Éric Zemmour: Frankrijk heeft een nationaal referendum nodig over immigratie

(Door: “DissidentNL”)

Om de van het Franse volk gestolen soevereiniteit te herstellen, is het noodzakelijk dat de macht van de wetgevende instellingen wordt weggenomen, zodat er referenda kunnen worden gehouden over kritische kwesties als immigratie, betoogde Éric Zemmour (foto), een vooraanstaande Franse intellectueel.

En dat geldt niet alleen voor Frankrijk, want geen één Europees volk heeft ingestemd met de massa-immigratie die ons door onze eigen regeringen, die slechts de gewillige uitvoerders zijn van de EU-dictatuur, opgelegd wordt. Nooit is enig volk in Europa gevraagd of ze geïslamiseerd of geafrikaniseerd, of compleet vervangen en uitgeroeid wilde worden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Éric Zemmour: Frankrijk heeft een nationaal referendum nodig over immigratie

 1. Johan zegt:

  In Nederland is zo’n referendum over immigratie ook broodnodig.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Precies ontneem deze dictatoriale geesteszieken de macht die we ze nooit gegeven hebben en zorg dat die ten alle tijden bij het volk blijft liggen.

  Like

 3. Lilith zegt:

  Tja, de man spreekt Waarheid. Maar die is zelden welkom bij de Deugelite in de EU. Ook door de apathie en laksheid van burgers is het zo ver kunnen komen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Gienekehado St. zegt:

  ‘Syrische moslimterrorist heeft tijdelijke verblijfsvergunning en een woning’. Welke CRIMINELEN hebben deze misdadiger binnengehaald en met alle egards behandeld met de van ONS afgejatte euries???!!!!!!!! Val dood KutTUIG!!
  https://112vdg.nl/2020/11/17/verdachte-van-terrorisme-aangehouden-2/

  Like

 5. Gienekehado St. zegt:

  Die Zitter Hexe heeft vorige week nog weer gezegd dat er geen (godsdienst)oorlog heerst in West-Europa! Laat alweer duidelijk zien hoe DODELIJK WERELDVREEMD dat WIJF en haar KONTELIKKERS zijn! Benieuwd wanneer de eerste ‘vieze woorden’ in de 2e (slaap)Kamer vallen, of er een knokpartij uitbreekt! Het zaad van de LandverradersZooi schiet al lekker omhoog!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/denk-leider-azarkan-mijn-kinderen-en-ik-worden-bedreigd/ar-BB1b5KIJ?ocid=msedgntp

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s