Een gedachte om met kerst over na te denken

(Door: “bozeoudeman”)

Reactionaire namaakliberalen van met name D66, maar ook deels de VVD, die niets meer te maken hebben met het liberalisme, maar eerder met het nazisme, in hun volgen van stromingen die het dwingen van mensen hoger op hun verlanglijstje hebben staan dan de mens vrijheid en een vrije wil te gunnen. Dit in combinatie met communistische nepsocialisten, die nog nooit van vrijheden hebben gehoord, ontstaat er straks ook in Nederland wellicht eenzelfde vreemde coalitie tegen deze terroristische dwingelanden als die eerder in Iran heeft bestaan: ware democraten, vrijdenkers en echt progressieve mensen samen met extreme gelovigen.

In Iran waren toen extreme islamieten als enige groep goed georganiseerd binnen die coalitie, die daardoor al snel via ayatollahs werd overheerst om zo later het land de zegeningen van de islamitische staat te brengen. En zo kwamen de echte democraten, de vrijdenkers en echte progressieve geesten terecht in een nog grotere terreurstaat dan deze onder de sjah en zijn terreurbewind gesteund door kolonisator Amerika al was geweest.

Wordt iets soortgelijks ook het lot van Nederland? De coronaterreur, of liever gezegd de terreur die de zogenaamde liberalen met hun aanhang van de met macht dwepende nepchristenen ervan hebben gemaakt, dreigt Nederland in een totalitaire staat te veranderen.

Vaccins worden wellicht niet verplicht, maar… geen vaccin kan op termijn betekenen geen recht op onderwijs, want zonder vaccin geen toegang tot schoolgebouwen; geen recht op werk,want ook hier geldt hetzelfde; geen toegang tot winkels, geen toegang bij evenementen; geen toegang tot openbare gebouwen, dus op termijn ook geen ID-kaart meer en dan dus ook geen bankrekening meer, en zonder bankrekening waarop geld gestort moet kunnen worden geen inkomen meer.

Met andere woorden: de situatie is duidelijk, u moet zich laten vaccineren of anders… Het is net als met de identificatieplicht bedacht door een gluiperige politicus: u heeft niet de verplichting om die kaart bij u te dragen, maar u heeft wel de plicht om deze te tonen mocht een agent u daarnaar vragen. Dus hoezo geen verplichting, vieze gluiperd. Een indirecte plicht wordt zo uiteindelijk een directe, al is het niet met zoveel woorden.

En zo zal ons parlement, waar wel meer van dit soort gluiperds zitten, bij vaccineren eenzelfde soort weg kunnen gaan kiezen. Geen verplichting tot vaccinatie, maar wel toonplicht en zonder toonplicht, wel, dan zijn de gevolgen voor u als vaccinweigeraar uiteindelijk niet mals en wordt u via een DDR 2.0 omweg gedwongen tot zwichten voor deze politiek truc.

Op deze manier kan dus in Nederland eenzelfde soort coalitie ontstaan als in Iran toentertijd. Extreme gelovigen, met name moslims, die samen met zware christenen en progressieve vrijdenkers verzet plegen tegen de totalitaire staat die inmiddels, via lockdowns et cetera al bestaat naar gelijkenis van het in het boek 1984 beschreven voorbeeld.

Zal dan in Nederland uiteindelijk ook dat tweede deel van de recente geschiedenis van Iran volgen? Zal straks de islamitische heilstaat worden gesticht door het hersenloze voorbereidende werk van domme liberalen en dito socialisten en linkse christenen als toen daar door die dombo coalitie? Zullen straks ook hier imams en ayatollahs door zo een vreemde in belangen tegengestelde coalitie aan de macht worden geholpen door opstandige burgers die dictaten van DDR 2.0 terroristen spuugzat zijn geworden?

Fijne gedachten om met Kerst eens over na te denken en om straks met de verkiezingen de vele mislukte Napoleons naar huis te sturen. Tenminste als die verkiezingen al doorgang vinden en niet door hun gewillige stemcomputers worden gefraudeerd. Oh, oh, oh bozeoudeman toch! Ga eens kijken in het bejaardenhuis of je thuis bent om gezellig te gaan klaverjassen!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Een gedachte om met kerst over na te denken

 1. J.C. zegt:

  Ook een gedachte om over na te denken:

  Like

 2. Lilith zegt:

  Zo hoor je nog eens wat er écht in VS aan het gebeuren is ipv de fake news media hier te lande!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De ‘goede’bedoelingen van de regering beginnen steeds meer een boze droom te worden, een socialistische nachtmerrie, een slechte horrorfilm van leugens en bedrog, zonder plot……

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  In de nederlandse politiek zijn veel
  nakomelingen van NSB-ers of
  sympatisantenten.
  Oude Man ik ben oud genoeg om de
  vergelijking met WOII te kunnen maken.
  Ook wie zwijgt stemt toe en dat geld ook
  voor de meelopers.
  Toen werden de maatregelen, gesteunt
  door de politiek, justitie en politie, langzaam
  ingevoerd.
  Na WOIIwerd geroepen nooit weer.
  Nu gebeurt hetzelfde.

  Like

 5. saddy zegt:

  De fabrikanten kunnen de veiligheid niet garanderen na een paar maand. Logisch, want er zijn geen ervaringen, (bijna) niet met het vaccin zelf en niet op langere termijn Het lijkt me dat je daar voor de rechtbank wel een leuk argument hebt.
  Nog leuker: in engeland zoeken ze software die kan voorspellen waar de meeste calamiteiten gaan gebeuren tijdens de massale vaccinatie.
  Zo apart dat niemand Den Haag/RIVM vraagt hoeveel kwaad de vaccins gaan aanrichten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s