Regering Nordrhein-Westfalen: “AfD-Nordrhein-Westfalen is niet rechts-extremistisch”

(Vertaling: E.J. Bron)

Met meerdere vragen aan het ministerie van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen heeft de parlementsfractie van de Groenen geprobeerd de AfD extremistische doelen toe te dichten. Het officiële antwoord is echter een vervroegd kerscadeau voor leden van de AfD.

“Rechts-extremisme in Nordrhein-Westfalen” luidt de titel van een grote interpellatie van de fractie van Bündnis 90/Die Grünen in het parlement van de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Daarin nemen de vragenstellers op onjuiste wijze ook de AfD in het vizier. Met verschillende vragen wilden ze een officieel stempel op de mythes over de AfD drukken. Maar deze poging werd voor hen een gigantisch eigen doelpunt.

“Met betrekking tot de AfD-Nordrhein-Westfalen zijn er op dit moment geen uitgebreide aanknopingspunten voor de verdenking van rechts-extremistische aspiraties”, aldus het antwoord van het ministerie van Binnenlandse Zaken, dat er aan toevoegt: “De AfD-Nordrhein-Westfalen is geen observatieobject van de binnenlandse veiligheidsdienst van Nordrhein-Westfalen.”

Deze zinnen zijn puur gif voor de anti-AfD propaganda van linkse journalisten en concurrerende politici. De leden van de Alternative für Deutschland (AfD) mogen daarentegen blij zijn. Want de regering-Laschet bevestigt hiermee dat de AfD-Nordrhein-Westfalen stevig op de grond van de liberaal-democratische fundamentele orde staat. Zeven jaar na de oprichting van de partij bestaan er geen aanwijzingen voor het tegendeel. Dat verrast Markus Wagner, de fractievoorzitter van de AfD in Nordrhein-Westfalen, niet:

“Onze leden zijn goede mensen en goede democraten, die zich voor ons land en onze liberale orde inzetten”, maakte hij op 13 oktober duidelijk in het parlement. “Onder hen zijn professoren en handwerkers, verpleegsters en artsen, politieagenten en bejaardenverzorgsters – Duitsers sinds generaties en ook mensen met buitenlandse wortels.”

Gericht tegen de oude fracties maakte Wagner duidelijk dat “rechts-extreem en andere dooddoeners”, zoals de Groenen die spuien, de AfD niet klein krijgen: “U raakt ons niet kwijt, omdat u de mensen niet kwijtraakt die op ons stemmen. Zij stemmen op ons vanwege uw fouten en onze oplossingen. Dat is democratie”. Voorstander van een functionerende staat zijn, is “niet rechts-extreem, ja, zelfs niet eens populistisch”.

Met hun grote interpellatie hebben nu uitgerekend de Groenen het officiële bewijs voor de juistheid van deze uitspraak geleverd.

Bron:
pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Regering Nordrhein-Westfalen: “AfD-Nordrhein-Westfalen is niet rechts-extremistisch”

 1. Dat zal je in het nl.parlement niet mee maken dat de linkse ratten en hun voormannen in het parlement en de regering (christenen de VVD.opportunisten zijn ook linkse ratten), officieel verklaren dat de FvD en de PVV geen rechts gevaarlijke partijen zijn, Ze beweren zelfs het tegendeel, FvD en de PVV vinden ze zelfs staatgevaarlijk. Ik vind het tegendeel, ik vind groenlinks een boevenpartij met klaver als sprekende pop van de rest van de geweldadige communisten en anarchisten in de groenlinkse achterban.

  Geliked door 2 people

  • johannes zegt:

   Er is een wezenlijk verschil tussen christenen en zgn christelijke partijen, ja tot kerken toe , zelf ben ik van christelijke overtuiging maar deze partijen hebben al decennia lang mijn stem verspeeld alleen al op echt christelijke waarden. Dat ze zich christelijk noemen zegt niks meer tegenwoordig , dat is slechts een naam die stemmen moet trekken.
   Net zoals democraten66 hier en de democraten in amerika , nou een mooie naam maar ze hebben beide niets met democratie op als het geluid niet in hun lijn past.

   Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ scherschutter.
   Helemaal met u eens.
   Geweld komt altijd van links !
   De heer Fortuyn werd vermoord door extreem-links; de aanval/brandstichting op/bij de heer Hans Janmaat in Kedichem , het KOZP én KOGP van een stelletje ongeletterde negers, het demoniseren van de heer Wilders, het toelaten van links-extremisten in de Kamer door Yasser Feras (GL). enz. enz.
   Als de rechter-zijde óóit een keer terugslaat moet de “gehele wereld” dat wekenlang horen en zien.

   Geliked door 1 persoon

 2. johannes zegt:

  en al was ze rechts-extremistisch , het heeft al lang niet meer de betekenis die het in de oorlogsjaren had zoals men dat maar al te graag misbruikt.

  Als ik kijk naar de regerende partijen in het grootste part van europa en en hoe die omspringen met alleen al de grondwet en het verdrag van neurenberg , op basis van de ene leugen na de andere , dan noem ik die eerder extreem rechts al noemen ze zich links (maar dan ook nog eens neigend naar extreem links. En extreem links en extreem rechts hebben samen iets gemeen , rara wat zou dat zijn)

  Like

  • ronjaspers zegt:

   johannes.Er bestaat geen extreem rechts,alleen rechtse patriotische mensen die zien dat hun landen naar de klote gaan door het extreem linkse beleid.Zoals de islamitische immigratie en de islamisering,extreem links is al actief sinds de jaren 70.Extreem links draait altijd alles om,waar hun zich schuldig aan maken geven ze rechts de schuld van.Extreem links zijn staatsgevaarlijke landverraders.

   Geliked door 1 persoon

 3. Alfred zegt:

  De Nazi’s zijn als links extremisten begonnen..later is dat door de linksen handig omgebogen naar rechts..pfff

  Like

 4. Bob zegt:

  Partijen die hun bevolking probeert
  te elimineren, op slinkse wijze hun
  eigen bevolking discrimineert, zijn niet
  alleen staats gevaarlijk maar ook
  crimineel.De overgrote meerderheid
  van de regering en parlement zijn
  dus maffioso.

  Like

 5. Oei, Ik hoop dat de GeDaPo (Gedachtenpolitie) het even te druk had met anderen!! Ik heb zo de gloeiende gloeiende gloeiende TIEF aan dat Wijf in Berlijn!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s