CITAAT Frans Timmermans . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op CITAAT Frans Timmermans . . .

 1. karton zegt:

  Onbegrijpelijk dat gevaarlijke gekken als Fransje Timmermans, in volle vrijheid mogen rondlopen! Opsluiten dit soort oorlogshitsers , landverraders en wel z.s.m. !!!!!

  Geliked door 9 people

 2. bobzelf zegt:

  ja ,,kijk en nou ben ik een vliegtuig !!!

  onze eppo

  nog steeds mensen fan van de eu ??

  WILT U ER OVER PRATEN ?? WHAHAHAHAHA

  OOM NIGEL

  Geliked door 9 people

 3. Harry Willemse zegt:

  Deze ongelofelijke klootzak, er bestaat geen Nederlands woord dat weergeeft welke totale minachting die ik voor deze ongelofelijk debiel, deze hufter heb. Hij bedoeld namelijk ZIJN rijkdom.

  Geliked door 9 people

  • droevige mof zegt:

   Als ik naar zijn villa in Heerlen kijk, weet ik wat hij bedoelt met rijkdom. En de laatste tijd is hij zo divers geworden dat hij Duits spreekt met een Noord-Duits accent. Dat klinkt gedistingeerder dan het Steenkolenduits van zijn jeugd.

   Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Harry Willemse. Hij bedoelt zeker niet uw rijkdom, of de mijne. Wij beide kunnen, wat hem betreft, de pot op. Deze vent heeft zo’n minachting voor zijn kiezers dat hij schaamteloos zulke praatjes in een talkshow kan houden. Hij klinkt als een doorsnee SED politicus in de DDR-tijd. Tante Merkel zou hem leuk vinden. Voor mensen die in de realiteit leven, begrijpen niet wat voor kracht en rijkdom zijn in multiculturele diversiteit te vinden. Mits Timmerfrans bedoeld: a) de zooi van de COA en Vluchtelingenwerk Nederland die een goed belegde boterham aan aan alle AZC’s verdienen, b) de hele apparaat van tolken, advocaten, rechters en administratief personeel die zich bezig houden met verblijfsvergunningen en toekenning van status, c) integratiecursussen, d) voor gevangenissen zijn migranten en asielzoekers booming business. Er zijn behoorlijk wat mensen die aan de diversiteit verdienen. Maar wat heeft de rest van Nederland aan al dat verloren belastinggeld? Welke toegevoegde waarde hebben Nederlanders aan de diversiteit die Jihadisten, verkrachters, pedofielen en criminelen met zich meebrengen?

   Like

 4. Frans Timmermans is gewoon een eerste klas lul die er geen moeite mee heeft om zijn eigen vaderland naar de kloten te helpen om zijn eigen landgoed te laten onderhouden.
  Verder heb Ik geen boodschap aan dit stuk vuilnis

  Geliked door 10 people

 5. koosv8 zegt:

  Wat hij zegt is niet vaak waar, maar eigenlijk zit er wat in wat hij nu zegt. Want de kracht en de rijkdom die onze samenleving had, is ontwricht door jarenlange PVDA stemmers CDA stemmers, en VVD stemmers. Tuurlijk NIET iedereen was het daar mee eens, en stemde anders, maar in GROTE lijnen waren het deze partijen die ons naar de afgrond hebben geholpen en van onze rijkdom heeft BEROOFD.

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  De rijkdom van onze samenleving volgens Frans Timmermans; Moslims, socialisme c.q. communisme, alle soorten genders, het kabinet met de Corona leugen en de E.U alsmede de klimaatgekte, de leugenachtige MSM media, massa-immigratie….Ik zal maar stoppen, anders kun je vannacht niet meer slapen.

  Geliked door 3 people

 7. Hovawart zegt:

  Een omhooggevallen buitenlandse mevrouw heeft eens gezegd ‘de Nederlander bestaat niet’, daar is Timmermans het sprekende voorbeeld van (ziende blind, horende doof)…….maar om dan niet te schromen om de belastingbetalers in de Pays-Bah maandelijks vele miljoenen op te laten hoesten om er zelf een exorbitante levensstijl op na te kunnen houden gaat alle fatsoen te boven………
  Windmolenparken zijn zonder subsidie onrendabele investeringen, net als de subsidie-slurpers en hun megalomane ideeën in Brussel.

  Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  Wat wil die graaiende salonsocialist nou eigenlijk zeggen?
  Praat van een beschimmelde augurk. Ik kan er niks mee.

  Geliked door 2 people

 9. Yvonne zegt:

  Stink zakken vuller zeg maar verkracht en armoede kouwe kakker vrouwen die verkracht zijn door lieden die hier niet thuis horen en nu armoede voor horeca ondernemers en vele anderen

  Geliked door 3 people

 10. Weten we toch al heel lang; TimmerFranske werkt ACTIEF mee aan een MISDADIG CONCEPT / EXPERIMENT, ******** O M V O L K I N G *******!!!!! Ook dankzij deze OETLUL stijgt ONS LANDJE in de lijstjes van hufterigheid, criminaliteit, ACHTERLIJKHEID, etc etc. In de wereld van Franske lopen kinderen van 11, 12 jaar met messen te zwaaien!! Bedankt MISBAKSEL!!

  Geliked door 3 people

 11. vangie1206j zegt:

  Hij bedoelt zeker zoveel ellende en armoede.
  Dat een vreselijk arrogant misselijk makend stuk vergif is hij.

  Geliked door 3 people

 12. vangie1206j zegt:

  Dat = wat

  Like

 13. roheline1 zegt:

  de slechtste limburgse vlaai ooit gemaakt…….

  Like

 14. johannes zegt:

  ik noem hem al jaren gekscherend : frans mussert

  Geliked door 1 persoon

 15. Willem zegt:

  Europa is altijd al divers geweest, maar meneer Timmerfrans heeft aan diversiteit een nieuwe betekenis gegeven nl. diversiteit betekent meer islam, die volgens hem al 2000 jaar in Europa is.

  Geliked door 2 people

 16. saddy zegt:

  Ik mis een beetje IQ. Er wordt nooit doorgevraagd.Hoeveel en wat voor kracht dan? Welke rijkdom dan? Hoe meet je dat? Hoe merkt de belastingbetaler dat op een meetbare wijze?

  Op de hele wereld is nog nooit 1 onderzoek gepubliceerd wat onder de streep aantoonde dat multi-culti een positieve invloed heeft. Andersom zijn er genoeg.

  Tot nu toe is er geen bewoond land dat er beter van geworden is toen er moslims kwamen.

  In Brussel lopen 50.000 van die Timmermansen rond. Waanzin.

  Geliked door 1 persoon

 17. Julia zegt:

  Frans Timmermans een voorbeeld van een grote smerige uitnemer en betweter waar Brussel vol van zit. Volksverraad, misleiding en manipulatie zit in zijn bloed. Welke idioot en klimaatfanaat durft te pleiten voor nog meer van die draaiende ventilatoren in de zee. Die smeerlap is een gevaar voor de mensheid, dier en natuur. Die draaiende ventilatoren zijn na 20 jaar verroest en afgeschreven en brengen niet veel op maar inmiddels smijt die klimaat hystericus miljarden weg aan zijn klimaatwaanzin terwijl een ieder zinnig mens kan bedenken dat kernenergie of waterstof de toekomst is. Dat deze doorgeslagen machtswellusteling nog überhaupt de dienst uitmaakt is een grof schandaal. Die vent heeft zich jarenlang volgevreten en volg getankt met vlees en dure wijnen op kosten van de belastingbetalers en bepleit nu een ieder minder vlees te eten. Deze idioot is nu niet bepaald een goed voorbeeld maar een grote onheilspellende duivel die volop de ondergang en het faillissement van de EU bewerkstelligd en zijn klimaathysterie net zo een enorme mislukking wordt als het enorme wanbeleid rondom migratie. Het trieste is als deze klootzak de houdbaarheidsdatum heeft bereikt beloond wordt met een rijkelijk pensioen. Deze machtswellusteling had allang uit zijn zetel moeten worden getrapt in plaats van langer genieten van een hoog salaris en rijkelijke onkostenvergoedingen (waar ook zwaar mee is gesjoemeld en er geen transparantie over de rijkelijke declaraties wordt gegeven). Pfff wat is die EU toch een toegevoegde waarde. Ben jaloers op de Britten die er uitgestapt zijn en hun eigen soevereiniteit hierdoor behouden terwijl onze soevereiniteit grotendeels is verkocht.

  Like

  • karton zegt:

   @ Julia.
   Deze Fransje Timmermans is , naast Pinokkio Rutte , prof.dr. Hugo Bloemschoen-Mengele, rerror-lover Quag en de Zweedse Ollon Kreng de meest vunzige figuur in het zg, “politieke bestel”.
   Nog nóóit één slag écht gewerkt, maar steeds levend op kosten van de belastingbetaler (dus op úw én mijn kosten) en dan óók nog eens een grote bek openstrekken als er gemor ontstaat onder de belastingbetaler. Weerzinwekkende figuurtjes zonder enig gevoel in hun gore lijfjes, liegend en bedriegend trekken zij rond.
   Ongelooflijk dat er nog personen bestaan die tegen hen opkijken !
   Zij , die ik boven noemde, zijn het laagste van het laagste onder de mensen.
   Als je je hele leven leeft op kosten van de gemeenschap en door bedrog en leugens op het pluche blijft kleven dan verdien je niet veel als hoon gelach.
   Ik zou ze graag voor hun kl.ten schoppen, behalve bij de “dames” daar wordt dat erg lastig, maar daar moet ik dan nog iets voor bedenken.

   Like

 18. Astrid zegt:

  De ‘rijkdom’ waarover Timmerschwanz rept, zien we het duidelijkst aan zijn dubbele onderkinnen en vette pens. Zie ook het fenomeen Bruls. Deze zelfingenomen lieden hebben wel een wereldoorlogje over voor hun dagelijkse tournedos….

  Geliked door 1 persoon

 19. Hovawart zegt:

  Ik vraag het u wel eens af, heeft de parasitaire Europese Unie ooit rgens aan bijgedragen in het belang van het algemeen nut, In het belang van de samenleving als geheel, voor iedereen van belang, datgene dat voor het welzijn van het volk in het algemeen nuttig, gewenst of nodig is. zonder daarvoor de hoofdprijs te vragen door middel van drastische verhogingen?……………ik vraag het u wel eens af.

  Like

 20. Bob zegt:

  Hij bedoelt :”ik wordt rijk door de mensen
  fysiek en mentaal leeg te zuigen”.

  Geliked door 1 persoon

 21. hans zegt:

  SLAAN, SLAAN EN NOG EENS SLAAN! DAN OPHANGEN!

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Hans het is grof gesteld maar deze smeerlap verdient wel om veroordeeld te worden door een burger tribunaal..

   Like

   • karton zegt:

    @ Julia.
    Doe maar door een militair tribunaal, daar kennen ze de doodstraf nog steeds.
    (mogelijk alléén in oorlogstijd, maar wij verkeren in staat van oorlog met de EUSSR !)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s