Tweet van Geert

Wat een oeverloos geklets en wat een badinerende kleutertaal “Sinterklaas doet zijn inkopen alleen”. Behandel mensen als volwassenen. Spreek ze in normaal Nederlands toe en biedt ze concreet perspectief, niet alleen voor Kerst maar ook voor 2021. #persconferentie

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Tweet van Geert

 1. LUCIA zegt:

  Ja Geert.. en dan hebben we het nog niet eens over het niveau van de zompige klimaatbangmakerij reclames, b.v. die van vattenfall/mooie nederlandse naam hiervoor is wateenkwal en die nieuwe normaal indoctrinatie reclames waar mensen fluitend zich aan het nieuwe normaal houden…Tijd om hiermee op te houden en deze mensen onsterfelijk belachelijk te gaan maken… is het enige wat werkt, voor mijn part met zo’n ouderwetse omgebouwde zeepkist en houtje touwtje Jan Klaassen en Katrijn en dan de waarheid op zijn jordaans/Jordanees….. onversneden!!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Rutte laat 5G uitrollen, gevaarlijke zaak zeggen veel mensen, het heeft dezelfde werking als een enorme magnetron, het vernietigt de bescherming van de aarde.
  De atmosfeer van de aarde bestaat uit een aantal gassen, waarvan ozon er één is. Met de ozonlaag bedoelen we de laag in de atmosfeer die uit ozon bestaat en de aarde als een schild beschermt tegen de gevaarlijke ultraviolette straling van de zon.
  Het uitrollen geeft ruimte vrij aan gevaarlijke entiteiten van elders om ons ziek te maken.
  Het is me niet bekend of Rutte dit beseft, maar het zou me niet verbazen, tenslotte blijft hij een psychopaat, en dan valt de appel wederom niet ver van de boom.
  Heeft hij van zijn opa van moeders kant, want:

  “Klaas Dilling, de grootvader van Mark Rutte van moederskant, is op 1 februari 1943 benoemd tot secretaris van het ‘Bosch- en Jachtwezen’, onderdeel van de nationaal-socialistische ‘Nederlandsche Landstand’. De Landstand was twee jaar daarvoor (oktober 1941) in het leven geroepen door Seyss-Inquart, de Rijkscommissaris voor de bezette Nederlandsche gebieden, met als doel om alle organisaties op het gebied van landbouw, visserij en bos- en jachtwezen onder nationaal-socialistische controle te brengen. Overigens was Klaas Dilling geen lid van de NSB”.
  Lees verder op:https://gerard1945.wordpress.com/tag/klaas-dilling/

  Met Rutte naar de ondergang!

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Ongekende dictatuur opgelegd door de elitaire machtswellustelingen (misdadigers dus) zoals al jarenlang is voorbereid t.b.v. het afronden van de agenda 21/30 NWO. Ga er maar vanuit dat deze dictatuur tot 2030 wordt uitgeoefend. Nu al het volgend plan https://www.ad.nl/politiek/ambitieus-plan-iedere-nederlander-kan-zich-vanaf-maart-maandelijks-laten-testen~abf39c3f/ Wat is de bedoeling gaan we in het vervolg ons om de haverklap laten testen voor elke verkoudheid of griepje en zelfs bij geen klachten. De vraag is welk farmaceutisch bedrijf gaat hier weer flink de zakken mee vullen dat zal al bekend zijn. Zou De Jonge eerst eens deze verspilling van geld niet beter kunnen gaan besteden om de capaciteit van de reguliere gezondheidszorg op te schroeven. Mijns inziens dienen wij als proefkonijnen voor de totale omvorming van de algehele samenleving zodat de nieuwe generatie hier volkomen in mee gaat en opgroeit volgens de wetten en regels zoals vastgelegd in de agenda 21/30. Het is het meest ondemocratische politieke smerige schaakspel en misdaad tegen de menselijkheid maar ga er maar vanuit dat deze psychologische oorlog WOIII nog jaren zal voortduren.

  Like

  • M. zegt:

   Het brein is beschermd en na de wattenstaaftest niet meer want met de test maken ze een opening.
   Vandaar dat raggen met die staafjes.
   De mensen hebben geen idee met wat voor ziek volk men te maken heeft.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Niet zo vreemd dat er badinerende kleutertaal gebruikt wordt als er al tijdens 3 verkiezen duizenden onnozelaars en dwazen op je stemmen !!
  Dan zie een volk niet meer als volwaardige volwassenen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s