New England Journal of Medicine: Lockdowns, social distancing, testen en mondkapjes zijn zinloos

(Door: “Xander”)

Strenge maatregelen werken zelfs averechts – Een virus trekt zich niets aan van lockdowns, quarantaine, social distancing en mondkapjes

Het als gezaghebbend beschouwde New England Journal of Medicine heeft een diepgaande studie gepubliceerd naar het nut van (gehele of gedeeltelijke) lockdowns, die sinds maart gigantische maatschappelijke en economische schade aanrichten. Conclusie: extreme quarantaine, veel testen en onmiddellijke isolatie van veronderstelde besmette personen hebben geen enkel effect op de verspreiding van een virus. Politiek en media hameren er steeds op dat we ‘naar de wetenschap’ moeten luisteren. Alleen zelf doen ze dat niet, want anders zouden alle maatregelen onmiddellijk worden opgeheven.

The Lancet publiceerde in juli de tot nu toe grootste wereldwijde studie naar de lockdowns in verschillende landen. Conclusie: er is geen enkel verband tussen de dwangmaatregelen en het aantal doden per miljoen inwoners. Desondanks beweren vooral de Westerse overheden nog steeds dat we binnenkort nog strengere maatregelen moeten nemen, en mogelijk weken- of zelfs maandenlang in een totale lockdown moeten – een experiment dat in de hele wereldgeschiedenis nog nooit eerder werd uitgevoerd, omdat er, zoals nu ook weer blijkt, geen greintje bewijs voor is dat het ook maar enigszins werkt.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op New England Journal of Medicine: Lockdowns, social distancing, testen en mondkapjes zijn zinloos

 1. Lis zegt:

  Gisteren een mooi artikel gelezen dat die stoffen smoelpampers de kans op een infectie juist vergroten: https://bmjopen.bmj.com/content/5/4/e006577
  Maar hoeveel mensen zijn in staat dit te lezen? Als ik ‘de media’ moet geloven, ben ik een complotwappie. Terwijl ik echt alleen gebruik maak van wetenschappelijke informatie. Of het Twitteraccount van de schoenenclown die gezegd heeft dat het slechts bedoeld is als sociaal experiment: https://twitter.com/hugodejonge/status/1288769468521472000

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Lis,ik VERTIK het nog steeds zo n ding op mijn smoeleke te doen hoe langer hoe meer dwazen lopen ermee
   Helaas in het ziekenhuis moet ik wel als ik naar de specialist moet anders kom je er niet in
   De hele wereld is knettergek

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Lis; Het probleem is dat mensen of te lui zijn om zelf zaken uit te zoeken en dat zijn er best veel en ook dankzij ons tenenkrommend slecht onderwijs …overigens wereldwijde dumbing down, geen mens meer iets wil lezen behalve de stupide icoontjes en hooguit een a twee woorden.
   De universiteiten hebben onlangs al aan de bel getrokken.. want ze krijgen studenten die niet in staat zijn tot begrijpend lezen, niet samenhangend een verhaal neer kunnen zetten en ook niet kunnen rekenen, kortom ze missen het ABC- gebeuren en dat moet straks wetenschappelijk onderzoek gaan doen, gelukkig voor hen is dat tegenwoordig allemaal met modellen en algoritmen ter ondersteuning van de aldaar bestaande dombo’s en ter voorbereiding op de…. nog dommer dan dom dombo’s, die als ze summa cum laude ergens zouden lezen, denken dat het een nieuw hoofdstuk of een heel speciaal standje is uit de Kama Sutra.
   En een groot voordeel voor hen… In Dystopia hoef je als Niets-weet-schapper niet na te denken over wat je zelf wil gaan onderzoeken, dat wordt van hogerhand al voor je gedaan en ze zijn de beroerdste niet hoor, ook de uitkomsten liggen al klaar en de spindokter oefent wel met je dat je zonder stotteren, de grootste onzin kunt verkopen ( net als onze politici), niet dat je dat door zou hebben natuurlijk maar voor die ene verdwaalde die luistert , die het wel door zou hebben, zo verveeelendddd die complotgekkies.

   Geliked door 1 persoon

  • andre zegt:

   Inderdaad onze treiter minister Hugo kan in 8 maanden niet eens een medisch onderbouwde definitie geven van een mondkapje. Na 8 maanden kan je dan wel de conclusie trekken dat het pure intimidatie is. Waar een mondkapje aan moet voldoen weet nogsteeds niemand maar je moet wel betalen als je m niet ophebt. Ohhh we gaan allemaal dood zonder mondkapje en voor het eind van het jaar gaat Frans Timmermans weer de dramaqueen spelen met niet alleen plastic in de zee maar ook allemaal ronddrijvende mondkapjes. 2021 vanuit Bruxxel het milieu mondkapjes toeslag met CO2 neutraal certificaat.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Lis Uiteraard zijn die stoffen onhygiënische muilkorven eerder ziek makend dan effectief. Maar de massa wil dit niet begrijpen, dringt niet door en hobbelen mee met groepsgedrag om er bij te horen. Alleen al de onzin dat nu pas 1 december niet werkende muilkorven worden verplicht terwijl we al ruim 8 maanden als we het moeten geloven geplaagd worden door de o zo besmettelijke virus Covid. Dan de waanzin en de leugen dat we zeker tot het voorjaar van volgend jaar met deze dictatuur moeten leven terwijl niets is bewezen of kan worden aangetoond hoe het virus zich zal gaan ontwikkelen toename of sterke afname? Het is puur de mensen onderdanig te maken door een ongekende onverantwoorde gedragsverandering te realiseren en sociale contacten te beperken. Het gaat er om een nieuwe schone klimaatneutrale economie op te starten vandaar dat alles wat niet in het nieuwe plaatje past failliet moet en banen die overbodig zijn moeten verdwijnen zoals gesteld in de agenda 21/30 NWO. Daarbij moet de wereldbevolking worden gereduceerd dus krijgen we te maken met duistere vaccins waar heel veel vraagtekens bij kunnen worden gezet en die nu nog niet verplicht zijn verplicht worden als men nog wil reizen, werken en uit wil gaan. Dus vrijwillig wordt op deze manier een verplichting omdat niet vaccineren betekent isolement en worden buiten gesloten van alles. Dit alles is al jaren van te voren uitgedokterd en nu een feit door het starten van een wereldwijde psychologische oorlogsvoering die nog jaren voort zal duren en ons leven en die van onze kinderen nadelig zal beïnvloeden. .

   Geliked door 1 persoon

 2. klaas zegt:

  Zhang Zhan is among numerous journalists who have been arrested

  Like

 3. Johan zegt:

  Met veel drukte en bombarie kondigden Pfizer en nu ook Moderna hun nieuwste vaccins aan ter bestrijding van corona.
  Realiseert U zich echter wel, dat dit vaccins zijn die genetische modificatie in uw cellen teweeg brengen ? Uw cellen gaan daar uitsteeksels van fabriceren bij zichzelf.
  Dit ‘kunstje’ is nog nooit eerder vertoond.
  Wat wél eerder vertoond werd, is het ongeduld van de mens om lange termijn effecten af te wachten en te onderzoeken.
  Als het virus verdwenen is, dan is dat niet zo met het vaccin. Uw cellen zijn voor altijd veranderd.
  Niet voor niets willen de fabrikanten een clausule die hen vrijwaart van aansprakelijkheid voor schadelijke bijwerkingen.
  Maar het argeloze volk roept in koor luidkeels tot de reddende heiland : “Help ! Ik ga dood, geef het me, prik me !”.
  Dit alles na een maandenlange intensieve campagne van de regering op de staatstelevisie. Daar werden dagelijks de aantallen doden gemeld van dit vreselijke virus. Toen er niet meer zoveel dood gingen, dat het de moeite waard was om te publiceren, werd probleemloos overgeschakeld op dagelijkse besmettingen. Het paniekgehalte was er niet minder om.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  Het virus van de angst wordt niet gebruikt
  voor fysieke en mentale gezondheid, maar
  om politieke doelen te versluieren die
  anders veel onrust zouden veroorzaken.
  Vele maatregelen die worden opgedrongen
  zijn zelfs, als je een beetje nadenkt en geen
  medische kennis hebt, juist slecht voor je
  gezondheid. De gevolgen hiervan worden
  doelbewust verzwegen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Htsk day zegt:

  “Oh, natuurlijk… het vaccin is een AANVULLING op de coronamaatregelen. Nou Hugo, de baas zegt het, nu jij nog.”

  “Hey, toevallig zegt Fauci hetzelfde!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s