Nog meer coronawaanzin: Chef van het Oostenrijkse Rode Kruis wil ook in privéwoningen mondkapjes

(Vertaling: E.J. Bron)

In Oostenrijk, waar op dit moment over een eventueel volledig uitgaansverbod wordt gesproken, geeft de coronahysterie vleugels aan steeds nieuwe controlefantasieën.

Bijzonder heftig wordt de secretaris-generaal van het Oostenrijkse Rode Kruis, Gerry Foitik, daardoor getroffen. Hij eiste nu in een – vanzelfsprekend gemaskerd – optreden in de “Zeit im Bild 2” dat mondkapjes vanzelfsprekend zouden moeten worden. Echter niet alleen op kantoor, maar ook in privéwoningen.

“Ik draag sinds juli een mondkapje als ik niet alleen ben – dus ook in de tv-studio”, zei Foitik over zijn gemaskerde optreden in de “Zeit im Bild 2”. En: “Mondkapjes zouden de komende weken vanzelfsprekend moeten worden.”

Foitik bedoelt dat serieus en concretiseert: “In alle binnenruimtes, wanneer er behalve familieleden ook vreemden aanwezig zijn. Leerlingen vanaf 10 jaar en alle leraren zouden tijdens de les een mondkapje moeten dragen”, zei hij. Ook bij “bezoeken in privéwoningen zou een mondkapje gedragen moeten worden.”

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Nog meer coronawaanzin: Chef van het Oostenrijkse Rode Kruis wil ook in privéwoningen mondkapjes

 1. Heniusz zegt:

  Steeds meer compleet gestoorden komen bovendrijven. Vroeger waren er gespecialiseerde instellingen voor dergelijke “verwarde” personen. Maar binnenkort vermoedelijk óók in dit theater…

  Geliked door 6 people

 2. Yvonne zegt:

  Haha, weet je wat hij met zijn K.. Mondkapje moet doen zijn reet mee afvegen hij zal even bepalen wat je binnenshuis moet doen je eigen privé plek daar heeft hij niets mee te maken

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Daar heeft hij nú nog niets mee te maken, Yvonne. Maar het is slechts een kwestie van een wet aannemen en de zaak ligt helemaal anders. Hetzelfde maken we hier mee met de Noodwet van vakinhoudelijke onbenul Hugo de Jonge. De Tweede Kamer heeft zitten slapen en heeft die wet goedgekeurd. WE KOMEN ER NOOIT MEER VAN AF! Want die wet kan op aangeven van De Jonge eindeloos met drie maanden worden verlengd en daar heeft de Kamer dan niets meer over te zeggen. Leve de democratie. En Wilders wordt op zijn vestje gespuugd als hij het heeft over een nepparlement. Het is net Het Praathuis uit de Fabeltjeskrant.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 4 people

   • Cathja zegt:

    @ J.C.Th. Köhler op 17 november om 22:58

    De kans bestaat dat we op enig moment wél van Hugo de Jonge af kunnen komen. Als het CDA in een nieuw kabinet geen rol meer speelt, dan kunnen ze moeilijk Hugo aanhouden als ‘zorgminister’.

    Dus: wij moeten van HUGO af!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    J. C. Th. Köhler 17 november 2020 om 22:58

    Ik ben het helemaal eens met uw commentaar.
    We zullen NOOIT meer normaal ‘mogen’ bestaan.
    Ik noem dit allang geen ‘leven’ meer.

    Nog steeds staan we aan het begin van de ellende. De sadisten zullen nog véél meer ‘coronamaatregelen’ gaan verzinnen om ons te treiteren en letterlijk kapot te maken.

    En wie ís die schoolmeester nu eigenlijk, dat stuk omhooggevallen stont?
    Hij is een gesublimeerde concentratiekampbeul.

    Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Ziet u nu wel, heer Bronmaster? Dit had ik toch voorspeld?
  Binnenkort ook hier verplicht, en – let op – 24 uur per dag!
  En reken maar dat ze kans zien om dat te komen controleren.

  Er komt nooit meer een eind aan deze waanzin, NOOIT MEER!

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Moest vanmorgen naar de manueel therapeut.
   Mondkapje moest ook nog onder de behandeling op blijven.
   Handen schrobben bij binnenkomst en als je eruit liep.
   Ik had het Spaansbenauwd en hij maar zeggen ontspan ,ontspan.
   Ik stikte bijna de dievenmoord!
   Hij heb me wel effe lekker onder handen genomen ….dat dan weer wel.

   Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    Tineke.Nou zeg,ik krijg er rode oortjes van.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 18 november 2020 om 16:40

    Het is de bedoeling van de ‘elite’ dat we sterven.
    Heel geniepig om dit te bewerkstelligen d.m.v. een draagbare gaskamer.
    Die verplichte testen en dat giftige ‘vaccin’ maken het karwei af.

    Ik kan niet meer tegen dit verschrikkelijke ‘leven’.

    Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  Voorbeeld van Poetic Justice: Dames van Oostenrijk verzamel een maand lang je maandverband en ga in een grote groep naar de man zijn woning…. en aangezien hij lid is van het rode kruis moet hij toch wel enige sympathie kunnen opbrengen voor het volgende…. bind die dingen om zijn gezicht heen en ga met hem wandelen door de stad, wel aanlijnen die klojo (met een hondenhalsband en lijn) Geloof me je hoort daarna nooit meer iets van deze man.Krankzinnige ideeën, moet je op een krankzinnige manier pareren.

  Geliked door 2 people

 5. Qvic zegt:

  Mensen die continu een neus/mondkapje dragen, krijgen continu te weinig zuurstof binnen. Resultaat is dat deze mensen steeds meer last krijgen van uitvallen van o.a. hun vitale hersenfuncties. Voor hen vertroebelt het verschil tussen de realiteit en hun gedroomde utopia. Met andere woorden deze mensen kunnen niet meer helder denken, als een normaal geachte persoon die een I.Q. van 100 zou moeten hebben.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Qvic dat heet brainwashing dat is de bedoeling staat allemaal in de agenda 21/30 NWO. Kijk om u heen hoe snel brainwashing toeslaat massa mensen met NIET werkende mondkapjes het woord niet werkend wordt al niet meer begrepen. Totaal door en lam geslagen door het dagelijks in zaaien van angst door de politiek en de linkse doorgeslagen media. Realiteitszin en de aftakeling van het denkvermogen is al in werking gezet.

   Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    @ Julia.
    Bij een niet werkend mondkapje krijgt men toch voldoende zuurstof binnen ? Als dat het geval is vallen er toch ook geen vitale delen uit ?
    Of begrijp ik u niet helemaal goed ?

    Like

 6. Eric zegt:

  Ook Hitler was een Oostenrijkers. Oostenrijkers hebben de neiging zich met je meest intieme privézaken te bemoeien, desnoods sturen ze de SS of een coronabrigade op je af en kloppen ze na middernacht op de deur om te kijken of je geen ongemaskerden of joden verbergt. Concentratiekampen voor mensen die geen 24u/24u met een zwart masker op hun muil willen leven zijn wellicht al in aanbouw.

  Geliked door 4 people

 7. Svalbard zegt:

  Inderdaad, ook hier in Nederland zijn psychopaten aan de macht. Ze weten dat mondkapjes niet werken, maar ze worden gewoon opgedrongen om ons te laten voelen wie er de baas is. Laten we hen dat dan voelen op 17 maart, tenminste, als er nog verkiezingen komen. Stem op SGP, Haga, PVV of FvD!
  Alle andere partijen zijn onwaardig!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. ronjaspers zegt:

  Het rode kruis wat na de 2e wereldoorlog samen met het vaticaan hooggeplaatste nazi,s heeft helpen ontsnappen naar argentinie (rattenroute) Het rode kruis wat al jarenlang in rampgebieden kinderen sexueel misbruikt.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Het rode kruis waar Grap zijn boete aan betaald.

   Het is uiteraard voor de vrede van de eigen burgers dat het leger al een leger imam heeft en dat men bij de zogenaamde handhavers van de wet alleen nog klanten uit het midden oosten wil aannemen.
   Men heeft niets voor niets de burgerbeveiliging in ’86 al opgeheven want de eigen burger hoeft niet beschermd te worden als men het land cadeau doet aan de vrede die nog nooit ergens vrede heeft gebracht.

   Geliked door 2 people

 10. karton zegt:

  De Oostenrijkse Gerry Foitik heeft ze niet allemaal meer op een rijtje , stapelgek is deze man.
  Maar veel Oostenrijkers huldigen nog steeds het principe `Befehl ist Befehl` en huppelen graag achter de brenger van de boodschap aan !

  Like

 11. Bob zegt:

  De noodwet maakt van Nederland een
  open gevangenis, daarna wordt je
  opgesloten in je eigen woning.

  Like

 12. julia zegt:

  Nog heel even en de totale controle wordt tot achter de voordeur doorgevoerd. Al het leuke is ons al ontnomen dus nu wordt het tijd om de regels vast te leggen tot achter de voordeur. Stel je voor dat het onderdanige volk nog gezelligheid thuis vindt dat mag niet meer. Het worden leven in een wurggreep van de overheid met alle gevolgen van dien. Maar we moeten wel de realiteit zien hoe mensen zich zeer snel laten indoctrineren en gek lmaken kijk naar het massaal volgzaam dragen van niet werkende muilkorven. Het is toch een verdienste voor de dictatuur dat een volk zo lijdzaam deze maatregelen volgt en daarbij totaal niet meer nadenken door dat zij door angst alle realiteitszin zijn verloren. De psychologische oorlog bereikt in no time de doelstelling die door de elitaire machtswellustelingen is opgelegd.

  Geliked door 2 people

 13. karton zegt:

  @ Tineke. Als je lekker onder handen genomen wordt , dan denk je toch zeker niet aan dat vermaledijde mondkapje ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s