Asielzoeker-“transportdienst” kondigt aan: “We sturen nog een schip!”

(Vertaling: E.J. Bron)

De zogenaamde “zeenood redders” willen de bewapening opvoeren. Omdat het NGO-schip “Sea Watch 4” sinds midden september vastzit in de haven van Palermo, kondigt de vereniging “Sea Eye” aan dat er meer schepen naar de Middellandse Zee gestuurd zouden worden. “Als jullie ons schip blokkeren, dan sturen we er nog eentje!”, zei de chef van de vereniging, Gordon Isler, in Regensburg, de zetel van “Sea Eye”. En: “We hebben gewoon veel meer reddingsschepen nodig.”

Op dit moment is “er maar één NGO-schip”, en wel van “Open Arms”, in de Middellandse Zee actief, hoewel er, aldus Isler, zeven zeewaardige schepen van verschillende organisaties zouden zijn die voor het redden op zee geschikt zijn. Die schepen zouden echter regelmatig geblokkeerd worden.

Dat dient ook onder de huidige – links-liberale – regering Rome zo te blijven. Met het oog op de aankondiging van de zogenaamde hulporganisaties om nieuwe schepen te sturen, verklaarde de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Luciana Lamorgese, onlangs in een interview met de Italiaanse krant “La Corriere della Sierra” dat zij de schepen van de NGO´s zou blijven blokkeren.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Asielzoeker-“transportdienst” kondigt aan: “We sturen nog een schip!”

 1. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dit soort mensensmokkelaars op te pakken en zwaar te straffen want ze hebben schijt aan alles !!

  Like

 2. vangie1206j zegt:

  Die in beslag genomen boten bemanning vervangen daarna helemaal voldouwen met asiel afval uit Afrika en retour zenden naar vuilnisbelt Afrika.

  Geliked door 2 people

 3. Pingback: Asielzoeker-“transportdienst” kondigt aan: “We sturen nog een schip!” | eunmask

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

 6. Henk zegt:

  Translate NGO it is not a gommon name but in the moste sense of the word they using it
  it is meaning nothing more ore less NO GOOD ORGANISATION.

  Geliked door 1 persoon

 7. De foto bij dit verhaal doet mij denken aan het boek “De ontscheping|” waarin verhaald wordt over 1 miljoen moslims die in oude schepen in konvooi de wereld over varen waar alle autoriteiten ze met angst en beven zien naderen en zeer opgelucht zijn dat het konvooi verder vaart richting europa. Niemand doet iets. Plannen genoeg, bombarderen, torpederen maar geen uitvoering uit pure lafheid en hoop dat de ellende hun land voorbij gaat. Ook in europa staat inmiddels alles op scherp maar tot opluchting van italie, griekenland en andere kuststaten landt het konvooi op de franse kust. Het leger is gemobiliseerd en rukt met oorlogsmateriaal uit naar de gevarenzone. Ter wijl de massa’s aan land komen, wacht het leger op het bevel van hogerhand om het vuur te openen maar dat blijft uit. De bevolking vlucht massaal het binnenland in met achterlating van alles. Het leger capituleert en trekt zich terug. Het land wordt aan haar lot over gelaten. Het gevolg is een totale ineenstorting van het sociale en economische en politieke systeem. Totale wanorde. Moord, plundering en verkrachting van de autochtone bevolking op grote schaal. Dit scenario staat ons ook te wachten als er niet wordt ingegrepen. Mijn oplossing is, alle schepen van de “zeeredders “in beslag nemen, verbeurd verklaren en tot zinken brengen en de bemanningen en actievoerders veroordelen tot gevangenisstraf. Dat is mogelijk door wetten hiervoor aan te nemen.
  Helaas zal mijn oplossing nooit gebruikt gaan worden. Waarom niet? Omdat de landen in de europese unie dit NIET WILLEN, omdat ze een geheime agenda hebben tot om volking van de autochtone bevolkingen van de europese landen. De “Zeeredders”krijgen zelfs bakken subsidie van de europese unie om hun misdadig werk voort te zetten. Niet de “vluichtelingen”zijn het probleem maar onze politici en regeringen die al die ellende mogelijk maken en dat in het geniep subsidiëren.

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Het paard van troje,georganiseerd en gefinancierd door george soros de rechterhand van de cabal/deepstate oftewel de khazariaanse mafia.Uitgevoerd door de extreem linkse NGO,s.

  Like

 9. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/11/18/migration-watch-illegal-channel-crossings-to-cost-british-taxpayer-nearly-quarter-of-a-billion-pounds/

  Migration Watch: Illegale kanaalovergangen kosten de Britse belastingbetaler bijna een kwart miljard pond

  Het illegaal oversteken van bootmigranten van het Engelse Kanaal zal de Britse belastingbetaler het komende decennium bijna een kwart miljard pond kosten, zo heeft de denktank Migration Watch UK ontdekt.

  In een rapport van Breitbart London zei Migration Watch dat als de massale toestroom van illegale migranten niet wordt verminderd, Groot-Brittannië ongeveer £ 240 miljoen zal uitgeven om de huisvesting en andere betalingen aan de illegale vreemdelingen te betalen.

  Like

 10. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/11/18/german-migrant-taxi-ngo-adds-new-larger-ship-to-be-launched-in-2021/

  Duitse NGO voor migrantentaxi’s voegt nieuw groter schip toe dat in 2021 wordt gelanceerd

  De Duitse transport-ngo Sea-Eye voor migranten heeft een nieuw schip gekocht, groter dan hun huidige schip, en is van plan om in 2021 aan missies in de Middellandse Zee te beginnen.

  Het schip, dat het vierde schip is dat door de ngo is gekocht, krijgt de naam Sea-Eye-4 en is veel groter dan het huidige schip dat wordt gebruikt door de ngo, de Alan Kurdi.

  Volgens een rapport van Deutsche Welle is het schip grotendeels gefinancierd door de United4Rescue-groep, een in Hannover gevestigde vereniging die zichzelf omschrijft als een “brede alliantie ter ondersteuning van civiele reddingsoperaties op zee”.

  United4Rescue stelt dat het nieuwe schip 60 meter lang en 11 meter breed is, maar geeft niet aan hoeveel migranten er per reis kunnen worden ondergebracht. om meerdere dagen of zelfs weken aan boord door te brengen. “

  Like

 11. P. Puk zegt:

  Torpederen!

  Like

 12. Zo lang dit soort onzin aan de subsidie tiet hangt zal deze onzin ook door blijven gaan.
  Dit soort gajes wordt gesubsidieerd door de individuele landen en lukt het niet in de landen melden ze zich bij Brussel.
  Daarbij hebben dit soort “organisaties” donoren die het door hen gedoneerde geld weer van de belasting af trekken en dus de rekening weer verplaatst naar diegenen die het meeste last hebben van de profiteurs die door de profiterende NGO ’s hier naartoe gebracht worden.
  Dan nog zo iets, zoals iedereen weet word er verschrikkelijk veel geld verdiend aan die hele mensensmokkel en hoe hard ze ook schreeuwen dat het niet waar is staan die gasten in direct contact met de smokkelaars aan de overkant van de Middelandse Zee en er is niemand die mij wijs kan maken dat de opvarenden ook niet flink hun zakken vullen ten koste van uiteindelijk de belastingbetaler.
  Jan lulde arbeider wordt hierdoor aan alle kanten gefuckt door dat tuig want die mag in eerste instantie het gelach betalen en in tweede instantie mag hij dokken voor de opvangcentra van het COA gajes en op de derde plaats kan zijn kind niet meer aan een huis komen als de tijd daar is want positieve discriminatie en zo en ten slotte krijgt hij dat zwarte en ander gajes ook nog eens toegewezen als zijn buren die op geen enkele wijze er ook maar aan willen denken om zich enigszins aan te passen.
  Dus Ik raad aan voor de arbeiders om in het volgend jaar weer op Rutte te stemmen en daarmee je leefgenot nog verder onderuit schoffelt.

  Geliked door 2 people

 13. Claudia Millenaar zegt:

  Hoppa, weer een golf kostgangers. Terwijl zo’n “uber-deuger” maar mensen over blijft hevelen naar een vaak, op een zeer marginaal leven alhier uitdraaiend, zitten wij met de gevolgen hiervan.

  Het blijkt hier namelijk helemaal niet het beloofde land en de meeste oorspronkelijke bewoners willen niets met deze veelal cultuurbarbaren te maken hebben en zij ook niet met ons! Een vernietigende blik of oneerbare voorstellen aan vrouwen komen altijd eerder in beeld.

  Om nog maar niet te spreken over allerlei andere, zeker in onze ogen, ongewenste folklore waaraan wij ongevraagd ook nog voortdurend blootgesteld worden.

  Zij moeten direct stoppen met het faciliteren van mensensmokkelaars! Deze mensen aan de al bestaande onderkant van onze maatschappij blijven toevoegen, betekent dat er straks helemaal niets meer is. Dan verwordt het hier tot eenzelfde shithole als waar ze vandaan kwamen en heeft straks helemaal niemand meer iets.

  Dan worden wij de oorspronkelijke bewoners, straks in de spreekwoordelijke “pan gehakt” en het zou mij niet eens verbazen als dat straks een echte pan is…

  Geliked door 1 persoon

 14. tineke63 zegt:

  N boot met gaten heen sturen.Ze maken binnen notime de dienst uit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s