Brein achter ‘Great Reset’ wil onderhuidse chips voor iedereen

(Door: “9ForNews”)

Klaus Schwab, het brein achter de ‘Great Reset’, heeft een aantal draconische maatregelen voorgesteld om het volk onder de duim te houden, waaronder het maken van een hersenscan voordat je mag reizen en het implanteren van chips om gedachten van mensen te kunnen lezen.

Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, heeft al vaak uit de doeken gedaan hoe technocraten de coronapandemie willen gebruiken om een ‘Great Reset’ door te voeren. De Canadese premier Justin Trudeau verwees hier onlangs naar tijdens een videoconferentie van de VN.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Brein achter ‘Great Reset’ wil onderhuidse chips voor iedereen

 1. Monalisa zegt:

  Een tweede Hitler die nog verder gaat. Dan met de joden is gedaan een barcode op hun arm.

  Geliked door 1 persoon

  • Dr. Heinz zegt:

   Niet alleen de Joden, hadden een nummer op hun arm.
   Ook SS leden hadden een nummer aan de binnenkant arm bij de oksel een nummer staan.
   Na de oorlog moest men altijd even met de ontblote arm omhoog staan, om zo te controleren of men een SS lid was.

   Like

 2. Claudia Millenaar zegt:

  Q; Door het aflezen van hersengolven en andere signalen is het mogelijk om met behulp van dergelijke technologie gedachten op te vangen of iemands gemoedstoestand te bepalen, zegt Schwab.”

  Geloof mij maar, dat er wat mij betreft, geen enkele onduidelijkheid over mijn gemoedstoestand zal zijn, op het moment dat ze deze idiotie doorgang gaan laten vinden. Ik geef u vooraf op een briefje, dat dan Van Gogh, de oude wel te verstaan, mij nog zal horen!

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Ze gaan het contante geld afschaffen,iedereen een onderhuidse chip waarmee je kunt kopen of verkopen.Deze chip zal ongetwijfeld met de corana vaccinazi,s (dodelijk) geinjecteerd worden.Dit systeem is waterdicht,zonder eten en drinken kan niemand overleven.

  Like

 4. Julia zegt:

  Hoeveel Hitlers hebben we inmiddels waar de waanzin en machtswellust bij is toegeslagen. Als we bij deze mafklapper eens een chip inbouwen die er voor zorgt dat hij spoedig wordt uitgeschakeld zodatn een enkele reis richting heelal gegarandeerd is. Hoe ver slaat de krankzinnigheid bij dit soort machswellustelingen door. Tijdens WOII hebben wij het resultaat gezien waar de waanzin van dit soort doorgeslagen machtswellustelingen toe leidt dat waren miljoenen doden. De rechten tegen de menselijkheid worden nu werkelijk van alle kanten geschonden, hoe wordt er nog over een mens gedacht door deze smeerlappen. Een mens is een mens en geen robot die in dienst en onder volledige controle staat van de dictatuur van de overheid en het elitaire tuig. Er is maar één goed vaccin om van dit soort elitair tuig voor goed af te zijn, dat is het vaccin dat in sommige staten in de VS wordt ingebracht. Ik heb nu werkelijk geen goed woord meer over voor dit soort onmenselijke elitaire machtswellustelingen.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Wanneer worden al deze verwarde mannen is eindelijk opgesloten ???

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Beter nog! Laat deze hersenloze idioot van een Klaus Schwab gewoon ZELF een chip in zijn suffe kop plaatsen, zodat al zijn hersencellen totaal worden vernietigd! Mensen in hersenloze robots veranderen is onhaalbaar en dus onmogelijk!

   Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  SSchab is een telg van dr.Mengele
  en is ontstaan in de experimenten
  blokken. Het nazisme leeft zo voort
  in Europa en de VN (WHO).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s