CITAAT . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Jeff Hoeyberghs)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CITAAT . . .

 1. Met of zonder Corona racen wij sws op een DICTATUUR af!! Als de PUINZOOI compleet is, staat de DICTATOR op. Eventueel met de koran in zijn klauwen!! Er is gewaarschuwd!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Helaas bestaat de bevolking uit bange en laffe mensen dus die vermoorden mede onze democratie. Zolang een volk onderdanig blijft zal een land van democratie voor goed zijn afgeschreven. Kijk om u heen het grootste percentage uit zich al door de onderdanigheid te tonen met het dragen van let op een niet werkende muilkorf. De gelovige muilkorfdragers zullen dan ook geen kerken meer bezoeken omdat daar de smetlappen niet worden verplicht. Kortom slimme en weldenkende mensen die niet links geïndoctrineerd zijn en uitsluiten eigen verstand gebruiken zijn helaas in de minderheid zeker in ons land. Kijk naar het aantal demonstranten die terecht demonstreren tegen deze ongekende ondemocratische dictatuur dat is een handjevol. De massa laten zich graag hun vrijheden, vakanties en plezier ontnemen door een zware minderheid van elitaire machtswellustelingen in plaats van met deze misdadigers tegen de menselijkheid keihard af te rekenen. Dus niet huilen en janken de komende jaren en altijd voor ogen houden dat vele onderdanige laffe schaapjes zelf de oorzaak zijn dat het zover is gekomen.

  Like

 3. Bas zegt:

  Gigantische fraude en 4 dappere getuigen!

  DOMINION.

  “4 getuigen … wat ze * zweren * is dat om half vier ’s morgens een vrachtwagen naar het centrum van Detroit reed … het waren duizenden en duizenden stembiljetten … en ze werden naar het centrum gebracht … .en [er was] een werknemer van Dominion. ”

  Zeer verontrustende dingen. Kijk maar

  Like

 4. Bas zegt:

  Persconferentie van de advocaten van Trump

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s