Eerst een vertrouwde samenzwering; nu een ongekende crisis

(Door: “eg regs”)

“De communistische dreiging in dit land zal een dreiging blijven totdat het Amerikaanse volk zich de communistische methodiek bewust wordt. Want iemand die eenmaal haar ware essentie heeft weten te  doorgronden, zal er niet langer door misleid kunnen worden. Het individu wordt momenteel echter belemmerd door de enorme monstruositeit van deze samenzwering. Het maakt dat hij simpelweg niet kan geloven dat zoiets zou kunnen bestaan. Het Amerikaanse verstand kan zich niet voorstellen dat een dergelijk kwaad in ons midden is losgelaten. Het verwerpt zelfs iedere mogelijkheid dat de menselijke soort tot het bedenken van zo’n filosofie in staat is; een filosofie die, uiteindelijk en noodzakelijkerwijs, zal uitlopen op de vernietiging van al het goede en eerbare.” (Edgar Hoover, 1956)

Edgar Hoover was de FBI-directeur die vandaag de dag vooral herinnerd wordt om zijn vermeende travestieten-neigingen. Beschuldigingen overigens, die met name worden rondgebazuind door lieden die het meestal heel prijzenswaardig vinden als mannen in een jurk gekleed gaan (drastischer maatregelen zijn te verkiezen natuurlijk, maar dit terzijde). Misschien dat iemand tegenwerpt dat deze ‘onthullingen’ de bedoeling hebben om hypocrisie aan de kaak te stellen. Dat zou in theorie kunnen natuurlijk, maar de vraag is dan wel:welke hypocrisie? Want nog amper 20 jaar geleden had nog niemand ooit van het woordje ‘transgender’ gehoord -laat staan in 1956.Uiteraard is dit hele verhaal waarschijnlijk niks meer dan leugenachtige roddel en achterklap. Hoover zou in ieder geval wel de allerlaatste zijn om op te kijken van deze ‘active measures’.

De federale recherche van de VS was ooit een tamelijk voorbeeldige politieorganisatie (zeker in  vergelijking met de quasi-leuk/geheel ongepast twitterende dienders die we in Nederland helaas gewend zijn). Dit waren mensen die daadwerkelijk achter de volksvijanden aangingen -zoals het wetshandhavers betaamt. En daarbij waren ze niet te beschuldigen van klassenjustitie, want onder de ‘objecten van interesse’ bevonden zich de meest vooraanstaande, invloedrijke en populaire Amerikanen van dat moment. Feitelijk waren deze rechtschapen rijksaagenten individuen van het hoogst mogelijke morele kaliber (Hoover had hen op exact deze kwaliteit geselecteerd). Zo kwam bijvoorbeeld in de Martin Luther King-rapportages de zwarte viltstift er driftig aan te pas. Maar dat was niet om staatsgeheimen te censuren. De ‘preutse’ FBI-agenten waren namelijk zo onthutst en ontzet door wat de afluisterapparatuur hen onthulde, dat zij besloten om de ontaarde uitspattingen van deze ‘dominee’ niet zomaar ongecontroleerd aan het papier toe te vertrouwen.

Anno 2020 is alles anders, niet in de laatste plaats bij de FBI. De communistische samenzwering is echter gebleven. Maar er is misschien wel een belangrijk verschil. Want terwijl Hoover ooit nog verzuchtte dat de beschuldigingen te grotesk waren om serieus genomen te worden, zijn de bewijzen inmiddels te onweerlegbaar om nog ontkend te worden. En het zijn zelfs de faciliteerders van deze monsterlijke fraude- de nieuwsmedia – die deze paradigmaverschuiving in  toenemende mate, zij het zo stilzwijgend mogelijk, schijnen te erkennen. Want eerst was er in het geheel geen verkiezingsfraude. Vervolgens was er inderdaad een handjevol aan dubbele stemmen, aan ‘dode stemmers’ en dergelijke. En toen bleek opeens dat het ging om veel meer dan slechts een ‘handjevol’, maar, zo zei men, de aantallen zijn nog steeds te klein om de uitslag te kunnen veranderen. Inmiddels circuleren echter ook in de ‘legacy media’ getallen van in de tienduizenden. Los van wat CBS of CNN hierover te melden hebben, was het voor ieder weldenkend persoon natuurlijk al onmiddellijk duidelijk dat hier sprake was van een coup. Zogenaamd via de stembus; maar een coup niettemin. De bewijzen blijven zich ondertussen opstapelen.

Zonder twijfel spelen er allerlei dingen waar wij totaal geen weet van hebben, maar het is exact om die reden dat de situatie momenteel veel gevaarlijker is dan ons verteld wordt. Het gaat om onnoemelijk veel meer dan slechts de niet chique wederwaardigheid van een eigenwijze en trotse president die zijn verlies niet wil toegeven. In werkelijkheid staat een gigantische samenzwering op het punt ontmaskerd te worden. Iemand die dan nog steeds denkt dat het internationale communisme deze ultieme rampspoed waarschijnlijk wel gelaten over zich heen zal laten komen, heeft de communistische ‘methodologie’ duidelijk nog niet helemaal doorgrond.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Eerst een vertrouwde samenzwering; nu een ongekende crisis

 1. guusvelraeds zegt:

  Goed beschrijvend stuk. Er gaat iets gebeuren de komende weken maanden. US presidentsverkiezingen, de georganiseerde pandemie en de big green reset die de macht achter de macht wil uitrollen. Vandaag over een jaar leven we of in een andere wereld of de beerput wordt opengetrokken en er volgt een neurenberg 2.0.

  Geliked door 3 people

 2. Groene Leeuw zegt:

  Inmiddels heeft deze president zijn eerste enorme overwinning geboekt die wel eens doorslaggevend kan zijn……

  Like

 3. Qvic zegt:

  Met deze verkiezingsfraude kan wel eens een zeer groot deel van het deep-state moeras droog gelegd worden. Ieder zal dan verbazen hoe veel vertakkingen van deze fraudeurs er zijn en hoe ze te werk gingen. Daar heeft de gewone man geen weet van, hoe corrupt het allemaal in werkelijkheid is. Dat gaat ieders verstand te boven, hoe smerig het spel wordt gespeeld.

  Geliked door 3 people

 4. Peter zegt:

  Mensen die denken dat Trump een gek is,of dat hij zich zonder slag of stoot overgeeft ,zullen straks nog raar staan kijken,ongeloofelijk veel geld is er voor betaald om hem weg te krijgen, computerfraude ,stembusfraude,alles komt aan het licht,NPO,of kranten hoor je niet,maar nieuwszenders in Amerika zoals x22Report,newsmax, geven je de juiste feiten,liegen niet,en zo hoort nieuws te zijn,objectief,eerlijk,en niet zoals hier verzinnen,en zo vals mogelijk.de kan gaat zolang te water tot hij breekt,dat gaat de media hier ook meemaken,ze maken zich op den duur onsterfelijk belachelijk.

  Geliked door 2 people

 5. Martine zegt:

  Trump heeft 2500 troepen uit Afghanistan en Irak teruggehaald.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ook in dit artikel wordt weer kwistig gestrooid met de term communisme waar feitelijk socialisme bedoeld wordt.
  Weliswaar zijn er talrijke overeenkomsten maar ze zijn zeker niet hetzelfde, in de oorlog stonden het Russische communisme en het Duitse nationaalsocialisme lijnrecht tegenover elkaar.
  Communisme in de USA ? Ondenkbaar.
  Socialisme in de USA ? Op een aantal vlakken misschien nog niet zo gek.
  Communisme is puur totalitair waar in het socialisme solidariteit gevraagd wordt.
  Amerikanen kunnen, net als overal op de wereld buiten hun schuld diep in de problemen komen, een tijdelijk steuntje in de rug kan dan uitkomst bieden.
  Obamacare had de nodige tekortkomingen maar een zekere vorm van een betaalbare ziektekostenverzekering is zo gek nog niet.
  Vergeet daarbij niet dat Amerikaanse ziekenhuizen je keihard weigeren als je niet verzekerd bent, mensen in goed betalende banen zijn vaak via de werkgever verzekerd maar iedereen die daaronder zit niet en dat zijn er meer dan je zou willen denken.
  Maar een land dat zó individualistisch is ingesteld dat zelfs een werkende ziektekostenverzekering onbespreekbaar is communistisch maken is ten ene malen onmogelijk.

  Like

  • Feniks zegt:

   Zucht, Tijl ….wake up.
   Meer woorden ga ik er niet aan vuil maken.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Dhr Bron geeft mensen de gelegenheid te reageren onder de geplaatste artikelen, ik heb daar in dit geval gebruik van gemaakt en heb geprobeerd mijn mening met feiten te onderbouwen.
    Nou heb ik zeker de waarheid niet in pacht en blijft er altijd de mogelijkheid dat ik op één of meerdere punten ongelijk heb, uw reactie is echter ronduit triest en voegt niets toe.

    Like

   • bobzelf zegt:

    WHAHAHAHA , U PROBEERT HET NOG EEN KEER, WHAHAHAHA

    HIER TIJL , HEBBIE WAT ZINNIGS TE DOEN !!!!!!!!!!!!!

    BRUINE BONEN SOEP , ( JE VROEG ER ZELF OM ,DUS EET ZE )

    Heerlijke maaltijdsoep. Door het rundvlees wat minder calorierijk. Ons smaakt deze soep uitstekend. Denk aan het weken van de bruine bonen! N.B. Voeg pas zout toe na het einde van de kooktijd van de bonen. Dat vermindert de kooktijd van de bonen.
    INGREDIENTEN

    400 gram bruine bonen 2 ½ liter water 250 gram soepvlees 2 laurierblaadjes ½ theelepel kruidnagelpoeder ½ knolselderij 3 eetlepels fijngesneden selderijgroen 1 prei 1 winterpeen 1 grote ui 150 gram reepjes mager rookspek of gehaktballetjes van 150 gram rundergehakt 2 eetlepels tomatenpuree 1 eetlepel olie zout
    Bereidingswijze

    Zet de bruine bonen een nacht in de week in 2 ½ liter water. Maak de knolselderij, prei en winterpeen schoon en snij deze in hele kleine blokjes. Pel en snipper de ui. Als je gehakt gebruikt draai hier van balletjes van. Breng de bruine bonen en het vlees met het weekwater aan de kook. Voeg de groenten toe aan de kokende soep, samen met de tomatenpuree, laurier en kruidnagelpoeder. Laat alles op een lage warmtebron gaar worden (duurt ± 1 ½ uur). Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak hierin de spekjes en de gesnipperde ui goudbruin. Voeg dit aan het einde van de kooktijd toe aan de soep. Wil je geen spek gebruiken doe er dan gehaktballetjes in. Maak de soep op smaak met zout en eventueel vers gemalen peper

    WHAHAHAHAHA

    OOM BEZIGHEIDSTHERAPY

    Like

 7. Pingback: Over de communistische dreiging – Home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s