VIDEO Geert Wilders: “Betonrot in het kabinet”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO Geert Wilders: “Betonrot in het kabinet”

 1. leefbarbaar zegt:

  Ach er is tenminste 1 persoon in Rutte 3, die meneer de Jonge op waarde weet te schatten; debiel.

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Geert, weer schitterend op dreef…wrijf hun neus erin… zo totaal anders dan die gore hypocriete slemiel van een Geert-Jan. Seegers die maar probeert om ons nog meer gevangen te zetten door maar door te wroeten richting veplichte vaccinatie en te laf om dat zelf te beslissen wil hij extern advies…. vuile gore Farizeeër, ongelooflijk dat mensen op zo’n bak kwijl stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 3. GODVERDOMME!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik hoor net op Nieuwsuur dat Ouwe Knol waarschijnlijk tot/met 2021 ******* 44 M I L J O EN ********** moet uitkeren aan “asielzoekers” omdat hun aanvragen te lang duren! GODVERDOMME, wat zit er een KUTTUIG op Het Binnenhof!! 44 MILJOEN van ONS AFGEJATtE MILJOENEN worden uitgedeeld aan avonturiers, misdadigers, gestoorden etc etc. Krijg om mij de CoronaTIEF, misdadig KUTTUIG!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Het betonrot zit al diep geworteld bij Rutte en De Jonge liegen en bedriegen. Is het nu zo ver gekomen dat zij liever niet meer in de kamer verschijnen zodat hun schaamrood nu tot de tenen loopt. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1031562377/vvd-wil-minder-op-werk-verschijnen. Nou dan kunnen ze nog meer bekokstoven hoe de samenleving verder te verzieken. Ook die smeerlap De Jonge is een ongekende dictator om goed in de gaten te houden hij zit vol leugens, dictatuur nu weer over de vaccins niet verplicht nou trek uw conclusie maar https://www.ad.nl/politiek/de-jonge-geen-indirecte-vaccinatieplicht-wel-mogelijk-meer-vrijheid-voor-gevaccineerden~a0de8b86/ Dit betekent dus nergens meer naar binnen dat gaat dus van kwaad naar erger straks verbod op vakanties en verplicht als u werkt in welke sector dan ook. Een pure misdaad tegen de menselijkheid. Deze lapzwans zou eerst eens het geld moeten steken in optimalisatie van de capaciteit in de zorg zodat mensen de rechtmatige reguliere zorg kunnen krijgen waarvoor zij vet premie betalen. Wie heeft er niet meer dan genoeg van deze misdadigers die ons leven met de dag meer en meer verwoesten en zelfs bepalen wat wij gif in ons lichaam moeten laten spuiten waarvan bijwerkingen nog niet bekend zijn en of dit gif überhaupt werkt. Het is niet te bevatten dat een eens zo democratisch land in nog geen jaar tijd omgevormd is in een dictatuur waar burgers alleen nog een beetje vrijheid kunnen krijgen als dat door de dictators is toegestaan. Hoe hebben wij Noord Korea niet veroordeeld nou we staan nu precies gelijk en zijn een land geworden dat de naam Nederland niet meer waardig is maar kan worden omgedoopt in Noord Korea aan de Noordzee. De democratie is vermoord en komt niet meer terug net als het oude normaal dat in de geschiedenisboeken kan verdwijnen.

  Geliked door 2 people

 5. Martine zegt:

  Valt het jullie ook niet op dat Wilders totaal niet bezig is of weet heeft van wat zich werkelijk afspeelt? Dat we enorm worden belazerd en dat hij maar door blijft gaan over Moslims en de zorg…

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Leg eens uit? Mij valt juist op dat Wilders zo ongeveer de énige is die weet wat er speelt.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 4 people

   • Martine zegt:

    Dat is dus niet waar en dat weet je als je zelf ook meer weet. Hij blijft op een bepaalde hoogte hangen en breekt niet door naar de kern. Voor de waarheid moet je op World Economic Forum kijken en informatie zoeken over agenda 2030 en de Great Reset. Zie verder mijn onderbouwing bij mijn antwoord op jetse47. Trump weet dit wel te doen! Die benoemt de Deep State. Of mensen er wel of niet klaar voor zijn, de waarheid moet naar buiten.

    Geliked door 1 persoon

   • Elvi zegt:

    Volg je de Amerikaanse verkiezingen? Daar komt echt álles naar boven. Een paar tips: Newsmax, Infowars, Black Conservative Patriot en nog heel veel meer.
    In Nederland: Cafe Weltschmerz, Blue Tiger studio’s, Jensen en ook daar heel veel meer en je begrijpt waarom Martine dit stelt.

    de islam is op dit moment helemaal niet interessant afgezet tegen de immense fraude die nu door Rutte en co. tegen de mensheid wordt begaan. Immens, intens, Wilders, Baudet, begin met het benoemen!!!!!!

    Like

  • jetse47 zegt:

   Martine, Heb jij een bord voor je kop?
   Ga zeiken over de stukken ellende die rutte,de jonge, grabbelmaus,jetje, klaver,enz heten!!

   Like

   • Martine zegt:

    Zullen we het niveau een beetje hoog houden en niet gaan schreeuwen tegen elkaar?Wilders loopt te roepen naar Rutte maar denk je werkelijk dat Rutte en de Jonge zelf bepalen wat er gebeurd in Nederland? Zij worden aangestuurd door de Bilderberg en die hebben een bepaalde agenda namelijk de great reset. Wilders pakt naar mijn idee niet de gehele waarheid en dat valt mij gewoon tegen. Moslims zijn nu niet de hoofdzaak. Het gaat erom dat wij als collectief gaan inzien dat Corona een leugen is en de wereld door en door corrupt en kwaadaardig is, dat vaccinaties een bedreiging vormen voor onze gezondheid en dat we in een communistisch systeem gedrukt worden als we niets doen.

    Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Martine in welke droom verkeert u dan volgt u zeker de helft niet van de debatten anders zou u niet zo naïef reageren. Valt het u niet op hoe Rutte, De Jonge de boel belazeren en uw vrijheden ontneemt of is u dat ontgaan. Als het één politicus is die dit door heeft raad ik toch aan u zich maar eens van betere informatie te voorzien die in de linkse media en propagandazenders niet wordt gepubliceerd en wordt uitgezonden. Daarbij is het punt zorg toch echt wel van zeer groot belang want u heeft toch hopelijk wel door dat de zorg door Rutte kapot is bezuinigd waardoor de reguliere zorg in gevaar is gekomen ook u kan daar de dupe van worden. Voor wat betreft de Moslims is dit onze grootste zorg omdat de massa migratie onze samenleving ontwricht en er een aantal zeer gevaarlijke geradicaliseerde onder zitten die een gevaar zijn voor onze samenleving. Kortom de gezondheidszorg en de massale import is wel terdege een zeer grote zorg.

   Like

 6. Laura van der Storm zegt:

  Martine, waar wil jij het dan over hebben? Blijkbaar heb je niet in de gaten dat de islam HET wereld probleem is,daarna vooralsnog…………………helemaal niets.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s