Het ultieme kwaad!

“We moeten ons private idee doorbreken dat kinderen van ouders zijn, of dat kinderen van hun families zijn, en erkennen dat kinderen van hele gemeenschappen zijn…”

(De dorpsgek Melissa Harris-Perry)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Wil“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het ultieme kwaad!

 1. karton zegt:

  Potverdorie , heeft die viespeuk Alexander Pechtold een kindje verwekt bij z’n Meppelse vriendin en wilde haar tot een abortus dwingen, terwijl deze vrouw, Melissa Harris-Perry, ons nu duidelijk maakt dat dat kind NIET van Pechtold is maar van ons állen !
  Pas nú begrijp ik waarom al dat zg. koninklijke gajes de meeste kinderen BUITEN de paleispoorten heeft verwekt………..dat zijn niet eens hún kinderen maar de ónze.
  Lang leve de Koninklijke buiten-de-poort-neukers !!!!

  Like

  • Zeg Karton Ik ga in het geheel mee met je gedachtengang.
   Dus het hoerenjong van Pechtold zou ook mijn hoerenjong zijn Geef het wicht dan maar een blauw pilletje ondanks dat ook hier veel mensen zullen zitten die hier niet met me mee willen gaan.
   Maar een ding staat als een paal boven watre Ik heb dat hoerenjong niet gemaakt, en dat die goudvink dan maar zelf voor haar hoerenjong op komt \
   Wow groffe Praat van den Henk Heb je me verdomme echt nog niet gehoord

   Like

 2. Jean zegt:

  Met die opgedrongen vreemdelingen wordt het dag op dag dramatischer, hoogdringend tijd de touwen terug in eigen handen te nemen willen we nog een samenleving zonder geweld, zonder barbarij maar met een toekomst.
  Dadelijk stemrecht voor vreemdelingen opheffen, dubbele nationaliteit verbieden én islam verdrijven “in onze samenleving” een samenleving met een identiteit, nationaliteit en vooral eigenheid.

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  @ erkennen dat kinderen van hele gemeenschappen zijn @

  Zij worden geacht hun steentje bij te dragen aan de gemeenschap, niets meer en niets minder dan dat.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.’ is een bekend Nederlands gezegde. Immers, wie investeert in de jeugd kan hier in de toekomst profijt van hebben. De overheid investeert in goed onderwijs om jongeren een plek te geven in de maatschappij, de politiek bepaalt de keuze waarop men mag stemmen.
  Jongeren zijn de bouwstenen van de maatschappij. Ze zijn de generatie die opgroeit en die het werk overneemt van hun ouders. Uiteindelijk zullen zij ook hun kinderen weer opvoeden en zo zal generatie na generatie elkaar afwisselen.
  Dat kinderen gemakkelijk te beïnvloeden zijn heeft het onderwijs al bewezen, de Linksche Looney Brigade met hun socialistische indoctrinatie werpt haar vruchten al af, van kleurrijke vlinders die zich ontwikkelen naar werkmieren in een commune…….een middeleeuwse maatschappij tegemoet.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Wat een dwaas wijf !! Maar je, links he !

  Like

 6. johannes zegt:

  Vanuit oogpunt van het geven van liefde en wat het kind nodig heeft om redelijkerwijs tot wasdom te komen heeft ze deels een punt wanneer het gaat om verantwoordelijkheid naar het kind of individu toe , maar een kind of eender welk mens is NOOIT het eigendom van een ander individu en valt dan ook niet rechtmatig te claimen. (kortom hier wordt weer een typisch links woordspelletje gespeeld)
  Wanneer het over enige zeggenschap gaat dan zijn en blijven de ouders dat totdat het kind een fase bereikt waarop het op eigen benen moet of kan staan en zelf overwogen keuzes kan maken , voor zover een mens daar uberhaupt ooit toe in staat is ( velen menen dat te kunnen op basis van leeftijd of nog erger , enkel de mate van het intellect).

  In welke context de madam uit het stukje dit meent weet ik niet , maar wanneer het is vanuit het oogpunt van zeggenschap vanuit politiek om haar politieke belangen te dienen dan is deze dame wat mij betreft rijp om eens een tijdje door te brengen in een of ander strafkamp in een communistische of dictatoriale staat.
  Verder ben ik er van overtuigd dat menige bedrijvigheid op ieder kind graag een eigendomscertificaat zou willen plakken om voor dat kind te regelen wat hun belangen het beste dient en dat oprechte liefde of belangen voor en naar het kind toe ver te zoeken zijn.

  Dit soort bedrijven zijn in mijn ogen in staat of streven er zelfs naar, om te claimen dat zij er voor gezorgd hebben dat een kind dankzij hen nog leeft en dus slechts daardoor alleen al hun eigendom zijn geworden , iets waarbij een vaccin ook nog een rol zal gaan spelen met het oog op dna vrees ik, zeker in dat geestelijk doodzieke en al te graag patentclaimende democratische deel van amerika.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  De satanisten die deze wereld regeren willen eerst jullie organen,met die LHBGT freakshow gezinnen slopen,babies vermoorden in de baarmoeder (aborteren) als offers aan satan.En nu willen ze jullie kinderen afpakken,en met de corona vaccinazi,s onze ziel stelen.

  Like

 8. Claudia Millenaar zegt:

  Zijn kinderen niet gewoon van zichzelf, een vrij individu? Lekker onbevangen opgroeien en hierbij leren om eigen keuzes te maken, meestal door vallen en opstaan?

  Kinderen van rechtmatige en in de regel liefhebbende ouders scheiden, lijkt mij niet zo’n goed plan en ze zijn al helemaal niet van “hele gemeenschappen”…

  Kinderen zijn geen pingpongballen die je even leuk door de gemeenschappen heen gooit! Kinderen hebben leiding en regelmaat nodig en bij voorkeur veel liefde en dat is toch meestal alleen aan eigen ouders besteed! Helaas de nodige zwaar zieke geesten daargelaten!

  Geliked door 1 persoon

 9. Ruben zegt:

  Dit is letterlijk duivelswerk.
  De ouders zijn volledig verantwoordelijk voor De opvoeding van de kinderen, tenzij er zwaarwegende factoren mee spelen die een ernstig gevaar zijn voor het kind.
  Het verplaatsen van kinderen bij hun ouders werkt verwoestend.
  Ik spreek uit eigen ervaring.
  Nooit kun je zoiets meer goed maken.
  Het is een zeer groot kwaad om kinderen ten onrechte weg te halen bij hun ouders.
  Zo ie zo is het een zéér groot kwaad om kinderen te laten lijden, sexueel, emotioneel, geestelijk, lichamelijk.
  Wat je de aan de minste de Mijne hebt gedaan dat heb je Mij aangedaan.
  Zowel het goede als het kwade.
  Onthou alle sadisten, wat jullie de kinderen aandoen, daar zul je verschrikkelijk voor boeten, zoniet eeuwig.
  Jullie vergelding zullen jullie nooit ontlopen.
  Alleen al in Nederland zijn duizenden kinderen onterecht weggehaald bij hun ouders, veel van deze kinderen zijn levenslang ongelukkig geworden.
  Ik ken kinderen die regelmatig verkracht werden, zelfmoorden, liefdeloos leven geleden, mishandeld, verlaten.
  Nooit is dit kwaad meer goed te maken.
  Nederland is een smerig land, farizeeër.
  Zogenaamd een vrij democratische rechtstaat, maar de werkelijkheid is heel anders.
  De mensen kun je alles wijsmaken , maar niet God.
  Nederland zal een verschrikkelijke prijs betalen, als land verdwijnen en uiteindelijk grotendeels in zee verdwijnen.
  Zoals voorspeld door zovele, en oom in heb diverse dromen gehad hierover.
  Ik ben zelf Nederlander, ik betreur alle vormen van lijden en ellende, zowel bij de goede als slechte, maar ik zal niet treuren om de ondergang van dit land.
  Dik verdiend!!!!
  Arm Nederland! De dagen zullen naderen dat de bevolking zal sidderen van angst in hun huizen, het bloed zal vloeien over de straten en in de huizen.
  Met meteen hierop de WO3 oorlog, korte maar verschrikkelijk en uiteindelijk de ondergang in zee.
  Niemand hoeft het te geloven! Weldra zullen wij alles ondervinden.

  Like

 10. Bas zegt:

  Nog meer kwaad
  ‘Great Reset’-meesterbrein Klaus Schwab suggereert een aantal draconische maatregelen voor het beheersen van de bevolking in zijn boeken, waaronder hersenscans voor risicobeoordeling om grenzen te overschrijden en implanteerbare chips om de gedachten van mensen te lezen

  https://summit.news/2020/11/17/great-reset-mastermind-suggests-risk-assessment-brain-scans-before-allowing-travel/

  “Great Reset” Mastermind stelt risicobeoordeling “Hersenscans” voor voordat reizen wordt toegestaan

  Great Reset’-meesterbrein Klaus Schwab stelt een aantal draconische maatregelen voor om de bevolking onder de paraplu van de ‘4e Industriële Revolutie’ te beheersen, waaronder hersenscans voor risicobeoordeling om grenzen te overschrijden en implanteerbare chips om de gedachten van mensen te lezen.

  De oprichter van het World Economic Forum, Schwab, heeft herhaaldelijk benadrukt hoe technocraten moeten profiteren van de coronavirus-pandemie om ‘The Great Reset’ te implementeren, een sentiment dat werd herhaald door de Canadese premier Justin Trudeau tijdens een recente VN-videoconferentie.

  Maar de ‘Grote Reset’ gaat niet alleen over het herstructureren van het economische systeem, het implementeren van een ‘Green New Deal’, het volledig geautomatiseerd maken van meer banen en het verlagen van het energieverbruik en de levensstandaard, er is ook een politioneel aspect op de agenda.

  Like

 11. oudmarinier zegt:

  Zolang kinderen nog niet zelfstandig zijn , zijn ze de verantwoordelijkheid van de OUDERS . Die de kinderen op de juiste wijze moeten leren om ONAFHANKELIJK en ZELFSTANDIG te zijn .
  Verder , zie ik het WEL als mijn plicht om , wanneer kinderen opgroeien , om ook op de kinderen van mijn buren te letten wanneer ik hen zie , opdat er NIETS negatiefs /onwelgevallig met hen gebeurd. Zolang het binnen mijn capaciteiten ligt. Bedoelende , dat men als “gemeenschap” ook over de kinderen van anderen, uit de buurt /of gasten, waakt !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s