Aan Hugo de Jonge

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer De Jonge,

In juni zei nog 73% van de Nederlandse bevolking zich zeker of waarschijnlijk te laten vaccineren tegen corona. Deze week is dat volgens I & O Research nog slechts 59%.

Zo’n cijfer zegt veel meer over het vertrouwen van de Nederlandse bevolking in uw beleid dan een opiniepeiling van het gekleurde EenVandaag Opiniepanel. Zelfs als deze trend zich níet doorzet, zitten we al onder de kritische grens van 60% die nodig is om ‘groepsimmuniteit’ te krijgen. Hoe zou dat nou komen?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan Hugo de Jonge

 1. Mary zegt:

  En dan denk ik dat die 59 procent nog aan de lage kant is als ik het zo om mij heen hoor allemaal dezelfde reactie, in de trant van nee natuurlijk doe ik dat niet ben niet achterlijk………..dus ik denk dat dat percentage beduidend hoger ligt en van de mondkapjes weet nu ook het overgrote merendeel wel dat het waanzin is en dat is ook duidelijk om me heen te zien, dus ik zou zeggen ga zo door voer die mondkapjesplicht etc. maar in des te sneller wordt iedereen wakker en zien ze Rutte en Co voor wie ze werkelijk zijn………in plaats van de great reset zitten we in de great wake up.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Mary, ik weet niet wat u om u heen ziet maar ik zie steeds meer mensen met die verduvelde mondkapjes op .kijk naar die valse gezichten van Rutte en de Jonge het lijkt wel of de duivel in hun zit ,ik loop nog steeds zonder het valt me wel op dat de mensen niet meer vuil naar me kijken

   Like

   • M. zegt:

    Veel mensen willen het niet zien ook al kan een blinde het zien onderhand maar in zekere zin heb je gelijk dat de geest van de duvel in deze mensen zit.
    Aan de andere kant beginnen wel meer mensen dat in te zien.
    De Schepper heeft iedereen gewaarschuwd dat de geest van de duivel zich kan manifesteren in iedereen die God ongehoorzaam is.
    In de linkse en democratische hoek van list en bedrog en valse vrede is hij flink vertegenwoordigd en daarbij prijzen ze allemaal de vrede van de grootste misleider van allemaal en blijft men de wandaden maar recht lullen.

    Ik heb het boek van de zichzelf de grootste misleider van allemaal noemende gelezen maar de grootste misleider van allemaal lijkt mij niet zo betrouwbaar.
    Grote kans dat je misleidt word …omdat hij het zelf al aan geeft dat hij de grootste misleider is van allemaal.
    Daarom mag je daar ook alles doen wat God verboden heeft om de brede weg van de duvel wat aantrekkelijker te maken voor ze.

    Like

 2. BigLJohn zegt:

  Die Hugo de Jonge, maar ook Rutte en Grapperhaus, passen in het rijtje van Merkel, Macron, maar ook in het rijtje van Benito Mussolini, Cornelis van Geelkerken en Anton Mussert. Eens hangen de eerste drie aan een touw te bungelen gelijk Mussolini en zijn minnares Claretta. Woedende Italianen hadden die twee hun lijken verminkt en op zijn kop opgeknoopt. Eens komt ook de grote afrekening voor Rutte, de Jonge en Grapperhaus. Dit alles blijft niet mooi staan natuurlijk want de woede onder Nederlanders word steeds groter, tot het tot een explosie gaat komen.

  Like

 3. Julia zegt:

  Vandaar nu al de achterkamertjes politiek om de vaccinatie toch bij iedereen door de strot te duwen https://www.ad.nl/politiek/de-jonge-geen-indirecte-vaccinatieplicht-wel-mogelijk-meer-vrijheid-voor-gevaccineerden~a0de8b86/ Ik kan maar één ding hopen dat er een dag van rechtvaardiging komt dat er voor goed en keihard wordt afgerekend met deze misdadigers tegen de menselijkheid en vooral met die criminele elitaire achterban die zich verrijken en geen enkele rekening meer houden met de rechten van de mens. Deze misdadigers hebben de oorlog aan eigen volk verklaard en Rutte en De Jonge werken hier ten volste aan mee. Ik heb geen greintje respect meer en geen goed woord meer over voor deze onvergeeflijke misdadige daden die ons volk wordt aangedaan.

  Geliked door 1 persoon

 4. M. zegt:

  De duvel en zijn knechten komen altijd als lichtengeltjes die zogenaamd bol staan van de goede bedoelingen terwijl ze helemaal geen enkele goede bedoeling hebben.
  Men doet weer een lock down omdat is gebleken dat landen op slot meer slachtoffers produceren en daar is hun baas de als een briesende leeuw in de rondte gaat om nog gauw even zoveel mogelijk mensen te verslinden, erg content mee.
  Uiteraard geen verplichte spuit maar gewoon verplichte uitsluiting van het sociale leven.
  Een beetje net als wat ze met onze oma’s en opa’s doen geef ze een klote leven of laat ze afsterven in eenzaamheid of help jezelf eruit met een spuitje.
  Uiteraard zullen de mensen die de leugenaars op hun tv heilig geloven opgehitst worden tegen de mensen met gezond verstand die op feiten vertrouwen en niet op leugenaars op hun tv.
  Leugenaars met belangen die zoveel onzin uitkramen dat het beledigend is voor iedereen die zelf nog kan denken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s