Aan Hubert Bruls

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Bruls,

Het wereldkampioenschap ‘Indekken’ heeft een nieuwe deelnemer: u.

De voorzitter van het Veiligheidsberaad, het gezelschap burgemeesters dat zich al sinds maart gedraagt als een schaduwkabinet, snapt ook wel dat het vuurwerkverbod dat is afgekondigd voor dit jaar voor geen meter gaat werken. Ja, brave kindertjes uit brave gezinnetjes gaan zich er aan houden. Maar de die hard liefhebbers van vuurwerk én ‘jongeren’ die het gevoel van onterechte gevangenschap zat zijn, zijn al lang bezig om te zorgen dat ze op 31 december voldoende voorraad hebben.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Aan Hubert Bruls

 1. Harrie Vaes zegt:

  Er is geen grotere en geniepige gluiperd als die Bruls…..Wat liep hij fier voorop naar het politiebureau…..om met zijn handlangers…..de Marokkanen en andere moslims ….Wilders een loer te draaien. Landgenoten verraden …daar is hij goed in.
  Kots misselijk wordt je van hem.
  En laat aub geen afbeelding meer van hem zien.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Krijg altijd het idee als ik m zie dat hij iets van het syndroom van down heeft. Lijkt me dat het vroeger een dik jongetje was en ook nog eens een oervervelend ventje (door te klikken waardoor hij op zn sodemieter kreeg) en daardoor vreselijk gepest is vroeger en nu wraak neemt door te parasiteren op de bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Wat is dit een verschrikkelijke karikatuur voor de uitstraling van een dictator. Die betweterige brulaap is niet om aan te horen laat staan om aan te zien. Hij voelt zich heel wat maar in wezen is het een heel klein nietszeggend vervelend aapje. Wie denkt hij dat hij is een burgemeester die er voor zijn ingezetenen zit en niet als een duplicaat dictator op de bühne staat. Hij zal eieren voor zijn geld moeten kiezen want ook kan deze brulaap niet zijn gehele stad onder controle houden. Kijken wie er het kortste lontje aan steekt we zullen het meemaken. Hij heeft nog geen voorbeeld genoeg gehad hoe het Krikke is verlopen met het verbod op het paasvuur. Nou ik denk dat deze brulaap beter zijn dictatuur kan terug draaien wil hij enigszins nog er een beetje ongeschonden uit de strijd komen. Beter is dat hij zich bezig houdt met de problemen in zijn eigen stad en op oudejaarsavond maar wat oliebollen naar binnen werkt dat kan er nog wel bij.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  kan die opgeblazen brulkikker niet een keer z’n bek houwe?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s