De “Deep State” – de werkelijke macht in de VS – heeft de presidentsverkiezingen 2020 gemanipuleerd

(Door: “Balkanske priče”)

President Trump heeft gewonnen, maar er is op grote schaal gefraudeerd bij de Amerikaanse verkiezingen. De voormalige federale aanklager Sidney Powell, een advocaat van het campagneteam van Trump, zei in een interview bij ‘Sunday Morning’ dat het juridische team van de president een stortvloed aan bewijs ontvangt met betrekking tot verkiezingsfraude en -onregelmatigheden. Ze voegde er aan toe dat ze genoeg bewijs van verkiezingsfraude heeft om een grootschalig strafrechtelijk onderzoek te starten en zei: “Grootschalige fraude is gepleegd bij de verkiezingen met het computersysteem Dominion, dat op veel plaatsen gebruikt werd om stemmen te verwerken. Duizenden stemmen met behulp van deze software zijn omgezet naar Biden. Data-analyse toont aan dat 221.000 stemmen in Pennsylvania veranderden van Trump naar Biden. 941.000 Trump-stemmen verwijderd. Staten die Dominion-stemsystemen gebruikten, veranderden 435.000 stemmen van Trump naar Biden. Ze kunnen een usb-stick in de stemcomputer steken, software uploaden via het internet, en het is ook mogelijk om stemmen toe te voegen of te verwijderen. Ik doe geen beweringen zonder het bewijs te hebben om het te bevestigen.”…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op De “Deep State” – de werkelijke macht in de VS – heeft de presidentsverkiezingen 2020 gemanipuleerd

 1. Kijjk maar wat deze verknipte zelf weet te vertellen in het openbaar Het zijn dus niet mijn woorden maar de woorden van die halve gare uit Amerika.

  http://tapnewswire.com/2020/11/biden-ill-win-because-we-have-the-biggest-voting-fraud-operation-in-history/

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Trump zal uiteindelijk een tweede termijn krijgen, maar de deep state zal vechten tot de vermeende eindoverwinning. Dat betekent voor de VS een burgeroorlog en voor ons hier in NL-B-D, het Europese hoofdkwartier van de deep state, dat de staatsrepressie zal blijven toenemen.
  Hier een artikel van Infowars met een op Youtube geblokkeerde video, die de opgehitste atmosfeer in de VS laat zien.
  https://www.infowars.com/posts/i-concede-nothing-trump-blasts-fake-news-media-for-saying-he-conceded-to-biden/

  Geliked door 4 people

 3. Peter zegt:

  Algehele controle ,daar zijn ze op uit,geen inenting,betekend geen werk,niet reizen,en uitsluiting van alles,een chip voor iedereen,gelijk inkomen voor iedereen,alles volgens het systeem van de *nieuwe orde* ,het zogeheten nieuwe normaal, de verkiezingen willen ze hier ook gaan doen per post,omdat ze dat prima kunnen manipuleren,net zoals in Amerika,en voor mensen die durven beweren dat het daar niet zo was,zou ik zeggen ,slaap lekker door ,bij de NPO,en flutkrantjes die hier niks over schrijven of bekend maken,ze zijn namelijk tot over hun oren betrokken bij dit project,kritiek ?hoor je ze ook maar ooit over dit beleid,ze denken nog steeds dat we gek zijn,weg met de huidige media,en politiek,ze slepen ons in de afgrond,en Rutte??? die lacht alles weg,en de rest wordt stil gehouden door het geld .

  Geliked door 6 people

  • Bas zegt:

   https://summit.news/2020/11/17/great-reset-mastermind-suggests-risk-assessment-brain-scans-before-allowing-travel/

   “Great Reset” Mastermind stelt risicobeoordeling “Hersenscans” voor voordat reizen wordt toegestaan
   Implanteerbare microchips om gedachten te lezen.

   Klaus Schwab, het meesterbrein van de grote reset, stelt een aantal draconische maatregelen voor om de bevolking onder de paraplu van de ‘4e industriële revolutie’ te beheersen, waaronder hersenscans voor risicobeoordeling om grenzen te overschrijden en implanteerbare chips om de gedachten van mensen te lezen.

   De oprichter van het World Economic Forum, Schwab, heeft herhaaldelijk benadrukt hoe technocraten moeten profiteren van de coronavirus-pandemie om “The Great Reset” te implementeren, een sentiment dat werd herhaald door de Canadese premier Justin Trudeau tijdens een recente VN-videoconferentie.

   Maar de ‘Grote Reset’ gaat niet alleen over het herstructureren van het economische systeem, het implementeren van een ‘Green New Deal’, het volledig geautomatiseerd maken van meer banen en het verlagen van het energieverbruik en de levensstandaard, er komt ook een politioneel aspect op de agenda.

   Die agenda wordt expliciet gedetailleerd beschreven in Schwabs drie boeken, The Fourth Industrial Revolution, Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution: A Guide to Building a Better World, en Covid-19: The Great Reset.

   Like

 4. Like

 5. Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  DOMINION.

  “We begonnen te kijken en realiseerden ons hoe gemakkelijk het is om van stemmen te wisselen.”

  Verkiezingsbeveiligingsexpert @RussRamsland heeft veel onderzoeken uitgevoerd op Amerikaanse verkiezingsmachines.

  Het meest * schokkende * van dit interview is dat het slechts enkele dagen VOOR de verkiezingen plaatsvond. Kijk maar

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Eric Coomer – Dominions Vice President of U.S. Engineering — “Don’t worry about the election, Trump’s not gonna win. I made f*cking sure of that!”

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/denver-business-owner-dominions-eric-coomer-unhinged-sociopath-internet-profile-deleted-erased-audio/

  Bedrijfseigenaar Denver: Eric Coomer van Dominion is een losgeslagen sociopaat – zijn internetprofiel wordt verwijderd en gewist (AUDIO)

  In 2010 kwam Eric Coomer bij Dominion als Vice President of U.S. Engineering. Volgens zijn biografie studeerde Coomer af aan de University of California, Berkeley met een Ph.D. in kernfysica.

  Eric Coomer werd later gepromoveerd tot Voting Systems Officer of Strategy and Security bij Dominion. Coomer is sindsdien verwijderd van de Dominion-pagina met bestuurders.

  In ons interview met Joe Oltmann, geboren in Denver, wordt de aanwezigheid van Eric Coomer zelfs VAN HET INTERNET GESCHROBD!

  Jim Hoft van de Gateway Pundit interviewde bedrijfseigenaar Joe Oltmann uit Denver. Oltmann, de oprichter van FEC (Faith Education Commerce) United, onthulde hoe hij Antifa infiltreerde en hoe hij tijdens een gesprek met Antifa-leden ontdekte dat “Eric from Dominion” naar verluidt deel uitmaakte van de chat in de week van 27 september 2020.

  Oltmann vertelde TGP dat “Eric” de Antifa-leden vertelde dat ze “de druk moesten handhaven”. Toen een van de bellers met een groepsgesprek in september vroeg: ‘Wie is Eric?’ antwoordde iemand: “Eric, hij is de Dominion-man.”

  Oltmann zei dat naarmate het gesprek vorderde, iemand vroeg: “Wat gaan we doen als F * cking Trump wint?” Oltmann parafraseerde hoe Eric (de Dominion-man) reageerde: “Maak je geen zorgen over de verkiezingen, Trump gaat niet winnen. Daar heb ik verdomme zeker van gemaakt! ”

  Oltmann, die een gegevensbedrijf in Denver runt, begon “Eric van Dominion” te onderzoeken, naar aanleiding van het telefoontje en kwam Eric Coomer tegen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:


  Trump won 70% + landslide election

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  https://truepundit.com/when-does-a-glitch-become-a-coup-its-time-to-regulate-americas-fly-by-night-voting-machine-monopoly/

  Wanneer wordt een “glitch” een coup? Het is tijd om het monopolie van de stemautomaat van Amerika te reguleren

  Het is beangstigend om te overwegen, maar het uiteindelijke succes van de democratie in de Verenigde Staten hangt grotendeels af van de integriteit van slechts drie stemmachinebedrijven, die hun zaken regelen zonder toezicht en regulering door de overheid. Tenzij dat verandert, zal de grootste democratie er in de ogen van de wereld uitzien als een bananenrepubliek.

  Like

 10. Bas zegt:

  Beelden van de uitwisseling. Biden’s lichaamstaal spreekt boekdelen.

  Like

 11. Bas zegt:

  De directeur van Smartmatic gaf toe dat hun stemsysteem werd gebruikt om ten minste 1 miljoen extra stemmen te creëren bij een Venezolaanse verkiezing van 2017. Hij zei dat het gebeurde toen de auditors van een partij niet bij elke fase van de verkiezingen aanwezig waren.

  Like

 12. Trump zou Californië kunnen winnen met dit nieuwe bewijs:https://www.youtube.com/watch?v=-PITG1e6gHA

  Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  En liegen als die kranten kunnen, als of het gedrukt staat, letterlijk ! Het Brabants Dagblad kwam vandaag met een paginagroot artikel over Trump. Hij zou het met zijn verzet nog maar een maand volhouden. Mede Republikeinen zouden hem gezegd hebben het op te geven. Hij zou geen enkele rechtszaak kunnen winnen. Zijn vrouw en zoon zouden hem ook al gezegd hebben er mee op te houden, en nog veel meer van al dat fraais. Ik zou zeggen; Gelukkig hebben wij E.J. Bron en Jensen.nl (Robert Jensen). Wij weten wel beter. Over een maand zegt de krant is Trump uitgespeeld. Welnu, ik kan u zeggen; over een maand zijn de Democraten uitgespeeld, staan velen van hun een proces te wachten wegens landverraad, en zal Trump worden herkozen ! Bovendien zal een flink deel van de Democratische kiezers hun partij de rug toekeren, mogelijk in de toekomst Republikeins gaan stemmen. En de MSM kranten ? Zij zullen een draai van 180* moeten maken als blijkt wat de echte waarheid is. Hun lezers zullen stom verbaasd zijn dat hun krant(en) zo konden liegen ! Alweer zoveel abonnementen bij de kranten opgezegd !

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  In dit interviewfragment van gisteravond spreekt de advocaat van @Potus
  @ Sidneyvanderw1 gaat in op de wereldwijde implicaties van het schandaal rond het verkiezingssoftwarebedrijf #Smartmatic en noemt #Frankfurt opnieuw expliciet.
  “WERELDWIJD”!

  Like

 15. Bas zegt:

  Zo makkelijk gaat dat…

  Een vrouw uit New Jersey * kende * de 33 mensen die op haar stemden. En ze verloor 33-10. Ze belde en bevestigde dat de stemmachine hun stemmen * had gewisseld *.

  “Je hoeft eigenlijk geen computerexpert te zijn om een ​​stemmachine te hacken.”

  KIJK en zie hoe gemakkelijk het is!

  Like

 16. Bas zegt:

  https://www.foxbusiness.com/lifestyle/harvard-petition-ban-trump-officials.amp?__twitter_impression=true

  Petitie circuleert op Harvard om te voorkomen dat voormalige Trump-ambtenaren de universiteit bijwonen, lesgeven of spreken
  De petitie was de laatste poging om Trump-medewerkers te straffen

  Een petitie die circuleert in de studentenorganisatie van de Harvard University heeft tot doel de administratie van Trump te verbieden om les te geven, te spreken of de instelling bij te wonen vanwege hun banden met de president.

  De petitie, ontdekt door Fox Business ‘Lydia Moynihan, was de laatste poging om Trump-medewerkers te straffen. Studenten eisen dat als de universiteit zich associeert met een Trump-alumnus, ze “transparante richtlijnen opstellen en met studenten delen” over waarom.

  Like

 17. Bas zegt:

  Donald J. Trump
  @realDonaldTrump
  Look at this in Wisconsin! A day AFTER the election, Biden receives a dump of 143,379 votes at 3:42AM, when they learned he was losing badly. This is unbelievable!

  https://pbs.twimg.com/media/EnJi0ynWEAwbBxs?format=jpg&name=medium

  Kijk hier eens naar in Wisconsin! Een dag NA de verkiezingen krijgt Biden om 03.42 uur een dump van 143.379 stemmen, toen ze hoorden dat hij slecht verloor. Dit is ongelofelijk!

  Like

 18. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EnK44I8W4AAls2x?format=jpg&name=900×900

  * DIT * is de man die toegaf dat 70% van de stemmen van Wayne County onherkenbaar waren en vervolgens de kinderen van een lid van de Raad van Canvassers bedreigde zodat ze toch stemmen zou certificeren.

  Hier moedigt hij duidelijk mensen aan om ‘illegaal te stemmen’.

  Dit zijn de mensen die verkiezingen houden in door de Democraten bestuurde steden

  Like

 19. Bas zegt:


  Executive oreder for election interference

  Like

 20. Bas zegt:

  WAUW! Trump hertelling commissie heeft ruwe gegevens gezien van in beslag genomen Dominion-servers over hoe STEMMEN WERDEN GEWISSELD door een algoritme in de software !!! “De dingen die gaan uitkomen, zullen de globalisten tot in hun kern SCHUDDEN” …

  Like

 21. Bas zegt:

  “Wist je dat de stemsoftware van Dominion “het personeel in staat stelt de telling aan te passen op basis van beoordeling van gescande stembiljetafbeeldingen”?

  https://pbs.twimg.com/media/Em833efUwAAJArf?format=png&name=medium

  Did you know that Dominion’s voting software “Allows staff to adjust tally based on review of scanned ballot images”?

  Their words, not mine:

  Klik om toegang te krijgen tot CW2232168%20Dominion%20Final.pdf

  Like

 22. Bas zegt:

  DOMINION.

  “Resultaten worden rechtstreeks vanaf de gecodeerde geheugenkaart geladen” …

  Dit is de eerste van ZES Dominion-trainingsvideo’s die zijn gelekt uit een NIET-OPENBARE BRON. Ze laten zien hoe * schokkend * kwetsbaar het stemsysteem is.

  Dominion wil * niet * dat we dit zien. Kijk maar:

  Like

 23. Bas zegt:

  Forensisch onderzoek bewijst de fraude

  Hoe het is gebeurd en waarom het ZAL aan het licht komen.

  Like

 24. M. zegt:

  Links hier en democraten daar zijn allemaal verweven met dezelfde firma list en bedrog en spugen allemaal dezelfde leugens uit en belazeren de mensen overal.
  En steunen overal dezelfde ellende.

  Like

 25. Trump heeft vandaag officieel uitgeroepen dat hij een zeer belangrijke conferentie straks gaat houden, gunstig voor de Republikanen en over de gestolen verkiezingen. …https://twitter.com/jantje4000/status/1329434802253074437?s=20

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s