Leugenaar op de hak genomen

(Door: “Henk der Niederländer”)

Zoals we zien, liggen de regeringen van Polen en Hongarije weer eens in de clinch met het gedrocht in Brussel. Het is overigens niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer. Zoals gewoonlijk vinden ze daar in Brussel dat het zeer slecht gesteld is met de democratie en de rechtsstaat in deze landen, waarbij ik me tegelijk af vraag hoe het met de rechtsstaat en democratie in de EU zit, want naar mijn bescheiden mening zit daar in Brussel een stelletje ongekozen despoten dat de rest van Europa wel eens even uit zal leggen wat wel en niet toegestaan is. En dat alles dan voor het zachte prijsje van boven de € 20.000,- per maand, exclusief onkosten uiteraard, want je hebt toch ook wat hulptroepen nodig die ook dik betaald worden en die, als het enigszins mogelijk is, uit familie bestaat, want die moet ook aan een boterham blijven nietwaar. Maar verder een kniesoor die daar op let. 

In Hongarije is men de mening toegedaan dat het gedrocht Brussel zich steeds meer gaat gedragen als de oude Sovjet-Unie en zoals bekend is dat een heikele zaak in het oude Oost-Europa, want die zijn de onderdrukking van het oude politbureau nog lang niet vergeten. En zoals de Hongaarse minister van Justitie, Judith Varga, dan ook uitdrukt, zijn de regels die de Brusselse despoten op willen leggen niet veel anders dan hetgeen Moskou deed voor 1990 in de Oost-Europese staten en is de manier waarop zeker niet onomstreden. 

Dus wat doen beide Oost-Europese landen? Die gooien het veto in de ring en blokkeren zo even de begroting van de EU voor de komende zeven jaar en zeggen daarmee gewoon even: zeg, kleuters in Brussel, jullie kunnen hoog van de toren blazen, maar we pakken jullie even op je eigen regels en ga nou maar weer lekker spelen. En geloof het of niet, maar op dat moment werd onze bloedeigen Mark Rutte ook wakker en die vond dat hij zich weer even een groot staatsman moest tonen, want volgens deze zoutzak met rubberen ruggengraat hebben ze in Warschau en Boedapest nou toch echt wel een grens overschreden. Omdat deze twee steden nu dwars liggen, kan onze grote staatsman niet verder met Nederlands belastinggeld over de schutting te mieteren. 

Dus het komt nu feitelijk hierop neer dat Warschau en Boedapest het op moeten nemen tegen de rest van de EU-landen, maar diezelfde EU-landen staan nu dus met hun rug tegen de muur. 

Ondertussen mekkert een aantal regeringssukkels dat het met de rechten in deze twee landen echt niet goed gesteld is, maar men vergeet voor het gemak dan maar even dat de rechten van miljoenen Europeanen al jarenlang geschonden worden, doordat in Frankrijk, België, Duitsland en Nederland al jarenlang cordons sanitaires gelden tegen de rechtse partijen, omdat men weet dat áls deze partijen aan de macht komen, het gebeurd is met het linkse gedachtegoed dat door veel Europese hoofdsteden waait. 

We zullen zien waar dit bootje gaat stranden, maar voorlopig heeft deze persoon het geweldig naar zijn zin nu hij ziet dat Brussel en ook onze eigen lamstraal Rutte op hun nummer gezet zijn. Soms komen de leuke dingen namelijk gewoon via mijn laptop binnen waaien. 

Door:
“Henk der Niederländer”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Leugenaar op de hak genomen

 1. Monalisa zegt:

  Doe maar Nexit

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik moet overigens toegeven dat Ik door Frits Bosch geinspireerd ben met dit schrijven

  Like

 3. Qvic zegt:

  Nu het steeds duidelijker wordt in de westerse EU landen, dat de huidige regeringen naar een communistische dictatuur willen gaan en dat ze al onze grondwet rechten aan hun laars lappen en de oorlog hebben verklaart aan hun eigen bevolkingen en daarmee letterlijk hoogverraad plegen. Maar ook willens en wetens talloze internationale mensenrechten schenden, dat al deze regeringen feitelijk zich zelf buitenspel aan het zetten zijn.

  Geliked door 2 people

 4. vangie1206j zegt:

  En komend jaar wordt er weer braaf op leugenaar en tiran Rutte gestemd.

  Like

 5. saddy zegt:

  U en ik betalen ervoor dat de EU op alle manieren deze 2 landen onder druk zetten. de advocaten van Soros zijn vast al weer druk bezig. Feit is, terwijl je deze 2 landen zou willen steunen, betaal je je blauw om de vijand (EU) munitie te geven.
  Rutte heeft kortgeleden weer even een miljard naar Brussel overgemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Ik hoop maar één ding dat zij op een dag zo gigantisch en keihard voor hun misdaden tegen de menselijkheid worden afgerekend en voor goed zijn uitgeschakeld. Wat heeft die Rutte al jarenlang de boel bedrogen en besodemieterd en daar bovenop schendt hij nu samen met dictator De Jonge alle grondrechten. Dit liegend tuig gaat nu over onze gezondheid en bepalen wat wij wel en niet mogen of moeten doen. Kijk alleen al dat blijkt dat zij gevangen zitten in een web van leugens alle maatregelen die worden genomen slaan nergens op zoals restaurants dicht maar hotel restaurants open voor gasten, bioscopen en theaters dicht maar wel massale bezoeken aan tuincentra, meubelboulevards en bouwmarkten toegestaan. Het dragen van niet werkende mondkapjes verplicht uitgesteld (dus na 1 december is het virus in eens volop aanwezig) ook is bewezen dat het dwangmiddel van niet werkende smetlappen totaal niets hebben uitgehaald in de ons omringende landen waar het allang was verplicht. Dan de jo jo om het virus heen dan open, dan dicht, dan niet sporten dan wel sporten en nu al voorspellen dat het virus tot zeker de zomer volgend jaar rond dwaalt. Hoe kan men dit verkopen. Ook neemt in de winter het aantal besmettingen elk jaar toe namelijk omdat het om een griepvirus gaat maar nu wordt weggezet als besmetting door Covid. Kortom wie deze misdadigers en trekpoppen van de hoge elitaire machtswellustelingen nog niet door heeft kun je toch afschrijven als zeer dom. Wie wil zich naar de slachtbank laten leiden door een stel zware misdadigers tegen de menselijkheid. Kijk waar het om gaat https://www.ad.nl/buitenland/farmaceut-geeft-octrooi-niet-vrij-houding-van-pfizer-is-heel-kwalijk~a5f21536/ Het draait om puur geld en nog eens geld zelfs de strijd om het gifvaccin is al onder de farmaceutische industrie los gebarsten en wie lachen zich rot de miljardairs die hier achter zitten.

  Geliked door 2 people

 7. Stef zegt:

  Sedert twee jaren in Polen. Een verademing !

  Geliked door 2 people

 8. Hans van Straaten zegt:

  Leuk geschreven hoor, ben het geheel met je eens.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Ja, mensen zijn laks, of doorzien niet het hele plaatje, en dan roeptoeteren dat er steeds meer mensen ontwaken gaat er bij mij niet in, geen hersenbeschadiging, of genetische afwijking,mede hersenspoeling.
  Bij aankoop van een banaan de 2e gratis.
  Doe mij maar de 2e!
  Gratis bestaat niet.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Het is ongelofelijk dat een stelletje ongekozen despoten in Brussel landen als Hongarije en Polen langs de maatstaf durven te leggen, trap dat zooitje Brussel uit en NEXIT voor Nederland !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s