwaanzin heeft grote impact in Nederland en hieronder leest u daarover meer.
www.boerenbusiness.nl

De politiek wil Nederland op slot zetten met de wet natuurbescherming en stikstofreductie. Dat beleid staat beschreven in Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties (Duck Duck het op), een controle agenda. De VN/WEF/WHO willen namelijk uiteindelijk controle over alles. Over het voedsel, het land, de dieren en dus zijn vele boeren driedubbel de klos met de globalisten die in het kabinet zitten en ziel en vaderland verkocht hebben voor… Voor wat eigenlijk? Een dictatuur voor de mensheid?
www.pluimveeweb.nl

Vandaag is de boerenopstand, 17 november, en ik wens ze heel veel succes en hopelijk worden ze gesteund door alle mensen van al die takken uit de samenleving die voor deze coronahype de straat opgingen om te protesteren, zoals de leraren, de politie, de zorg, de gepensioneerden, de moedige anti-5G mensen enz. of bent u dat alweer vergeten door de ongegronde, maar aangeprate angst?  En ook de mensen die zich terecht zorgen maken over de globalisering, de reset en de één-wereldregering… Al die mensen zouden er gewoon moeten staan. Echt gewoon iedereen! Want zonder onze boeren hebt ook ú geen vers voedsel!
commonsensetv.nl

Daarom gaan dus de boeren opnieuw de straat op en wel op dit moment van schrijven zijn ze onderweg.  Begrijp goed dat als de plannen (VN-duurzaamheidsagenda) van die partijen die de laatste jaren aan de macht zijn geweest doorgaan, dan hebben we geen boeren meer en dat betekent geen verse producten meer, maar voorgeproduceerd “duurzaam” voedsel, gemaakt in megafabrieken van ingrediënten die misschien ook wel ineens “staatsgeheim zijn”.

Nog even over de mondkapjes die velen van u, al dan niet onder druk, dragen, een CDC-studie heeft aangetoond dat 88% van de geïnfecteerden maskers droege. Persoonlijk snap ik er werkelijk geen hout van; u draagt een NIET-WERKEND mondkapje! Ik herhaal; U, of velen van u, dragen een NIET-WERKEND mondkapje. Als het toch niet werkt, en het u daarbij uw zuurstof ontneemt, waarom draagt u hem dan? Meer informatie over mondkapjes en het gevaar voor uw gezondheid en immuunsysteem, en over de gevaren van vaccinaties vindt u op mijn Telegramkanaal: t.me/EliseNijmegen

De controle over waar u verblijft en met wie wordt versterkt, zo lijkt onderstaand bericht te beschrijven, aangezien de politie de komende jaren meer gebruik zal gaan maken van drones.  Er worden er tientallen aangeschaft, aangezien het gebruik daarvan, zo schijnt, zal gaan toenemen.
jdreport.com

De controle hebben over mensen, iets dat de VN-agenda ook beschrijft, gebeurt natuurlijk door wat we nu zien. De economie stopzetten, ondernemers failliet laten gaan, horeca sluiten, mensen (ongegronde) angst aanjagen, afhankelijk en depressief maken helpt daarbij natuurlijk! Hopelijk verloopt het boerenprotest soepel en zonder agressieve groepjes ineens ergens vandaan springende in burger geklede diensters. De boeren staan daar voor hun levenswerk, hun ziel en zaligheid én voor uw verse voedsel. 

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Controle, controle, controle…

 1. duinsnip zegt:

  Zolang de meerderheid van de politieke partijen dit beleid steunen, is er geen enkele hoop meer op verandering. Dat is de laatste jaren duidelijk te zien, op wat aanpassingen na gaat alles er doorheen.
  We krijgen een onleefbare maatschappij. Alleen God Zelf kan dit stoppen en dat gaat Hij ook doen.
  Lees de Openbaring van Johannes, lang onder het stof gelegen, maar nu volkomen actueel.
  En het is een pittige boodschap, wie zich onderwerpt aan de antichristelijke NWO zal het met een eeuwige straf bekopen. Wie God en Zijn Zoon trouw blijft, zal wellicht hier zijn leven verliezen maar in eeuwige heerlijkheid opstaan. Wie meer wil weten leze mijn boekje De Maranatha Code. Gratis.

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Zo kan men concluderen dat de massa niet werkende mondkapjes dragers een IQ blijken te hebben van een garnaal. Wie laat zich nu zuurstof ontnemen door een niet werkende willekeurige smetlap die vergeleken kan worden met een vuile zakdoek. Onhygiënisch en super ongezond kijk eens om u heen hoe er met deze smetlap wordt omgegaan uit de jaszak, uit de tas,in de handen het is werkelijk te triest voor woorden om in deze leugen te geloven. Ik persoonlijk zie het als een verkeerd medicijn slikken. Het meest verachtelijke is dat er winkels vol hangen en kramen met allerlei varianten zijn en dit aanprijzen maar ondertussen goud geld verdienen aan deze zelf ontworpen niet werkende lappen. Bewijs genoeg in alle omringende landen waar allang verplichting geldt deze smetlappen te dragen zijn de besmettingen hoog. Hoe kan men er dan überhaupt nog geloof aan hechten. Daarbij al de willekeur aan maatregelen slaan ook nergens op. Kortom de punten van de agenda 21/30 NWO wordt met de dag meer duidelijk en stapsgewijs uitgevoerd en gaat het absoluut niet om een virus. Nu al is bekend dat deze dictatuur tot ver in het voorjaar van volgend jaar gaat duren toch knap als voorspelt kan worden dat het virus tot dan door woekert en dat ook nog wereldwijd. Hoe dom en naïef kan een mens nog zijn om nog enig geloof te hechten aan het zogenoemde virus.

  Geliked door 4 people

 3. Htsk day zegt:

  HET STERFTECIJFER VAN COVID 19 ZONDER VACCIN IS LAGER DAN HET STERFTECIJFER VAN DE GRIEP MÉT VACCIN!!

  Dus,..waar zijn we in hemelsnaam mee bezig?

  Het heet: THE GREAT RESET!

  Covid19 wordt gebruikt om eerst de economie te slopen en vervolgens de globalistische agenda uit te rollen zoals bv gepresenteerd door het World Economic Forum van Klaus Schwab. Hij schrijft er zelfs boeken over hoe Covid19 hiervoor te gebruiken.
  Je zou willen zeggen dat dit een krankzinnige samenzweringstheorie is. En dat zou het ook moeten zijn. Ware het niet dat onze heersers deze agenda uitvoeren, en al heel lang uitvoeren.

  DAAROM hebben we massa-immigratie, ondanks de overduidelijke problemen ermee.

  DAAROM hebben we klimaathysterie, ondanks dat de aarde al 20 jaar niet meer opwarmt.

  DAAROM zijn de media propagandazenders geworden voor diezelfde globalisten.

  DAAROM hebben we grootschalige verkiezingsfraude in de VS.

  DAAROM wordt iedereen die niet leuk mee wil spelen gedemoniseerd, van Donald Trump tot Vladimir Poetin, van Geert Wilders tot Thierry Baudet.

  Dit is een revolutie van de elites en we gaan nooit meer terug naar normaal!

  Like

 4. LUCIA zegt:

  In andere landen gebeurt meer qua protesten, rechtsgang over legitimiteit van de maatregelen, etc. Nederland zit… wacht af… en zegt “nou ik zou niet in de schoenen van rutte en de jonge willen staan, we zijn toch beter af dan andere landen “, ja jongens nu nog …maar straks na de verkiezingen niet meer.
  Dan vallen de maskers, nee niet die blauwe van bus en tram, en lijken ze niet meer op de Addams Family maar is het meer richting Bram Stoker’s Dracula… alleen hun specialiteit is je portemonnee en je pensioenen leeg zuigen…. jij bent pas daarna aan de beurt!!

  Like

 5. Doornroosje zegt:

  Ben het met Julia eens. Zelf draag ik geen mondkapje in winkels. Ben er een paar keer op aangesproken door mondkapjes dragers. Je kunt er niet tegen in gaan want hun angst overheerst.
  Het is zielig. Maar zij zitten met een probleem en ik niet. Het gevolg van “corona” houd wel in dat ik beperkt ben in mijn vrijheid. Dat moet ophouden. Ik begrijp niet dat mensen dat zomaar accepteren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s