VIDEO Geert Wilders: “Waarom hebben wij zo´n slappeling als premier?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO Geert Wilders: “Waarom hebben wij zo´n slappeling als premier?”

 1. Gienekehado St. zegt:

  Mark Rutte heeft ONS LANDJE volgepropt met KUTVOLK!! Mark Rutte is een ordinaire LELLEBEL op gele gympen en heeft ONS LANDJE verkloot tot in de uithoeken!! De situatie in NL is nu nog erger dan voor WO2! Mark Rutte en cs. is het allerergste was ONS is overkomen!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/eis-5-jaar-cel-voor-rapper-joey-ak-voor-brute-ontvoering/ar-BB1b59eF?ocid=msedgntp

  Like

 2. Julia zegt:

  Wilders heeft niets miszegd. Rutte die achterbaks bij elk kruisje zijn handtekening zonder meer zet en daarmee akkoord is met de miljardenverspilling in de bodemloze putten maar voor zorgmedewerkers geen geld heeft, geen verhoging of nauwelijks voor onderwijzers, verlaging van pensioenen die er aan komen deert hem niet als dat hij alleen de vervuilde hielen likt van o.a. Merkel en Macron. Waarom wij zo een slappe vaatdoek hebben dat komt door het grote aantal onder onze bevolking die blijft stemmen voor deze miljarden verdamping en het leuk te vinden om tot op het bot te worden uitgekleed. Nu eist Brussel dat de belastingbetalers het tekort van pensioenen voor die onbenullen die in het EU parlement hangen en massaal mee de boel leegroven door de belastingbetalers wordt opgehoest door extra EU belastingen in te gaan voeren. Nog heel even dan worden door Rutte onze pensioenfondsen ondergebracht in Brussel. Deze slapjanus deinst nergens voor terug met zijn valse lach, leugens en huichel techniek. Maar ja Nederlanders blijven er zonder meer achter staan en blijven wij met deze slappe vaatdoek opgezadeld. Het enige waar hij goed in is in de eigen volk te belazeren.

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado St. zegt:

   Van mij gaat er GEEN CENT meer naar Onderwijs (en Jeugdzorg)!!!!!!!! Bodemloze put, waar de geïmporteerde ACHTERLIJKHEID per dag omhoog schiet!! In die Verrijkte Kutscholen liggen de kluisjes vol met steekwapens en explosieven!! Laat mooi zien waar wij naar toegaan, inzitten! Mark Rutte heeft ONZE vrijheid / VEILIGHEID verkloot!!

   Geliked door 1 persoon

 3. Motorman zegt:

  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 🤣🤣🤣🤣🤣

  Like

 4. Julia zegt:

  Rutte de gulle sinterklaas voor Brussel en miljoenen voor een in stand gehouden sprookje waar deze hielenlikker uiteraard geen transparantie aan geeft en ons belastinggeld rijkelijk naar toestroomt https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/10/jan-roos-veegt-de-vloer-aan-met-de-koninklijke-familie-stop-met-deze-poppenkast/ Dat is waar ons belastinggeld aan wordt verspild maar ondertussen heeft kabinet Rutte de gezondheidszorg en ouderenzorg totaal kapot bezuinigd, politie zwaar bezuinigd waardoor onze veiligheid niet meer kan worden gewaarborgd, een verarmd leger en ga zo maar door. Dat is het kenmerk en de kwaliteit van onze slapjanus Rutte voor de elitaire bende alles maar voor de burgers blijft weinig over en tot grote schande de reguliere gezondheidszorg in zeer zwaar weer is gekomen. Die slapjanus moet zich kapot schamen.

  Geliked door 1 persoon

 5. johannes zegt:

  Nou het antwoord moge inmiddels duidelijk zijn , ze denken werkelijk dat de vn(nwo) het goed voor heeft met iedereen en dat hun zienswijzes (nieuwe normaal) het nieuwe evangelie is , en juist iemand van de vvd of d66 zit bij deze plannen te fappen op zn stoel (want intelligent wanend) , en wie het er niet mee eens is , is bang voor zn status en invloed en zo is men allemaal om uit naam van het kapitaal en dwang , en de burger (pleps,voetvolk) mag weer bloeden.
  Kortom trakteren uit andermans portomonnee is bedrijvigheid nummer 1 in de politiek , immers het volk is er voor de pretentieuze en overdreven ambitieuze streven der politici en bedrijven ipv andersom.

  Geliked door 1 persoon

 6. sweetheart zegt:

  omdat die rutte naar de pijpen van soros en zijn crew danst, daarom is hij zo week

  Geliked door 1 persoon

 7. koosv8 zegt:

  Ik zie de afgelopen jaren alleen maar van die slappe hap figuren primier worden, we hadden er één kunnen hebben, een groot deel van de Nederlandse stemmers had hem zeker zover gebracht. En dat wisten deze ratten, dus werd hij afgeschoten als een valse hond, P Fortuyn.

  Geliked door 2 people

 8. klaas zegt:

  Like

 9. willie zegt:

  Is GEEN slappeling, die psychopaat weet duivels goed wat ie uitsteekt( in opdracht van de ”Cabal”): een machtsgeile klootzak, dat wel, maar die zijn er meer dan genoeg, OVERAL ter wereld

  Geliked door 2 people

 10. Tistochwat zegt:

  Rutte is geen slappeling, maar een berekenende, kwaadaardige opportunist,

  Geliked door 2 people

 11. Bruls zegt:

  Geert heeft gelijk Rutte is de slechte minister ooit Geert ga zo door wij staan achter jou !!!

  Like

 12. Bob zegt:

  We hebben een paar gezegden in
  Nederland die op een groot deel
  van ons kabinet slaat.
  -Zoals de oude brommen piepen
  de jongen.
  _ De appel valt niet ver van de boom.
  _ wie met teer omgaat wordt erdoor
  besmet.
  De opvoeding die je krijgt bepaalt
  vaak wat je doet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s